55

Анонимен

преди 1 година

Искаме да воюваме с Рушия, а не можем да спрем банда от 20 черкези да си влизат у нас като все едно са си в задния двор... Това е умишлена провокация и 101% няма да хванат никой турците. От друга страна на *** сигурно мед им капе на сърцето, убеден съм че ще има провокации заради снарядите за Украйна, а нашите дангалаци са абсолютно неподготвени, викайте НАТО да ни пази границата...

54

Ей лъжци

преди 1 година

Поредното гордо и убедително ЛЪЖЕНЕ за справяне с някаква ситуация, породена от некъдърноста на лъжеца. На всички е ясно(освен на залюпените червени бабички), че гордо лъжещите служебни министри, скапаха държавата. Полицията абдикира, граничарите също, медици, учители, всичко е леж след преврата. А тоя мега лъжлив ама Гордо лъжлив министър, какво ще направи каза? Как ще промени закон или разпорди нещо без парламент? Ама гордо и убедително го каза нали? Ще направя едно НИЩОноУверено, самочувствие

53

досега

преди 1 година

Гранична полиция и полицаите на границата имаха една единствена задача, да тарашат мигрантите и да се превят,че не ги забелязват ,когато персичат границата. Отделно ,помагат на трафиканти по ВСЯКАКЪВ НАЧИН....

52

гербисто-патриот

преди 1 година

До SS, не бива така. То най-лесно е 10м. минно поле с мини през 20см., който мине остава там. И огради, предупредителни от двете страни. И да няма мини навсякъде, никой няма да смее да пробва.

51

Анонимен

преди 1 година

УСТАВ ЗА ГАРНИЗОННА И КАРАУЛНА СЛУЖБА НА БНА: Часовият е ДЛЪЖЕН да употреби ОРЪЖИЕТО при пряко нападение върху него или охраняваният обект; А НЕ "ДАДЕНИ СА ИМ УКАЗАНИЯ". Я МИНИСТЪРЪТ ДА ПРЕДСТАВИ ПИСМЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ, КОИТО РЕГЛАМЕНТИРАТ УПОТРЕБАТА НА ОРЪЖИЕ !!!

50

Мхмм...

преди 1 година

Тоя нали беше обявил война на трафикантите??? Какво стана??? Ако има ***, да заповяда стрелба на месо и после лично да застава зад служителя и да го награждава!!! Щото локуми лесно се разтягат, ама работата си е друго нещо...

49

SS

преди 1 година

Чудя се като има дупка в оградата за какво я кърпите бе ? На метър от нея грамотно направен виетнамски капан Който попадне вътре почва да пищи от болка ! Това охлажда желанието на другите да минават ! Е не е хуманно ще кажат НПО-тата ! Тогава да загиват военнослужещи е по хуманно!

48

БКП

преди 1 година

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ АКО ТОВА БЕШЕ ПРЕЗ ЖИВКОВО ВРЕМЕ....ВСИЧКАТА ПАСМИНА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА....

47

Анонимен

преди 1 година

А защо досега не се е използвало.От 2016 тече този поток на съмнителни типове към Европа. А български тарикати направиха милиони - е те затова.

46

Една ограда

преди 1 година

не можете да опазите, но пращате оръжията ни в О.с.райна, щото имаме в повече! Пр0дажници!

45

Тенгри Кан

преди 1 година

Демиржи;))), *** тва е граница! На границата винаги трябнва да се ползва тежко оръжие при такава геополитическа ситуация! И милиционерите да се заменят с военни с функция охрана на държавната граница, ако има такива;))) Време е да се върнат "Гранични войски" под някаква форма и да се установи сграден фонд за тях по границата. Турция мрънка, не мрънка това е положението;))) Като не иска наши войски по границата, щото за тва мрънкаха, да ги спира! Че то, одринският пазар е наблизо;)))

44

Анонимен

преди 1 година

Този т.нар. министър е бил на 14 год. когато ни натресоха "демокрацията" , т.е. и през плет не е подушвал казарма и военно поделение ! Какво ,адекватни действия ли да очакваме от адвоката , назначен за министър , който е свикнал само да взема пари , но не и адекватни решения ! Резултата е виден ...

43

гербисто-патриот

преди 1 година

Нека да не възхваляваме вишките и граничарите от комунизма, които ни пазеха от западните диверсанти. Това време е минало и никога не трябва да се връща. Ние вече зачитаме правата и свободите на хората, не трябва да се стига до крайни мерки. Вече имаме много по-модерни технологии, имаме камери, всичко виждаме и наблюдаваме как минават хората през границата.

42

следващият, моля!

преди 1 година

- Обявявам война на нелегалната миграция - каза с надут тон господинчото и ето ти днес новикна и чудо.

41

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Братският ЕС не позволява да си пазим границата, с оръжие и да се стреля на месо.... в случая ЕС са виновни за трагедията! Баба Урси и компания им пожелавам същата участ като загиналия колега!

40

Аноним

преди 1 година

ПРОМЯНАТА Е ТУК ЕТО НА РАБОТА ХОРАТА СИ ОТИВАТ ПРОМЯНАТА НА ДЪРЖАВНОСТТА НА ЮМРУЦИТЕ НА ЧЕРЕПИТЕ НА МАДУРОВКИТЕ

39

Анонимен

преди 1 година

Изпотрепахте младите,не като се налага ,а всеки ,който се опита да премине ,трябва да е труп.Нещастни пионки.

38

бай Дончо

преди 1 година

те оръжията ,бронежилетките ,патроните отиват за урките. На нашите момчета по границата едно фенерче е достатъчно.Разградена държава и момчетата ни я пазят и УМИРАТ!!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Нали сте разбрали,че вече сме територия ,не държава.

36

Анонимен

преди 1 година

Рибата се вмирисва,от главата.Няма държава,няма граница,няма МВР,нищо няма.За тези,нагоре по веригата трябва да се търсят виновните.За трафик на хора,наркотици,ценности .Всичко си има чадър.