95

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Не искам да ми дерат кожата,за да могат урките да спинкат и да папкат в Родината ми без да плащат,а това струва 1 200 лева за всеки украински хрантутник.Плаща го всеки българин.Писна ми вече от продажни партии на краварска хранилка.

94

Анонимен

преди 1 година

А защо не е на границата Лойко,да види какво е построил ??? Навремето то бяха големи хвалби,голямо чудо.Боко,май умрЕ ромката,дет тъ хвалеше.

93

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 1 година

СЛАВА НА КОМШУЛУКА!...СИГУРНИ СМЕ , ЧЕ КОМШИИТЕ ЩИ НАМЕРЯТ УБИЕЦА, ТЕ СА СПЕЦИАЛИСТИ И ИМАТ ГОЛЯМ ОПИТ В ТИЯ НЕЩА! ...ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ В ТЯХ !КАТО НИЩО МОЖЕ ДА Е НЯКОЙ ГАДНЯР И ДА ПРАВИ ПРОВОКАЦИЯ , ЗА ДА НИ НАВРЕДИ НА ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ С КОМШИИТЕ , КО ПИЛЕТО МР ЪСНО......!

92

Анонимен

преди 1 година

България и сигурност = оксиморон . Инцидент ли е или не ,държавата ни е лесно превземаема !

91

бг

преди 1 година

пишат че е застрелян с ловна пушка при всички случаи пистолетчетата дето са им дали не могат да се противопоставят на пушка освен това редно е да и дадат бронежилетки щом даваме на украйна да дадем и на нашите че да им запазим живота

90

Редник

преди 1 година

Щом на границата вече ще се стреля, нека да изпратят там генералите. В България такива има много. Ако не успеят да се справят с мигрантите, да им помагат и полковниците.

89

карачанаков

преди 1 година

Този сериозно е тръгнал по пътя на Киро и Курнелата,лъжа след лъжа ,глупост след глупост махнал бил някакъв шеф на МВР щото се срещнал с човек от ГЕРБ и щото го излъгал че не е вярно,значи ли сега че ако съм от ГЕРБ и се срещна с Йотовица Румката трябва да я уволни.Имало лидери на партии замесени в корупция и щял да ги каже,кога ,като Рашков ДРУГИЯ път.40 служители на МВР пазели Семерджията и той ги знаел.Нямал повод за кадрови промени ,що ВЪ има убит нали си за справедливост?

88

???

преди 1 година

Мигранти ли?! За мен най-вероятно турски военни, може би граничари, охраняващи прерязаната ограда, през която да преминават пуска ите от тях мигранти, са застреляли българския граничар.

87

Нквд

преди 1 година

Верно ли бе махорка. По каубойските филми си виждал револвери. И бандитите и шерифите.

86

Бай Ганьо

преди 1 година

Защо си отиде този граничар, а американските пудели цяла година карат украинци през 3 граници с кучета и котки???? Защо Кирил Петков и Асен Василев не бяха на оградата вчера да пазят държавната граница?

85

Анонимен

преди 1 година

А Хел-зинския комитет няма ли да осъди страната, че не сме направили униформи с концентрични кръгове по тях, та клетите бежанци по-лесно да се прицелват в граничарите?

84

Кон

преди 1 година

П у *ь о какъв наряд , какви 5 лв като после ще влачите момчета по дознания . Смешници с торбички на голяма търговска верига

83

Реалист

преди 1 година

Оръжие ? Ах недейте ! Къде остават европейските ви ценности хо хо хо

82

гостенка

преди 1 година

Мили православни християни, послания като мир на прахът му, лека му пръст, не са християнски. Казваме: Бог да го прости! Царство му небесно! Тялото е тленно, душата вечна! Мислим за спасение на душата, не на тялото!

81

СС

преди 1 година

Министъра не знае ли ,че граничарите са с "Макаров" ??? Къде е тежкото въоръжеие и екипировка ??? Бой и екстрадация на талибаните всички са мъже !!!

80

Анонимен

преди 1 година

Путин има пръст в тази работа.А на бас!

79

Amaaa

преди 1 година

До Makedon Za waze ke e po-taka - ke wi *** i islamot i bugariete ke wi ebat. Ako - taka trebe za vas!

78

не знаеш по кой....

преди 1 година

Постъпката на убиците и засадата и решението да ги убият е нелогично безсмислено е ако си решил тихомълком да се придвижваш да вършиш шумно убиство и да привлечеш цялото внимание на турските служби -- каквото и да са си мислели сега ще ги хванат , турците си знаят работата ,ако идеята им е била да минат границата те са можели да изчакат и да минат . Даже слрд като са видели обхождащата двойка е било по лесно Срелбата объква цялата логика ,ако идеята е преминаване на наш територия .

77

Анонимен

преди 1 година

Както се правят магистрали така се изгради и граница,на кого не е ясно,че парите бяха окрадени,а съоръжението е бутафорно!? Държавата е разграден двор от години и не стига,че има верига от канали за трафик,съответно и хора,,които правят пари от това,а когато случайно хванат нелегални ги настаняват и хранят с парите на данъкоплатците. От друга страна да погледнем каква помощ получиха от държавата БЪЛГАРИТЕ,които пострадаха от наводнения лятото? Явно българският народ не е приоритет за политиците!

76

не знаеш по кой....

преди 1 година

Стига със тези автомати има ли няма ли ! има естествено но не могат да се използват Във оная джунгла една пушка със оптика във ръцете на маскиран чини колкото десет калашника ,ама кой е казал че тези убиства от засада ще продължават ,това е инцидент нека турците да ги хванат ние още нищо не знаеме и пращаме всичко по границата кой мигранти минават границата със оръжие никой ! тези който са убили полицая може би изобщо не са мислели да минават границата постъпката им е нелогична и за трафикант