118

Бонго

преди 1 година

Какво ли ще стане, ако Путин отиде да се предава в Хага?

117

до 125

преди 1 година

Виж пак дефиницията за симбиоза, и пак заповядай..Когато оцеляването на единия участник е пряко зависимо от участието на другия, пак е симбиоза.. да не говорим за хипотезата, при която необходимостта от сътрудничество за оцеляването е валидна и за двамата участници..

116

Русия срещу НАТО ?

преди 1 година

Смешна работа , въпроса е какви щети ще успее да нанесе със атома си ! Сто процента Щатите имат нещо наум руснаците да бъдат парирани ! Щом щатите стигнаха до там --опита на руснаците да нанесат ясрен удар е предвиден ,иначе ако оставят руснаците да си изтрелят целия арсенал и бактерите ще изчезнат !

115

Анонимен

преди 1 година

По-голям военопрестъпник от държавата САЩ, Историята не познава, та внимателно с класификациите..

114

Анонимен

преди 1 година

Не вярмам мъдрите китайци да се компрометират, като съюзници на военопрестъпник. По-скоро ще го цуцат и ще се възползват максимално от отчаянието му.

113

До 121

преди 1 година

За да има каквато и да е симбиоза, участниците трябва да са си взаимно полезни. Когато има прекомерна зависимост на единия от другия, а той може да съществува спокойно и без първия, вече не е симбиоза, а е "слушам и изпълнявам". Между господарят и слугата няма симбиоза, а неравнопоставена форма на зависимост.

112

Анонимен

преди 1 година

Обонго, Буш, ФАучи, Килъри, Сорос, Бил Гейтс кога ще ги обявят за международни птрестъпници?

111

Анонимен

преди 1 година

Никой западен лидер вече не търси контакт с кървавото джyдже, което означава, че изобщо не го броят за фактор в международната политика... Китай ще се възползва от факта, че сатрапа е притиснат в ъгъла и ще диктува условията в отношенията си с Мордор. Във всички варианти фашистка Русия само губи от продължаването на войната.

110

114

преди 1 година

Разчитам минусите, като явно неразбиране на туй що е симбиоза..

109

Кокво следва

преди 1 година

До Анонимен 117: Да, това е една от опорните точки на русофобската пропаганда, че Русия щяла да стане сателит на Китай. Но незнанието не е аргумент. Прочети нещо за БРИКС и ШОС. Индия също е голям търговски партньор на Русия, а в БРИКС са също Бразилия и Южна Африка. Иран също иска да се включи.

108

Ром'с

преди 1 година

Путин няма интерес да се отвори "втори фронт" -Приднестровието, Молдава.. Полша.. . Заинтересоаани в това са Зеленски и Джо Байден .

107

Анонимен

преди 1 година

Да. Има. И щатите пак ще стоят отстрани и просто ще наливат масло в огъня, докато славяни се изтрепват. Колко хубаво, нали, психодесни, неолиберални откачалки?!?!?!? :)))))))

106

Кокво следва

преди 1 година

До В превод: 113: Ще преговарят и още как. Но засега е рано. Все още САЩ и ЕС се надяват, че Украйна може да спечели война с Русия. А за всеки здравомислещ човек е ясно, че това няма как да се случи.

105

В превод

преди 1 година

Явно си много зле с географията, щом под никой визираш само колективния Запад..

104

До 111

преди 1 година

Нерде икономика и икономически диспропорции, нерде симбиоза..Необходимо ли е да ти цитирам дефиницията за симбиоза, та да проумееш че размера, не играе никаква роля в подобен тип взаимоотношение..

103

В превод

преди 1 година

заповедта за арест на кървавото джyдже означава, че руснаците трябва да му търсят заместник.... Никой няма да преговаря с това недоразумение в Кремъл...

102

На никой не

преди 1 година

му пука какво си плещят в Хага! Международния съд не е признат дори от ФАЩ,а също и още 1/2 от държавите по света! Досега тия безполезници трябваше да са осъдили Урсулю,ОМакрон,Фаучи,Лагард,Зеленски и още куп и33вратени глобаляги античовеци! Така че У лево!

101

До 109

преди 1 година

Ти сериозно ли? Я погледни диспропорцията в икономиките им. Има поне 20 китайски компании, по-скъпи от цяла Русия. Русия вече е просто една китайска провинция. Най-голамата по територия, но и най-бедната.

100

50/50

преди 1 година

Ами има... Един вече пръ,дна, ама другите още не са се нас,рали... Не им стиска още да се нас,ерат... Защото ако се нас,ерат целия свят заминава...

99

Взаимоотношенията

преди 1 година

между Китай и Русия спокойно могат да бъдат обективирани като симбиоза, за разлика от класическия паразитизъм на САЩ спрямо партньорите , в качеството им на гостоприемник..