98

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин продължава да налива биомаса в Украйна войната няма как да не ескалира. Ама това си е проблем на Путин, да си прави сметка какво го чака.

97

Анонимен

преди 1 година

Първо - отдавна, обявената от Путин СВО в украина се счита за война от Запада. Мощните доставки на оръжие за режима на зеленски и обучението на украински военни в западни страни и сащ всъщност е косвено участие във войната. И понеже под Запад се визира целия останал свят (30 държави от ЧВК НАТО), значи войната е световна. Второ - отдавна в редовете на укроармията има формирования от чужденци, а и някой от командирите са офицери от ЧВК НАТО.

96

Анонимен

преди 1 година

Си вече може да прави каквото си иска с Русия. Буквално държи живота на Путин в ръцете си.

95

До предния

преди 1 година

Като западняк да ти кажа, че изобщо не съм ядосан от това посещение, а злорадо се подсмихвам при мисълта, че Русия вече е под пълен контрол от Китай, защото с китайците мога да се разбера, но алкашите за нищо не стават.

94

Макиндер

преди 1 година

Хартленда е руско-китайски понастоящем..Инак, всеки може да се упражнява в геополитика, както намери за добре..

93

мак

преди 1 година

Понеже цял ес скочи с двата крака в тази война заради една държава извън него, конфликта не само няма да спре, а ще се разрасне. зеления диктува на всички, ес го слуша, русия и тя не спи, как да спре войната?

92

да

преди 1 година

русия и китай се сближават яко! бай дънчо се върти като слънчасал!

91

Сата НАТО

преди 1 година

По това ще познаете путинофила, че вместо да се концентрира върху същността на обвинението, той почва да умува за легитимността на съда и за някакви хипотетични последици...

90

анонимен

преди 1 година

СЛАВА НА ПУТИН! - защитник на славянството!

89

Не е на добре

преди 1 година

"решенията в ЕС се взимат в НАТО"? А не трябва да е така. ЕС е икономически а не военен съюз.

88

Анонимен

преди 1 година

До 93, по-точно идва да дърпа уши и да набива канчета на кремълски неудачници!

87

Анонимен

преди 1 година

Как да стане глобален конфликт със страна, която един Мамут не може да превземе вече 6-7 месеца! Да го бяха заобиколили тоя Мамут, толкова ли е голям? Хахахахах

86

Анонимен

преди 1 година

Докато ЕС противно на здравия разум продължава да се води по акъла, ината и прос(тот)ията на Зеленски - разбира се, че има!

85

Анонимен

преди 1 година

Зеленески печели симпатии по целия свят..Зеленски може да спечели симпатии само на хора с явно изявен фашистки уклон и ничия друга..

84

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да победи, но проблема е, че не може и да загуби. Изхода от цялата работа ще е ескалация в Европа. Полша и Балтика потриват ръце вече особено Полша. Така, че пичове стига сте се плюнчили кой русофил кой кравар ами се гответе и запасявайте с сухи и консервирани храни, вода и лекарства защото това няма да свърши скоро. И хич не им пука на руснаците за разни братски славянски опорки.

83

ВВ Путин :

преди 1 година

Решил съм , по-добре ще е в Хага .

82

Анонимен

преди 1 година

Зеленески печели симпатии по целия свят, а вова е със заповед за арест и го считат за убиец и похитител на сирачета

81

Анонимен

преди 1 година

Иде Зомби апокалипсис - хора без история, нямат и бъдеще - вижте какви небилици се говорят от главнокомандващите на армията ни и разберете , че всичко което сте градили досега ще бъде унищожено по волята на сат.аник темпъл илюминатите , па.ганистите от пентагона ,чиято форма следва и тази на стнкият символизъм

80

Зеленски това е идея

преди 1 година

Сред основните цели на Зеленски освен много пари и оръжия като дарения е и именно това да се разрасне глобално конфликта, за да има повече ползи и жертви сред европейците.

79

Анонимен

преди 1 година

Според мен победител във войната няма да има. РФ ще се самоунищожи отвътре