58

Анонимен

преди 1 година

Имаха да плащат руsssoробите а една година с Украйна не могат да се справят....Иначе НАТО щяло да победят. Жалка работа

57

Анонимен

преди 1 година

Задачата е чрез упражняване на натиск по целия фронт да се принудят нацистите да въвеждат все повече и повече нови сили в битка и те последователно да се унищожават. И само когато нацистките формирования са напълно източени от кръв и техният морал и воля за съпротива са напълно подкопани, да се продължи напред, освобождавайки градовете с много по-малко проблеми.

56

Анонимен

преди 1 година

След като Русия освободи Одеса и вдигне обсадата на Приднестровието, Борел, фон дер Лайен и останалите ще стоят голи пред вечния пламък на истината, където още милиарди азиатци, африканци и латиноамериканци ще ги видят като изтърканите, лепкави шарлатани, които те са.

55

Киризов

преди 1 година

Няма опасност , освен ако китай не се намеси пряко с някое нападение на тайван или нещо подобно. Което е доста малко вероятно обаче, тъй като дядушка Си знае отлично че всички световни конфликти се печелят от могъщите англо-американо-сакси. А ако все пак се реши да воюва, ще иска далечния изток от *** като компенсация за помоща на Китай.

54

Анонимен

преди 1 година

"Това, което се прави в момента, е следването на плана на Борел с превръщането на европейската икономика във военновременна"По ясно казано, няма накъде! Поредният милиарден транш се задава към тази каца без дъно без значение какво се случва с европейските граждани...Все повече демокрацията в ЕС се заменя от дикатура на еврочиновници - не вярвате? Ето ви пример от Франция... прескочиха им парламента и въведоха мярката за вдигане на пенсионната възраст !!!

53

Паню Баирски

преди 1 година

Отдавна съм писал, че Кючуков е един най - обикновен недоубит комунист, който твърде неумело се опитва да се прикрива! За съжаление все още има твърде много такива като него, но в скоро време ще изчезнат!

52

Анонимен

преди 1 година

Западът е обединен и изпълнен с оптимизъм. Няма никаква вероятност Русия да спечели. Със сигурност може да се каже, че Украйна ще победи Русия. Без никакво съмнение Русия ще загуби. Западът и Киев обмислят два варианта за контраатака които с абсолютна увереност ще доведат до разгрома на Русия и изправянето на кървавия диктатор Путин пред трибунала в Хага.

51

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден Русия изстрелва толкова снаряди, колкото Европа може да произведе за един месец.

50

химическа война

преди 1 година

Водим самоубийствена политика, но така е като с промит мозък и 0 морал в сексуално отношение , сметката иде ред да се плаща в натура , елита пак ще се измъкне, не се съмнявайте

49

МИР

преди 1 година

Май_ата ви войнолюбци!Мир и Неутралитет, всички евроатлантици на фронта!!!

48

Конфликта

преди 1 година

по начало е между Русия и САЩ. Докато САЩ се крият зад гърба на Украйна конфликта ще се разраства и задълбочава. Целта е САЩ да бъдат извадени на светло и сложени на масата за преговори.

47

Сандо

преди 1 година

за америакнците имат 2 възможни сценария - да умрат като кучета без да кажат гък или да умрът като кучета и да запалят света. Тяхното време на супер сила изтече!

46

Анонимен

преди 1 година

Руската истина е несъвместима с истината на осталия свят.

45

Анонимен

преди 1 година

Много хора още не са разбрали, конфликтът не е между Русия и Украйна, а между Запада, най-вече америка и Русия. Украинската партия и само средство, а наемници, които западът е наел да му вършат мръсната работа. И освен това в Украйна няма и педя украинска земя. Така че украинците защитават чужди земи, а руснаците си връщат своите. Конфликтът ще стане глобален, друг начин няма.

44

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да окупира Украина дори и да победи на фронта. Това означава партизанска война и ужас без край. Корнела се бори за победа на Кремъл, но тогава жертвите ще са десетократно по-големи

43

Анонимен

преди 1 година

Абе тук може да се плюнчим колкото си искаме ама ако сте умни ще започнете да се запасявате със сухи/консервирани храни, вода и нужните ви лекарства. Всико друго е несериозно. Путин щял да направи онова това, еди си кой друго.. .смешно е. Нещата още месец два и ще ескалират всички чакат времето да се оправи.

42

Анонимен

преди 1 година

Всичко ще умрем и войни ще има, мисля че никой не спори

41

до 29

преди 1 година

Аз пък нямам идея как виждате Русия да спечели след тази една година пълна излагация.

40

Анонимен

преди 1 година

Война световна, че ще има ще има. Всеки, който си мисли противното е в много дълбока заблуда.

39

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия ако приключи с Украина, следващите са Молдова, Румъния и България. Конфликтът се разраства ако украинците се пречупят