75

не знаеш по кой....

преди 1 година

Големите шефове като че ли са чакали да стане нещо та да ни залеят със идеи как ще опрвим цялата световна миграция . Явно пак целта е някаква божествена и свещена полиция скоро само като те погледне полицая и като не те хареса и си изгорял със 20 г затвор ! Кога ние спреме мигрантите от иран ирак сирия афганистан яяяяяла да сеобадите -- пак нещо събитията се използват за вътрешна пропаганда за някакъв нов ред във държавата.щото подобни закони не минават и на сега ни е паднало случая е подходящ

74

Лаврентий Берия

преди 1 година

Това момче, мир на праха му, загина заради разградения двор в който се превърнахме. И тук няма общо Украйна - специално за русофилите. Необходимото на българските граничари оръжие се произвежда от български фирми - от пистолета и автомата до бронежилетката. И не, че няма пари - това е умишлен хаос. Много пари вървят през каналите и стигат много нависоко. Това не е граница, а коптор на който едни хора правят едни пари. И ако някой си гледа работата, може и куршум да отнесе.

73

не знаеш по кой....

преди 1 година

стреляш на границата ! На ,,,,,,, мога да му дам един безплатен акъл ,почне ли да ги гърми по границата тея ще ни нарочат и понеже нямаме небостъргачи могат да сринат един два участъка във кръга на феърплея както им играеш така и ще ти играят !Това сега е един инцидент почне ли да прилича на партизанска война сме живи изгорели , МНого ви моля тези от фасул и леща със стар будилник правят бомба .Дотук все се мъчите да вземате тежки и прибързани решения след като нещо ви е прецакало .

72

5777

преди 1 година

крайно време е да се изкара армията на границата, а не да лупат карти в поделенията и да се редят на банкомата, трябва да се стреля първо в краката после където е необходимо, не може някакви животни да идват и да ни тестват, трябва ясно да разберат че може да ходят при Меркел но не през България, а ако имат началници, за които дори и има съмнение, че участват в канали, военен съд и яко къртене

71

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 78 - нашите граничари дали ще стрелят по мигрантите с артилерийски снаряди? Или пък с такива за РСЗО? Не? Тогава млъкни клоYн руски. А нямат оръжие? Защо? Не произвеждаме автомати ли? Или може би Завод Аркус не произвежда чудесни пистолети 9х19 Парабелум? Ако стават за Америка, то и за тук стават. И не са толкова скъпи. Значи за нови и нови коли за МС, Президенство, Парламент и т.н. има, но за оръжие не? При това от български производители? Нещо се бъркате. Кучето е другаде!

70

Анонимен

преди 1 година

Нашите граничари нямат оръжие, а ще харизваме такова на Оркайна.. Народе?!?!

69

Анонимен

преди 1 година

Това оградата на Бойко

68

Ivo

преди 1 година

Демокрация било,цивилизовано трябвало да се разберем с мигрантите,да ги подслоним,да ги нахраним и накрая да избиват невинни българи.Някой защо не пробва да мине държавната граница на САЩ и да размахва оръжие срещу полицаи? Пратили пушечно месо на границата,без автомати,без жилетки и без екипировка и в същото време гласуват да пращаме оръжия на Украйна.Незнам какво да кажа просто,отвратен съм от всичко.

67

Бай Иван

преди 1 година

Клоуните от дб и умниците гласуващи за тях как ще коментират този случай, невинните жертви на войната излязоха терористи и престъпници май, а ;) ???

66

Тито

преди 1 година

Когато се наруши дъжавна граница нормалният начин за отговор е стрелба. При нас обаче стрелба няма. Стрелят по нас..по децата ни, докато дебелогъзите министри си пият уискито по баровете. Военни заводи, незнам какво си още и накрая - разграден двор. Бог да го прости момчето! Няма как да прежалиш млад живот!

65

Пустиняк

преди 1 година

Защо ПП закриха ГПУ БОЛЯРОВО. А ОТКРИХА РЕЗОВО.

64

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическа българия е Трагедия. Беше времето когато имахме и държава и армия. Сега имаме представителна рота с генерал-губернатор от американското посолство. Това е, батенца. Сбогом българия!

63

Анонимен

преди 1 година

Мир на праха му на момчето, дано колегите му спрат да бъдат повече трафиканти и да почнат да си гледат съвестно работата. А великата едноредова ограда, къде я правиха две години, в Полша и Литва вдигнаха триредови за по 2-3 месеца. Нямат оборудване наще, пълен смех, няколко десетки километра не могат опазят, комуникация нямали, абе трагедия. Корумпирана плевня е тая държава.

62

Ще се ползва

преди 1 година

ама кога? Кога ще стане тая?

61

Анонимен

преди 1 година

До това води корупцията, за тези пари които дадохме за една мрежа, по другите държави правят 3-на ограда, но тука някой трябваше да краде!

60

Анонимен

преди 1 година

смешки! защо въобще се говори за това - на границата когато има преминаване винаги да се използва оръжие и много проблеми се решават.

59

Анонимен

преди 1 година

Тая ограда... От хартия да бяха я направили... Всеки си минава...

58

тоз пък

преди 1 година

С толкова оръжейни заводu caмо с фенерче ли се охраняваше досега? Това е граница не музей!

57

Кво кво???

преди 1 година

Кво оръжие бе нали че пращаш на урките?

56

Мойте уважения

преди 1 година

г-н Министър, но не когато се налага, а задължително трябва да се използва оръжие и не само това. Трябва да са въоръжени до зъби в това чисо и отбранителни гранати. Като опукат няколко джагала и повече никой няма да посмее да пристъпи