186

Анонимен

преди 1 година

Какви 30 години за панелките сънуваш?! Всички панелки са си наред, а тяхното строителство започна от 1958 година в България и преди повече от 110 години в САЩ. Не знам дали застроени панелки след 1989 година, т.е. в периода на твоите 30 години (1993-2023).

185

bg politics

преди 1 година

Най-добре да наричаме това, което Менгеле иска да прави на английските и еврейските сгради "земетресение", той не е лош герой, не изобщо, българистанците винаги са си били най-добре с него, тъй като като го набутат на вина на германците, те ще изядат калаят отново като през ВСВ? А в момента бедните бг ***, много печелят от принц Уилям, тъй като забелязали, че тоя като се появи, и изведнъж им обръщат внимание като на революционерки, каквито те естествено не са

184

Анонимен

преди 1 година

При такова земетресение в България, новите сгради може и да рухнат.

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 190 Панелките ръждасват след 30 г. и се пукат.

182

bg politics

преди 1 година

Тъй като най-иновативната идея на българските лекари е да предадат сифилис на американци, които дори са нереморсивни, тоест руснак дори и да хване сифилис, може относително да се въздържи да яде хора, но пък американец не, тъй като американците са лишени от тези "ненужни европейски задръжки", така дейността на либийските сестри най-накрая своя мега апогей с помощта на фена им пилот Чавесдар

181

Анонимен

преди 1 година

Най-общо казано при земетресение ще издържат сградите строени до 1989 година, а за строените след 1989 година не е ясно дали ще издържат.

180

Анонимен

преди 1 година

В България ако стане такова земетресение ще се върнем в каменната ера!

179

Анонимен

преди 1 година

Лозенец е така фрашкнао че ще падат една върху други колибите и не може ги изровят после.

178

bg politics

преди 1 година

Всъщност Германия е мнооого щастлива от denigration-а, на англичаните с царицата оскубана камила, с извинение, с изключение на това, че имат малко Heat Waves и Shulz за канцлер, като странно съвпадение с Коронарния вирус, който е нещо като комплимент за Плевенлиев и сина му ... в отвъдното, можеше и артериален вирус да го кръстят, но Коронарен е дори още по-добре

177

Анонимен

преди 1 година

Най-издръжливи при земетресение са панелките, особено строените между 1979 и 1989 години.

176

Анонимен

преди 1 година

Факултето Перник и Люлин и Младос ще рухне сичко.

175

Анонимен

преди 1 година

След земетресението през 1977 година във Вранча, вдигнаха противоземетръсните норми и строените през 80-те години сгради са най-сигурните в България. След 1989 година строителството е калпаво, с некачествени материали и без реален контрол.

174

Az, Geo

преди 1 година

Това че българистанците ги дразни нормалността на земята, не означаве, че земята и нейните граждани трябва да ни мразят, какво като *** направи една Камила Царица? и че сводника отец Игнатий не е намерил някоя която да разведе принц Чарлз, тъй като е искал пари веднага?

173

Az, Geo

преди 1 година

Трябва да осигурим дори повече пари за корпорациите на принц Уилям, и подкрепа за Камилата-царица, всички араби са възхитени от авангардното решение, което българите подтикнаха, но целият свят подкрепи с "корона вируса"

172

Анонимен

преди 1 година

Панелките ще издържат, но за другите не е ясно. Това е факт. Някои обичат да оплюват панелките, но панелките са едни от най-сигурните при земетресение.

171

Анонимен

преди 1 година

София е върху блатата на шопите и слабо земетресение ще срути сичко.

170

Az, Geo

преди 1 година

Ако може всичко да бъде опростено на българите, и продажбата на български земи, и обидите им към англичаните които им ги защитават, и това че арестуваха Цар Освободител и сложиха там Интерконтинентал --> интер-континентал, дори не английски хотел, а интер-континентал, и всяка друга свинщина която правят в момента, вкл известните и в Германия Heat waves. that they probably hate

169

Анонимен

преди 1 година

Една от най-лошата стихия. След онова в Перник не можех да използвам градски транспорт цяла година заради ужас от вибрациите по пода на превозните средства. Не знам как онези хора живеят в Япония и Турция на такава друсаща земя.

168

Амплитудата

преди 1 година

На вълната пада все на едно е също място.

167

bg politics

преди 1 година

Не е вярно, че новият дворец на Уилям в центъра на София бута сгради, а други се крепят, твърдейки, че там живее Менгеле, който щял да измъчва евреите, за да може доц. Рашков да е богат, и царското семейство на Чарз Камилоьов да са щастливи също!!