78

Анонимен

преди 1 година

Току що РСМ получи вето за още 20 години, от България. Както и се лиши от газ и ток, от България. Също и от всякаква помощ, нужна й за европейския път. Ще влезете в ЕС след любимата ви Сърбия, която отново ще ви стриже катоовце и ще ви нарича:" що южно, то ружно"/ колкото по наюг, толкова по-грозно/. Честитоцигани, македонисти и сърбомани!

77

Българин от Одрин

преди 1 година

Над 600 000 българи живеят в момента на територията на европейска Турция, повечето са в Одрин, Люлебургас, Лозенград, Къркларели. Отделно тези в Цариград, където има цели квартали населени с етнически българи.В Одрин само полицаите и войниците от казармите са турци, навсякъде се говори на чист български.

76

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ дойде време да си породължат БГ личните карти паспортите и т.н !

75

Ицо Хазарта

преди 1 година

Човекът на Копейкин дали ще си признае че е ял македонска наденица в участъка? Битият бит е банална фраза.

74

Националист

преди 1 година

Всеки има право да се самоопределя какъв е: комунист-интернационалист, капиталист, ***, русороб, българин, македонец или ииббрик.

73

Анонимен

преди 1 година

ТЕ казват реципроритет !!!!!!!!!!!! Ми те влизат всеки ден има КАТ и т.н !

72

Русороб

преди 1 година

Кога ще спретнем една "специална овенна операцийка" с/у Маседонията? Чакаме Глав.-командУващият да разпореди. Демиджът срещу България е факт.

71

До До Анонимен 16

преди 1 година

пишман историци? намекваш че те наистина са античен народ, въпреки всичките карти, исторически сведения, дребния факт че пишат, четат и говорят на нашия език (има си документ даже кога е "създаден" техния..мисля май 45-та година).... ти втори клас имаш ли завършен или и ти си от тия козяците дето имат Фики за божество?

70

Анонимен

преди 1 година

Той пише от окупиран Цариград, където и в момента живеят над 250 000 българи, а турската държава отказва да им даде основни права на самоопределение.

69

Анонимен

преди 1 година

Не ходете там, оставете ги да си другаруват с албанците докато един ден те не ги асимилират, тогава последното маке ще осъзнае с кой е трябвало да върви напред и ще пукне.

68

Анонимен

преди 1 година

Ама, то може и ние да стреляме, каквото повикало такова се обадило!

67

До 73

преди 1 година

Турни си кирилица, ве! Да не пишеш от Тимбукту или Северна кУрея?

66

Анонимен

преди 1 година

Основната отговорност за тази ситуация носи Кирил Петков и корумпираното му правителство, които взимаха пари от чужди фондации, за да вдигнем ветото над Македония.Отделно той твърдеше, че в България има огромно македонско малцинство и ние не спазваме правата му.

65

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е, мостът на Дунав е построен от българи и си е наш, ходи си Цариград да дрънкаш турските си тъпотии!

64

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПак ще затваряме митници в Свиленград, да чакате с месеци, може и с години! Ходи да командваш в Турция!

63

Анонимен

преди 1 година

До Гиб МелсънЗабравил си да споменеш, че в момента управлява любимия ти политик Румен Радев!

62

До66

преди 1 година

Явно, не знеш какво е, ЕС съветвам те да го прочетеш и тогава пиши. Щом, се продалжава в този дух то нямате място в ЕС

61

Другаре,

преди 1 година

Македония е автономна държава, има полиция, разузнаване и прочее. За да откаже достъп на разни келлешши и мизерабли е чисто македонско решение. А не мислите ли, че имат право, с цела осигуряване спокойствие в държавата си? Няма начин да не са знаели, че онези "екскурзианти" до един са от лоното на българския ***-пролетариат или с други думи терористи.

60

Преценка

преди 1 година

На 19 януари беше годишна от рождението на Даме Груев. Защо Даме Груев не честваха. А целият зор беше да се натопорчат на границата на Македония и там да правят екшъни.

59

Ш

преди 1 година

Тоя мн. прилича на татарин.