37

Захари

преди 1 година

Не се плашете братя българи. ЦРУ ще направи тих преврат в България и всички руски памперси ще бъдат отстранени со кротце, со благо и со много кютек!

36

До 38

преди 1 година

Като сравняваш изборите с магазин със стоки така ще е! В магазините нямаш опциа да си купиш "нищо не купувам"!!!! На изборите имаш право да избереш "не избирам никой" и тогава гласа ти има значение! Тогава в парламента не влизат 10 партии да лочат субсидии, а ще влязат две, три! Ще има мнозинство, ще има правителстви и няма харчим милиони през 3 месаца за избори!

35

Петров

преди 1 година

Понеже Пеевски е на върха на държавата можем да очакваме държавен фалит. Пеевски всичко е фалирал: Лафка-Мафка, Булгартабак, КТБ... оглозгва и захвърля. Така ще направи и с България, освен ако не се случи *чудо*.

34

Анонимен

преди 1 година

За съжаление е точно така.

33

Ганчо Ганьов

преди 1 година

Тук 70 процента от коментиращите го пращат човекът да си ходи във Сирия щото им казал истината!!! А като идат да бачкат на шефовете във западна Европа се сърдят че им викат африканци на повечето българи!! Това племе където се лъже всеки ден че живее и се развива във *** си заслужава съдбата

32

Шиле Подбалканси

преди 1 година

До SS - дай си телефона, много ми се клеца горда българка от Азия!!! Тесничка ли е? цвили ли като гладно лястовиче като я напиняш?!

31

Анонимен

преди 1 година

Мммм прав е

30

Alex

преди 1 година

Винаги си бил голям, Башар. Мн ми пука дали швед или евреин.

29

Анонимен

преди 1 година

е кво, паветата са перфектно подредени... за разлика от жълтите!

28

Анонимен

преди 1 година

До НЯКОЙ - България 100 години се управлява от вън, бе маугли! Кой от вън управлява колите на тия дето карат с 160 по градските булеварди и не спират на пешеходни пътеки?! Кой от вън управлява крадливите ръчички на преподавателите в университетите дето дават дипломи на всеки който може да си напише името без правописна грешка!Кой от вън ви кара да не гласувате и мълчеливо да оставяте разни тикви,кирчовци и кокорчовци да се пънат да управляват с 100 000 гласа за тях!!Все някой от вън ви виновен!

27

чичо Мишо

преди 1 година

Стой още в София и се чуди що живееш в клоака....

26

До 24

преди 1 година

Щото преди тия 12 години, тука беше рай?!?!? Късопаметно племе! Затова ще се повтори и Виденова зима и Костовото крадене! Щото помните една петилетка назад!!! Даже някои преизпълняват петилетката и помнят до 3 години!!!

25

НЯКОЙ

преди 1 година

Да се съсипе България е евроатлантическа ценност, защото след като се съсипе може много лесно да се управлява отвън.

24

Анонимен

преди 1 година

До Е нееее Свободен си да отпътуваш! Да оплюваш не е да променяш!

23

Тошо

преди 1 година

Мога да кажа БРАВО на човека, имал куража да направи това изложение!На това, което всички мислим, виждаме и чувстваме, но ......!Опитвам се да правя нещо за промяна около мен, много е трудно, затова и не се прави!Трябва да се инвестира в най-доброто в децата , в хората, от там тръгва всичко в изложението на господина!

22

SS

преди 1 година

Жена ми е от Югоизточна Азия ! Почти 28год сме заедно ! Има Бг гражданство и е горда с това ,че има право да гласува ! До сега не е пропуснала ! За нея Бг-я е нейната родина !

21

Е нееее

преди 1 година

До Майстора - имало мръсотия, но не била като в гетата в Европа и Америка .... ми влез в столипиново или кое маангалско свърталище в БГ и виж колко е готино бе!!! Баси гордостта?!?!? Щастлив бил, че в БГ е малко по-добре от гетата в нормалните държави! Изпаткала история! Прасето си сака ***, сър!!! И колко прасета са му нахаресвали помията дето е съчинил!

20

Анонимен

преди 1 година

Не, само на теб ти прави впечатление щото си сириец. На местните селяни вече им е все тая.

19

Анонимен

преди 1 година

Не това са последствията от 12 г крадливо управление на Тиквата и бандата му мафиоти

18

Мда

преди 1 година

Юмручето на ФигуРадеф! А тепърва ще берем плодовете му....