138

Пипе

преди 1 година

Проблемът е Америка, която си оправя фалита, като ни продава старите си оръжия- ***. Тъпите американци, които от създаването на тази държава са крадци и мошиници!Газ на безумни цени. Кой помни мухлясалата царевица, която ни изпрати Америка като помощ? Много бързо забравяте! Проблем са Европейските политици, които гледат само своя си интерес! Проблем са изкуфялите и безмозъчни натовци и ЕС с гиниколожката Урсула! Проблем сме ние, обикновените хора, които си мълчим и се избиваме!

137

марги

преди 1 година

Спукана ни е работата! Истина, ще се окажат филмите за апокалипсиса.Въвличат ни, събудете се!

136

ще ти се ссбъдне

преди 1 година

До СъветМечтата ти може да се сбъдне-да бъдеш в резерват за индианци в империята на античовечността-САЩ!

135

Съвет

преди 1 година

Не си заслужава световна война заради Путин. Да го предават и това е.

134

Анонимен

преди 1 година

Да, има. Държавите, които издават заповед за арест и задържат командирите на ордата са директно заплашени от война.

133

Анонимен

преди 1 година

За да има каквато и да е симбиоза, участниците трябва да са си взаимно полезни..Виж там какво разправя днес от Москва,другаря Си за вечната дружба и взаимоизгодното сътрудничество и пак заповядай..

132

ся

преди 1 година

засне палатите на Путин в Сочи...ако пуснеш и линк от заснетото, цена няма да имаш..Или пък от маршрута на дрона съответно..

131

Анонимен

преди 1 година

И какво стана сега, вчера американски дрон мина по същият маршрут като продължи още нататък, засне палатите на Путин в Сочи и се върна по живо по здраво, а този път рашка не реагира никак , що така.

130

Анонимен

преди 1 година

Тия две твърдения си противоречат..Де си тръгнал и ти, да очакваш логическо мислене у евроатлантик, те го карат само на крепка вяра..

129

герги

преди 1 година

До Анонимен Тия две твърдения си противоречат ... ако Русия стане провинция на Китай, според теб следва, че Китай ще плаща репарации ..... мислете бе преди да пишете, не е толкоз трудно.

128

Анонимен

преди 1 година

Дон139 Ти май ще станеш провинция на Полша като гледам на къде вървят нещата.

127

Анонимен

преди 1 година

Никаква опасност няма за света . Фашистка Русия ще стане провинция на Китай и дълги години ще плаща репарации на Украйна. Това е сценария. Борис Немцов го предсказа много преди да бъде убит.

126

Айшето от Сливен

преди 1 година

То кът съ съ омешали у войнатъ цела Европа,Нато и САЩ тисаните за какво говориме тогава?

125

Бонго

преди 1 година

Няма да е само ту 160

124

Анонимен

преди 1 година

Конфликтът е за запазване на доминирания от САЩ световен ред. САЩ са готови на ВСИЧКО, за да го запазят. Ако някой се съмнява, нека да изложи мислите си защо да не са готови на ВСИЧКО... ПП. Русия заплаши с нюк, ако има заплаха за националната и цялост. САЩ и НАТО ВИНАГИ са допускали използването на нюк, без подобни условия.

123

Мислете

преди 1 година

САЩ под управлението на президентите Буш,Клинтън и Обама за 23г.са нападнали и ограбили 9 държави и убили 11 милиона човека.

122

Анонимен

преди 1 година

До Бонго може и да отиде,ама той на такива срещи ходел с Ту-160.

121

121

преди 1 година

Явно броя на неразбиращите старателно нараства..

120

Рънърса

преди 1 година

Вчера бабите пред блока се събраха и издадоха заповед за ареста на Бойко Борисов. Тежко му горко, вече е в изолация, никой от нашия блок не иска да се среща с него.

119

Имат нещо наум

преди 1 година

да имаш нещо наум и да имаш нещо под ръкаа са две коренно различни състояния..