78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 чиста хамерска пропаганда за чаша хамерска помия - продахте и майките си !

77

Анонимен

преди 1 година

ЖУРНАЛИСКА ОТ ЮСЕЙ пита Магарет Олбраит - не е ли много висока цената на операцията в Ирак - 500 00- деца са убити ?н не е ,а как по друг начин отговаря олбраит а тук се евакуирват руски деца по далеч от стрелбата започната на 20 ферруари (1300 истрела от всякъв вид тежка артилерия сега са пъти по -маоко)от украинските националисти !!!!

76

Североизток

преди 1 година

Тая мнима защитница на славянството,тя употребява още по-радикални средства, за да изтрие от лицето на земята българските колонии

75

Баир Пеньов

преди 1 година

А това, че Украйна ще загуби и мръсния убиец Зеленски и всички негови слуги ще бъдат съдени за всички мародерства, едва ли някой нормален човек се съмнява, освен дървените евроатлантици с промити мозъци и техните фашистки издънки! Западната империя ще се разпадне, както се разпадна съветската!

74

Анонимен

преди 1 година

Русия побеждава Украина и окупира част или цялата територия - българското малцинство в окупираните територии се лишава от възможност да изучава родния език и бива подложено на геноцид ...

73

Анонимен

преди 1 година

На 2 Април България ТРЯБВА да излезе от ЕС и НАТО. Клавиатурните ми'ш'оци - атлантици да заминават за Украйна да си защитават ценностите... но първо да дадат по 1000 лева, както Киро ги призова, а да не се скатават!

72

Хох

преди 1 година

И цензора ли е ***, та се засяга..Пак да повторя, пък той пак да трийне.. Байдън е документиран педофил, за разлика от Путин

71

Паню Баирски

преди 1 година

А това, че Украйна ще победи и мръсния убиец Путин и всички негови слуги ще бъдат съдени за всички мародерства, едва ли някой нормален човек се съмнява, освен дървените комунисти с промити мозъци и техните издънки! Руската империя ще се разпадне, както се разпадна съветската!

70

ЕврабийскиЩати

преди 1 година

Войната никога не е спирала, който има достойнство ще се самоубие ритуално, но като засегне и примитото стадо , белким зацепи че от отлагане на съпротивата , сакън да не избият няколко от тях, ще избият всички колективно , но всичко с времето си, програмата работи на вълни , изпробвана е през вековете

69

Извънредно Положение

преди 1 година

Извънредно Положение докато се установи какви са тези назъбени полицаи които преследват Българи тук и в целият Европейски Съюз, какви са тези Двуметрови Пернишки мутри които плашат хора със с.мърт ,кои са тези луди полицаи от Перник и Бобов дол които се подиграват на жертви на терор, какви са тези прокурори от София, Перник, Дупница и Кюстендил които потулват престъпления включително опити за убийства и изтезания!Моля господин Президента Румен Радев да въведе Извънредно положение!Германов

68

Анонимен

преди 1 година

Конфликтът е за запазване на доминирания от САЩ световен ред. САЩ са готови на ВСИЧКО, за да го запазят. Ако някой се съмнява, нека да изложи мислите си защо да не са готови на ВСИЧКО... ПП. Русия заплаши с нюк, ако има заплаха за националната и цялост. САЩ и НАТО ВИНАГИ са допускали използването на нюк, без подобни условия.

67

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще воюват с Русия до последния Украински войник, а след това и до последния Европейски войник!

66

Анонимен

преди 1 година

Хич не ми е ясно защото никой не се интересува какъв е интересът на България ...

65

Анонимен

преди 1 година

"Русия после ще се харчи да ги възстановява и това още повече ще я отслабва."Бегай да преговаряш първи курс икономика, че се излагаш..

64

Анонимен

преди 1 година

Държава начело на която е престъпник който отвлича деца не би се спрял с прегазването на Украина , както Хитлер не е спрял със завладяването на Полша ...

63

До 53

преди 1 година

САЩ имат доста гърбове зад които да се скрият докато излезат на светло - първо англичаните, после ЕС. Не ми се вярва Русия да издържи да се разправя с всеки аватар на американците.

62

Анонимен

преди 1 година

САЩ: "Примирие в Украйна е неприемливо за нас".

61

Аве, Киризов

преди 1 година

Ще споделиш ли, кои са тези световни конфликти спечелени от " могъщите англо-американо сакси" каквото и да означава това понятие?

60

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече cмъpт в Украйна, толкова по-добре. Голям брой загуби на въоръжените сили на Украйна и жертви сред цивилното население ще озлобят населението на Украйна и ще осигурят враждебността към Русия за много години напред. Единственото което е нужно е да се доставят досатъчно оръжия и боеприпаси за да може Украйна да държи фронта.

59

Анонимен

преди 1 година

Линията на съприкосновение, която минава през района на Запорожие, през последните месеци се превърна в мощна и ешелонирана отбранителна линия, която нацистите вече не могат да преодолеят дори с най-добрия личен състав и с необходимото количество бронирани машини. За Русия е много по-изгодно да смила и унищожава нацистите на тази линия където инфраструктурата е разрушена, отколкото да започне настъпление което ще предизвика разрушения в нови градове които после Русия трябва да възстановява.