246

Да са ви честити

преди 1 година

Новите жилища на ново строителство във България да видите икономиите водят от мизерия до нещастни случаи.Не пестете пари за качествени материали ако не можете да си го позволите не стройте.Жалко за хората.Бог да ги благослови.

245

Новото строителство

преди 1 година

Във България след 1994-5 година строени с хоросан и ламаринени пръчки ще се изспраскат след 3-тата скала по Рихтер!!! Икономията в майка на мизерията.

244

чичо леля

преди 1 година

не може да има оправдания когато в сеизмични райони се вижда как между 4 сгради пада една все едно е пясъчен замък. японците си научиха урока и строят доста здрави сгради и при земетресения 8 бала небостъргачите им се клатят с по 2-5 метра отклонение. В турция се вижда как са строяли за печалба, падат сгради предимно ново строителство, трябва да се търси сметка на строителите и нашите малко да се наплашат, това е престъпление да се строи сграда в сеизмичен район по стандарт като за нормален райо

243

Няма да издържат

преди 1 година

Няма да издържат вие луди ли сте ! Пестят от материали в новото строителство ! Всичко ще падне!

242

КУПУВАЙ НАРОДЕ

преди 1 година

КУПУВА НАРОД Е ПО 200 000 ЛВ. АПАРТАМЕНТИ НЕ ОСТАНАХА !!! ДА СПАСИ. ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!! КАТО ПАДНЕ СГРАДАТА ПАРИ ЗА ХЛЯБ ДА НЯМАШ !!!

241

БАЙ АСАН

преди 1 година

АЗ СЪМ БАЙ АСАН ОТ АДАНА И СИ КУПИХ МЕЧТАНИЯТ ДОМ !!! СПАСИХ ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!! СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕ НИЕТО ИМАМ СГЛОБЯЕМ КЪЩА !!!

240

ХАСАН ОТ АДАНА

преди 1 година

КУПИХ СИ МЕЧТАНИЯТ ДОМ !!! СПАСИХ ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!! СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕ НИЕТО ВЕЧЕ ИМАМ СГЛОБЯЕМ КЪЩА !!!

239

УКРАИНСКИ КУПУВАЧ

преди 1 година

КУПИХ СИ МЕЧТАНИЯТ ДОМ !!! СПАСИХ ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!! СЕГА СЛЕД БОМБАРДИРОВКАТА ВЕЧЕ Е И СГЛОБЯЕМ !!!

238

УКРАИНСКИ КУПУВАЧ

преди 1 година

КУПИХ СИ МЕЧТАНИЯТ ДОМ !!! СПАСИ ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!! СЕГА ВЕЧЕ СЛЕД БОМБАРДИРОВКАТА Е И СГЛОБЯЕМ !!!

237

Анонимен

преди 1 година

До Земетръсът ще даде 239 Ами дай да си стоим в анархията тогава и всеки да си бута стени, строи стени на парапета на терасата, прави едно помещение от цял вход мазета и т.н. Пък после да се молим да не трасне някога и тук. А ако случайно тръсне ще ревем,че ни сполетял много лош късмет.

236

Сайба Вексперта

преди 1 година

Кви глупости дърдори тоя ве, в много части на света със сеизмична активност НАТО Сао Паоло се строят небостъргачи, които да издържат до 8 - 9 степен, как за тяхните сгради може да се каже със сигурност каква е устойчивостта а за нашите да се шикалкави от разни псевдо експерти шамани и измамници с фалшиви дипломи. Пфууу.

235

ТУРСКИ КУПУВАЧ

преди 1 година

КУПИХ СИ МЕЧТАНИЯТ ДОМ !!! СПАСИ ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!! СЕГА ВЕЧЕ Е И РАЗГЛОБЯЕМ !!!

234

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен242 А защо при пернишкото земетресение не изпопадаха сградите бе разбирач?

233

Анонимен

преди 1 година

КАКТО СЕ ГЪТНАХА ЦИМЕНТОВИТЕ ЗАВОДИ В БЪЛГАРИЯ ТЪЙ ЩЕ СЕ ГЪТНАТ И СГРАДИТЕ !!!

232

БРОКЕРЪТ ЕКСПЕРТ

преди 1 година

В ТУРЦИЯ СИ СПАСИХА ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!! КУПУВАХА АПАРТАМЕНТИ, СЕГА СИ ГИ СЪБИРАТ ТУХЛА ПО ТУХЛА !!!

231

БРОКЕР ЕКСПЕРТ

преди 1 година

В ТУРЦИЯ СИ СПАСИХА ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!! КУПУВАХА АПАРТАМЕНТИ СЕГА ДА СИ ГИ СЪБИРАТ ТУХЛА ПО ТУХЛА !!!!

230

АД НА ЗЕМЯТА

преди 1 година

СГРАДИТЕ НЯМА ДА ИЗДЪРЖАТ !!! ЩЕ ПАДАТ МАСОВО ЦЕЛИ КООПЕРАЦИИ КАТО В ТУРЦИЯ !!! ОСОБЕНО НОВОТО СТРОИТЕЛСТВО ВСИЧКОТО ЩЕ СЕ СРИНЕ !!!

229

Анонимен

преди 1 година

До баба мараИ какво като е съборил комина в кухнята? Комините, особено при панелките не са часто от носещата конструкция на сградата.

228

Анонимен

преди 1 година

В България никога не се е проектирала сграда, която да издържа над 5 по Рихтер. Максимум да речем, че ще издържат 5.5. Всичко над това и почват да се рушат. Щетите ще зависят от това колко продължително е земетресението. До 5 по Рихтер щетите са козметични, но не и конструкционни. Може някоя тръба да се спука. Над 5 по рихтер започват конструкционни. Ако искате къща дето да издъжи земетресение 7 по рихтер и нагоре мислете в посока дърво и леки конструкции. Цената на масивните конструкции е тази.

227

брокерка

преди 1 година

Купувайте апартаменти, спасете парите си от инфлацията... Турция тази година беше рекордьор по ръст на цените и брой продажби, там имат още по-голяма инфлация...