18

Loyko

преди 1 година

Подобни дрислйовци , пишман историци и псевдо патриоти създават омразата между българи и македонци.Всички провокации създават българите и после осъждаме македонската реакция.Никоя нормална държава няма да ни търпи простотиите.

17

Чик чок

преди 1 година

Кво търсите там? Някой да ви е карал да им обръщате внимание на тия мАкерета?

16

РСМ

преди 1 година

Не трябва да помирисва, ЕС. РБ веднага да къса дипломатически отношение и да спира тока и газта. Всички така наречени македонци с двойно гражданство да им се отнемат паспортите и у РСМ. Те тука работа нямат.

15

Анонимен

преди 1 година

С такива министри и политици, как да не ги набиеш българите!

14

Лъчо

преди 1 година

Повечето от тях са руzки провокатори!

13

Анонимен

преди 1 година

Оттук нататък българите да почитат Гоце на паметника в гр. Гоце Делчев, а македонците -в Македоншя. Да няма разхождане на делегации между държавите, за да няма провокации. И да се блокира Македония за ЕС до наместване на чакрите. Да се пази мира! Никой да не провокира и дори да не помисля за военни операции, да не се правят внушения с паралел Украйна. Македонците да ги лекуваме с тишина и вето. Мирно и кротко. И напрежение на Балканите да няма, че гледам някой подръчква в тази посока.

12

до 11

преди 1 година

... и първите пари по прословутия План за усвояване бяха отпуснати на следващия ден, щом свалихте ветото! Ето, така ще ви изнудват!

11

Анонимен

преди 1 година

Този не мога да го разбера търчи при чужди да помага ,алоо онкуло ходи като мене да нахраниш 10 възрастни да видиш как се живее с 430 лева .

10

Чук и Гек

преди 1 година

Какво означава ,,физическо насилие"? Конкретно и юридически! Дайте подробностите! Трябва да си признаете, че техните политици са малко по стойностни и адекватни към момента! Ето, кръстили техния клуб в Благоевград, на който някой е счупил прозореца нощес, на името на писател! А вие вашите клубове провокативно сте ги нарекли на конфликтни и спорни личности!

9

Анонимен

преди 1 година

Ще ги блокираме за ЕС, но САЩ няма да ни дадат поръчаните Ф-16. Така както ни изнудиха за още осен, без да са изпълнили платената преди това поръчка така ще продължат да ни изнудват. Защо започнаха производството, чак когато подписахме споразумението предложено от Макрон? Вместов да съдим САЩ за неизпълнение на договора, ние клякаме. Така е САЩ правят каквото си искат с целия свят. Сега подпалиха цяла Европа, но БОГ ще ги постави на мястото им.

8

Анонимен

преди 1 година

путин е македонец

7

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези диващини? И защо?

6

Анонимен

преди 1 година

С тия си действията комшиите за сетен път доказват,че не са никакви МАКЕДОНЦИ ами са си чисти БЪЛГАРИ.

5

Анонимен

преди 1 година

Нека роднините на Гоце Денчев, които са българи и са в България да поискат преместване на тленните му останки да бъдат преместени в България. Ще се вдигне врява, ама какво от това. Всеки близък има право да се разпорежда с тленните останки на своя роднина както сметне за добре. Защо до сега това не е направено? Сега може да се използва, че забраняват достъпа на българите.

4

Обективен

преди 1 година

Няма смисъл да им обръщаме внимание. Неспасяеми са. Блокираме ги за ЕС до откат и това е. Ако тръгнем да връщаме на провокациите, има риск от конфликт подобен на този в Украйна.

3

Чук и Гек

преди 1 година

Толерантност е нужна! Съобразете се, че това е една много изстрадала нация! Кой не ги е тормозил - гърци, сърби, албанци, ВМРО, че и българската войска през войните! Нормално е да ви мразят, защото вие сте се освободили, а те са останали под робството и станаха плячка на специалните служби на съседните и великите сили и държави! Към тях трябва да се отнасяте като към много болни хора, които се нуждаят не толкова от критика, а от помощ! Квалифицирана помощ, а не патриотарски инвазии като вчера!

2

Дядо Вълко

преди 1 година

Те ни бият , а ние за да не ги обидим им подаряваме ГЕНЕРАТОРИ !

1

ВЕТО

преди 1 година

Признавам си, че подкрепях решението на ГЕРБ да вдигнем ветото... Но с времето се убедих, че партията ми е сбъркала с това. Бойко да им казва да връщат ветото, иначе губят гласа ми.