118

Анонимен

преди 1 година

Tрябва да се търси сметка и от Киро и Предателите!

117

ПП

преди 1 година

Кирил Петков при посещението си в Скопие миналата година заявява пред македонски медии, че напълно подкрепя заличаването на всички българи в РСМ, защото в Македония българи никога не е имало.

116

Анонимен

преди 1 година

Ако Гоце Делчев се е борил за автономия на Македония по същата логика и Левски и Ботев трябва да са се борили за автономно Карлово и автономна Враца?!

115

Анонимен

преди 1 година

Писанията срещу Г.Делчев са от хора свързани със службите в Скопие. За Дрлчев има писма, в които се определя за българин и иска Македония да се присъедини към България.

114

Анонимен

преди 1 година

Тези скандали се подкрепят от Москва и се порицават от САЩ

113

Анонимен

преди 1 година

Тези тримата трябва да ги бият и българите защото се опитват да ни вкарат във война

112

Анонимен

преди 1 година

Република северна Македония е независима държава членка на НАТО. Стига сте провокирали скандали, руски подметки

111

Анонимен

преди 1 година

Добре са ги били тези тримата от Възраждане, провокатори, които се опитват да повторят сценария от Одеса преди войната за Донбас. Това е много опасно

110

Анонимна

преди 1 година

Македонецо първо се научи да ползваш машина за пране oт Зевзекманиja. Смешки после.

109

До 125

преди 1 година

Ааааа хахахахахахах

108

До Падаря

преди 1 година

Само за паспорта да. Нали от ВМРО шефа на агенцията срещу солидни подкупи ги раздаваше. В Кюстендил на фиктивни адреси се водят по 50 македонеца в апартамент. Съответно са и в избирателните списъци, но никога не са отишли да гласуват и по-добре. Тях фи интересува единствено паспорта, за се движат и работят в ЕС безпроблемно. Иначе никога и по никакъв начин не са се чувствали българи. И това много добре трябва да се знае, а нашите власти си заравят главата в пясъка като щрауси.

107

Геле

преди 1 година

Си биле Грк, Македонец и Бугар и се кладеле ко може да носи повее лубеници под мишки. Прв Гркот рекол ас можам две под двете мишки, втор Бугарот ас можам три, две под мишки и една на к.от, на кра Македонецет вика ас можам пет, две под мишки и Бугарот на к.от:))))

106

Анонимен

преди 1 година

Двайсетина маргинали, тръгнали към Македония да правят провокации, уж честват Гоце Делчев. Гоце Делчев и пред паметника в едноименния български град могат да честват, така както се чества Левски пред паметника му в Карлово и Ботев пред паметника му във Враца. Освен това Гоце Делчев не е никакъв български революционер. Макар и с български произход се е борил за автономия на Македония в Османската империя, а не за присъединяването й към България.

105

Падаря

преди 1 година

Над 100 000 македонци са взели Бг паспорт на преброяването в СМ само 3000 са се писали българи другите 97 хиляди са само за паспорта или ги е страх от саморазправа това трябва да се разнищи....

104

ПОЛИТИК

преди 1 година

МАКЕТАТА КРАДАТ ИСТОРИЯ, ПАМЕТНИЦИ, ТЕРИТОРИЯ, ЕЗИК, ВСИЧКО! ДРЕБНИ, ВРЕДНИ И МНОООГО КОМПЛЕКСИРАНИ! ДА СЕ ЛЕКУВАТ!

103

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ФИРОМСКИЯТ ФРАНКЕНЩАЙН БЕ ЗАЧЕНАТ В МОСКВА! ТИТО МУ Е МАЙКА,СТАЛИН Е БАЩА!

102

Анонимен

преди 1 година

А Киро простото и Христо Грозното дето пуснаха макетата у европата ,дека са?

101

СТОП

преди 1 година

Новата история на Македония е написана от национални предатели по времето на комунизма с руско влияние, в момента там има засилено американско влияние, а те самите се опитват нелепо да говорят на сръбски. Тези хора не знаят къде се намират и кои са реално. Кирил Петков трябва да бъде съден за национално предателство, въпреки канадското му самосъзнание, а Македония да забрави за членство в ЕС. Българският дух и морал са съвсем на място!

100

Анонимен

преди 1 година

Затваря се границата и посолството. Таке се решава проблема. А да щях да забравя че ние имаме московски лакеи които се мазнят на всеки който ни плюе.

99

Анонимен

преди 1 година

Страхотно,пускайте им фандък само о само да не ви свалят от власт.Народ не ви и тересува.