35

Анонимен

преди 1 година

Ами за месец и половина - три смъртни случая. Да те опънат тумба мигранти в кабинета на 6 септември ли е нужно , за да кажеш - налага се?!?!?!?!/

34

Зозо

преди 1 година

Да слагат картечниците и като поизтрепят 100-200 мигранти ще видим дали ще минават.

33

Black Metal

преди 1 година

По времето на лошите комунисти, граничарите стреляха на месо не когато се налагаше а ВИНАГИ! И понеже днес се разрешава на куцо, кьораво и сакато да има права, за това е така! А мигрантската *** трябва да бъде отстрелвана регулярно за за незаконно проникване на територията на РБ. Като почнат да ги убиват, те сами ще престанат да влизат, знаейки, че всяка грешна крачка ги води до напълване на кратуните с олово. Съболезнования на семейството на полицая.

32

Коментар

преди 1 година

А защо не използват оръжие?За какво са там?За украса ли?По добре изобщо ги съкращавайте да не им плащаме излишно заплати и да не си въртят далаверата с прекарване на азиатски навлеци!

31

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало цялата случка да е радостна новина за родните българомразещи русофили. Все пак подкрепят чеченските муджахидини/главорези и убиването/изнасилването на православни.

30

Бай Кольо

преди 1 година

Има нещо много неадекватно в охраната на границата ни.С какво граничарите могат ра респектират незаконните мигранти? С нищо..Движат се покрай оградата невъоръжени и без потивокуршумни жилетки.Граничарите трябва да иат поне 2-3 пълнителя със стоп патрони,за да респектират ефективно незаканно преминаващите и един пълнител с бойни патрони за случай когато се изправят срещу въоръжен човек.Ако десетина човека се изправят срещу граничаря,спокойно щего пребият и дори ще му вземат оръжието.

29

Готово решение

преди 1 година

Викате Динко и Перата и им дайте пари за гориво и всичко ще се оправи бързо.А хванатите една година трудов лагер в кариерата да правят павета и бързо бързо ще се оправят нещата.

28

Анонимен

преди 1 година

едно време имаше само пирамиди, ама като затрака калашника....

27

гостенка

преди 1 година

Навсякъде по високите етажи се взимат Мноого високи заплати, надолу по веригата мизерстват, да не кажа и по-силни думи. Същото е и при лекарите и при земеделците и в другите сектори! Шефовете лапкат! Само, че тия дето вършат мръсната работа, ринат л.а.й.н.а.т.а винаги са жертви на алчността а шепа хора по върховете. Възмездие за тяхняма. Жалка работа. Нужно е да се отделя по-висок % от бюджета за границите, ама не тия пари да отиват за заплати, а за хората дето студуват и са изложени на риск.

26

Анонимен

преди 1 година

Оградата с която Баце се хвалеше в Брюксел! Твърдеше, че пиле неможе да прехвръкне и България е напълно готова за Шенген.

25

ОХААА!

преди 1 година

ПРОМЯНАТА ПРОМЕНИ КАКВОТО МОЖА. ИМА И ДОВОЛНИ. ФИРМА СИЕЛА НАПРИМЕР. МАДУРО, НИНОВА, КИКИ И АСЕН, РАДЕВ, ДАМАДЖАНОВ...

24

Анонимен

преди 1 година

След дъжд качулка.

23

Бай Иван

преди 1 година

Първо трябва да се отстрелят всички, които защитават правата на питекантропите нарушаващи държавната ни граница, и ги канят тук ;) !!!

22

?!?

преди 1 година

След , като обяви война на миграцията провалат ти е пълен.

21

Анонимен

преди 1 година

оружието го дадохме да трепем руснаци, сега нямаме право да се оплакваме че ни превземат турци

20

Долу ЕС

преди 1 година

аз имам ясен спомен когато бяхме в другия съюз ссср много държаха да се пази границата. Сега в нато и ес хич не им пука... ето го резултата, трето семейство остана без баща. да пукнат децата на всички коз я шки бо к лу ци

19

Гошо

преди 1 година

До Анонимен3---Умно ама е забравил да добави какво му се случва на тоя граничар употребил оръжието ,пример случая с граничните на Резово 2008

18

Анонимен

преди 1 година

граничарите ще си вършат работата когато се налага

17

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 1 година

КАК ПРИ ГЕРБ НЯМАШЕ ПРОБЛЕМИ С МИГРАНТИТЕ И ДРОГИРАНИТЕ ШОФЬОРИ? КАК ЗА 2 ГОД. БИЗНЕСА ИМ НА МАФИЯТА НА ГРАНИЦАТА РАЗЦЪФТЯ? НЕ НИ ТРЯБВАХА ПО 15 МИЛИАРДА ЗАЕМИ И СЕ ОПРАВЯХМЕ? БЕНЗИНА СРУВАШЕ 150? КАК ЗА 2 ГОДИНИ НАСАМ РАЗНИ СЛУЧАЙНИЦИ СЕ ПРОБВАТ С НАС И С ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ДА Я СЪСИПЯТ?

16

Анонимен

преди 1 година

когато се налага ОТ КОГО? от брюксел, тоест никога?