138

Ganjo

преди 1 година

Голям *** сме.Навсякъде където е пръднал българин го смятаме за българско.

137

D:

преди 1 година

МЕРА СПОРЕД МЕРА !

136

Анонимен

преди 1 година

ами не ги пускайте и тях в клуба гараж дето правиха в бг и им спрете студентите дето се правят на българи и тва е

135

Барни Ръбъл

преди 1 година

Те ти казват в очите, че си татарин,*** и фашист и какво очаквате романтична история ли...

134

СТОП

преди 1 година

От Анонимен 143, 144 са написани толкова объркани писания за Гоце Делчев, че той самият е объркан колко се обърква в опитите за нова история. На чист български език- провокацията идва от македонските митничари. Дори са се опитали да намалят броя на официалната група представителни лица от България. Къде е взамооважението тук?

133

Варна

преди 1 година

Никой няма право да бие БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!!! Ако не са съгласни да ги допуснат в тяхна територия да ги върнат! Не бива сръбската образователна и полититическа система в Македония да настройва българите от РСМ срещу своите братя българи, дошли от РБългария да почетат Великият български революционер Гоце Делчев!!!

132

Варна

преди 1 година

Във Варна живеят много наследници на българи, родени в Македония и милеят за родните места на своите деди, които за нас са български. За нас Гоце Делчев е продължителят на делото на Левски в Македония. Не забравяйте, че България е тази, която обяви Балканската война, за да освободи българите от Тракия и Македония от турския гнет, но не и да попаднат под гръцка и сръбска асимилация. Българската държава се е стремял към осъществяване на българския идеал: Единна държава Тракия, Добруджа,Македония.

131

Анонимен

преди 1 година

Същите комунисти, които създадоха македония, сега децата им от възраждане искат да запалят война между България и македония, защото малко им е кръвта в Украйна, искат още кръв, а българския селянин подсмърча и не разбира.

130

Анонимен

преди 1 година

Со дума и со малко кютек ке се оправят.

129

Анонимен

преди 1 година

Само бой на такива сомаци,те отиват там единствено за провокации,да би мирно седяло не би ху... видяло

128

СТОП

преди 1 година

"Токовият удар" в едната посока и претърсването на български коли плюс задържане на българи на тази паметна дата е провокация от страна на Македония. Какво целят с тези провокации? Като новоприета членка на НАТО от 2020г. би трябвало да се съобразяват повече с демократичните и миротворни идеи иначе не им е там мястото!

127

Анонимен

преди 1 година

Е нема такъв народ, едните прости, другите им се вързват. Пълно игнориране.

126

Ь

преди 1 година

1. Що дирят там? Провокация!?2. Колко българи са чествали.3. Забравете макетата, затворете границата и ЕС и не ни занимавайте.

125

Анонимен

преди 1 година

Другото което не знаете за Гоце Делчев е че той е бил комунист -либерал,а когато са го изгонили от Военнтото Учлилише в София Цариситите са били на власт.Царистите и Върховистите избива комунистите и останалата част на ВМРО,вклчително и лявата и центриската фракция на ВМРО, в която е и Гоце Делчев.За това е много объркващо Българското ВМРО да почита Гоце Делчев или Яне Сандански,или Питу Гули.

124

Анонимен

преди 1 година

Може да провериш в учебниците ти по история ,че Гоце Делчев е изгонен дисциплинарно заради политическите си убеждения от Военното Училище в София.Той затова отива в днешна Македония,която тогава е под Османкса власт.Кой Българин ще Бяга от собственатамси държава?Да той е Българин,но защо е напуснал любимата си държава и отива при врага си Османците?Вие от ВМРО и Възраждане не знаете историята ,ходите в Македония да създадете военен конфликт.По поръчка,това ви е целта.Искате БГ вън от НАТО и ЕС!

123

Ицо Азарта

преди 1 година

Дайте още един мандат на нас от Подкрепяме Предателите и Етиопия ще започне да се гаври с български граждани! Ние от ПП винаги можем да ровим дъното и да слезем по-ниско!!!

122

Анонимен

преди 1 година

Не е бил изгонен от военното училище в София, не лъжи!Гоце Делчев винаги е застъпвал Македония са бъде част от България.Колко ти плащат от Скопие за анти.българска пропаганда?

121

Анонимен

преди 1 година

Хората на Възраждане ,които са задържани са Българи с Руско самосъзнание и винаги са с Руския флаг на официални митинги.Защо им е да честват Гоце Делчев?Да ходят в Русия и да дават отчет и уважение на гроба на Сталин и Ленин.

120

Анонимен

преди 1 година

Затворете границата за макета и изгонете всички пребиваващи!!!

119

Анонимен

преди 1 година

Много объркана логика имаш.Враца е град и не е държава.Гоце Делчев наистина е бил Българин. Но какво е направил за България?Изгонен е от Военнто училище от София.Освен това Върховиситите(про-Българскта част на ВМРО) го предават на Османците и те го убиват от засада.Цякото село е блокирано и къща по къща го издирват.Та това е историята.Интересно е че днешното ВМРО(Върховистите) го почитат.Та Върховистите избиват всички приятели и последователи на Гоце Делчев!!!