58

gg

преди 1 година

До Българче / Не причислявай всички българи към онези руcорoби-кoмуняги създали изкуствено Македония. Също така не ми пробутвай тия евтини номера, че ние като народ нямаме вина за Македония - до това води едно руcоробство - нациoнално предателство - винаги!

57

Анонимен

преди 1 година

Недопустимия бе, ние кат сме у ЕС все едно всичко ни е наред и всичко работи перфектно. Откъде се пръкнаха толкова много образи да дрънкат невероятни глупости непрекъснато и денонощно ?

56

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руския вариант спрямо малката Украйна на запад от насе не е възможен, защото нямаме армия. А дори да имахме армия сме прекалено мънички и зависими за да действаме като руснаци. Ние не сме независима държава като Русия. Нас ще ни смачкат със санкции само за два дни ако решат. За нашите съседи от запад сме татари. Украинците пък наричат съседите си от изток оррки. И малката Украйна и голямата Украйна ненавиждат съседите си от изток и се възхищават на Запада.

55

Анонимен

преди 1 година

В Европа уважение се печели с авторитет, а не със сила. Държавата си е тяхна и като не пускат нашите коли, то си е тяхна работа. Очевидно виждат някаква заплаха и може би са прави ... едно е сигурно - с насилие по руски модел, нищо няма да постигнем.

54

Гиб Мелсън

преди 1 година

При такива провокации се затваря границата, но ние нямаме такива политици. Нашите политици са със заешки сърца иначе на вид го докарват на бабаити и Винету и Румбата и Киро Украинеца.

53

Наблюдателка

преди 1 година

Ако пак отидат, значи им е харесало. Ще следим с интерес бъдещите събития.

52

Българче

преди 1 година

За съжаление, най - *** племе сме ние - българите. Толкова години не намерихме сили, средства и Политици за да излекуваме тази рана. И продължаваме по същия начин.Македонио, Македонио, ти си нашата Украйна.

51

О

преди 1 година

Само дето си заменил българин с чукча

50

О

преди 1 година

Ама вие искате да командвате и европейския дом, кой да влиза и кой-не. Ама мн. на сериозно се вземате.

49

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Чукча на смъртния си одър...завещава на синовете си. -Деца,пазете морето,пазете степта и пазете...македонците. Синовете озадачени питат:- Татко,за морето и степта е ясно,там живеят животните,които са нашата храна. Но македонците...защо? -Защото деца,ако изчезнат македонците,ние ще останем,най...*** племе на света.

48

Филип от Филипополис

преди 1 година

Необходими са не декларации, а конкретни действия. Тези действия нямат нищо общо с параноичните изказвания за специална военна операция, армията на границата или Македония българската Украйна. В подбудителството към такива реакции се вижда дългата ръка на Москва, но за щастие ние българите не сме толкова агресивни, първосигнални и глупави като "братушките". Нашите ответни действия трябва да включват преустановяване на всякакви съвместни инициативи с РСМ, правна офанзива в съдът Страсбург и други

47

О

преди 1 година

За таверните в Гърция през лятото чакате тихо и мирно по 10 ч. че и повече.

46

Анонимен

преди 1 година

За да оправим Македония трябва да започнем с нашите политици. Докато не изчистим всички национални предатели от парламент, правителство и президентство, нищо няма да се промени. Ще продължават да се гаврят с нас.

45

Анонимен

преди 1 година

И да предоставиш документите файда няма. И зеленият чорап с неговото правителство, и повечето политици са брюскелски марионетки и не закачат макетата.

44

Анонимен

преди 1 година

100 000 хиляди паспорти дадохте ,ало .За нищо не ставаш гологлав спуснат човек

43

Случаен минувач

преди 1 година

Македония е нашата Украйна. Мащаба е по-малък и злото и е немощно до гротескност...

42

Кироу Бизнеса

преди 1 година

Направи ли жп линия , да прайм бизнес бе Мр. Харвард , бизнеса напрао ше лети с тия , от мутрата премиер на тоя плиткоумник , сега и правителство не могат да нсправят , ми като не могат всички дасе изгонят от парламента и дасе занимават с каквото могат , да ловят пеперуди , една смешна измислена държава не могат да поставят на мястото и толкова години !

41

Ко?Не!

преди 1 година

Бойко да казвал гербаджиите да слагат вето??? Той е на каишка от посолствата, зависим е и прави, каквото му се нареди. Не хранете напразни илюзии. Ние нямаме независими политици и сме чуждопоклонници. Това е положението.

40

Банкеръ

преди 1 година

България да анулира паспортите на Македонците с двойно гражданство,да прекрати регистрациите на автомобилите им регистрирани в България и или ще вразумят Македонските диваци или диваците ще дойдат да протестират в София,че не могат да пътуват.Въвеждане на визи също е опция.Ценности му е майката.

39

Анонимен

преди 1 година

О мили българи това е политическият елит на България Слави чалгар, Бойко гол в леглото ,Кирчо, Йотова, Д амбас, Костадинов и този грях Стоянов, вижте само Гърция и Хърватия какви политици имат.