57

Алена

преди 1 година

Винаги ще подкрепяме г-жа Йорданка Фандъкова, защото видяхме как за кратко време преобрази София! С много работа и всеотдайност успя да довърши великото дело на Генерал Бойко Борисов, превръщайки града ни от сиво комунистическо гето в модерна европейска столица на културата!

56

Дон Кикот

преди 1 година

Може да се премести от София като не му харесва. Пръв Софиянец стана и той. Полуарабин полубългарин. Да отиде в родния си Дубай там ще е по-чисто :) София стана едно диво гето и по-културните се изнесоха от там.

55

До 50

преди 1 година

Откога болшевизма е българска традиционна ценност?

54

Анонимен

преди 1 година

Че не сме китка е ясно, ама хайде нема нужда......И спорт и всичко си има.Цяла тирада ,за да се оплюе патриотизма и ценностите. Ами важни са да.....Пък ти с какви си пишеш из интернет и с кой играеш карти......си е твоя грижа. Да наречеш човек с име Башар евреин, трябва *** да си. Подозирам ,че и партньора ти е бил с нетипично име.Или от ония дето викат Пекин е във Виетнам. Да ти имам познатите, рахалеееее

53

Майстора

преди 1 година

До 57 - "Всичко им е криво, винаги им е мръсно, все разпад виждат." - това са невъзвращенците, отишли да прислужват някъде на хиляди километри от родината си, и само оплюват по коментарите колко е зле тук. А когато по-надолу написах колко е добре в България и колко съм щастлив да живея тук, невъзвращенците оплюха и мен. Плюйте сега, че утре от зори почва прислужването.

52

Анонимен

преди 1 година

Тоя не го ли хванаха да кара пиян на талпа в Банско?

51

Анонимен

преди 1 година

Няма по-нещастни хора от българите. Всичко им е криво, винаги им е мръсно, все разпад виждат. И целият им живот минава така: намръщени, мрънкащи, хленчещи. Всичко се разпада! Преди беше по добре....като ви чета коментарите все едно живеете в Нигерия или Сомалия.

50

Анонимен

преди 1 година

Башар стоп килинг!! Това е Сирийски призив.

49

Анонимен

преди 1 година

До *** Ганьов - "като идат да бачкат на шефовете във западна Европа" - то човек ако не може да си намери работа в собствената държава, не знам къде е тръгнал! Ако не можеш да си добре в родината си, не знам къде ще можеш да си добре!

48

Анонимен

преди 1 година

Кой пък е този господин??

47

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че ще се заядете за името и произхода му. Ако вместо Башар Рахал се казваше Петър Георгиев щеше ли да има разлика? Щеше. Защото щяхте да кажете "кой пък е тоя Пешо, че ще ме учи как да живея?" България в ЕС? Че ние даже и за Африка не сме с тоя манталитет. Та Башар за разлика от доста хора с български имена е направил всичко сам и едва ли иска да става поредният оплешивяващ Слави политик. Какво им става на тия хора, че всичките нямат коса? Ааа. То акъл и коса под фуражка не виреят!

46

Анонимен

преди 1 година

"Културата.. ад" - ех, да имахме само час на тpaвеcтита, който чете приказки на децата! Ех че култура! "Висшите учебни заведения приемат вече само с матура" Ух да можеше да приемат срещу 100000 лева на студентски кредит, като ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!

45

R2D2

преди 1 година

Банка КТБ беше разграбена от българо-руски мафиотски сговор начело с Пеевски и Борисов. Участвала е в схемата и руската банка ВТБ която е лична банка на Путин и на КГБ. От българска страна са участвали също Милен Велчев, Спас Русев и разни други корумпета. Путин е рекетирал Пеевски за пари и Пеевски решава че най-лесно ще спечели пари ако открадне активите на банка КТБ.

44

Анонимен

преди 1 година

Башаре, едно време "традиционните ценности" бяха направили от България Швейцария на балканите! С наука, с мили и помагащи хора и уважение! За 30 години модерните демократични ценности ни превърнаха в стадо про,стаци, зверове на улицата, тарикати на дребно и злобни завистливи ***-и!

43

Мg5

преди 1 година

Не-ъ, не си само ти, мнозина го разбират, но живеят с Илюзорната надежда, че ще стане "Чудо" и нещата някак си ще се оправят от сомосебе си или "някой" ще дойде и ще оправи всичко, а междувремено, докато "чакаме Чудото", обстоятелствата все повече се влошават!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Подобни безумни брътвежи слушаме всеки път като се кача на някое такси. "Е...а и майката на тая държава!" Само не мен ли ми е писнало от да слушам как всичко се разпада? Спомням си, че нещата бяха далеч по-зле през 1980те и 1990те години.

41

Меган

преди 1 година

30 години разпад и упадък по руски в България. България е най-бедна в ЕС но все пак е по-богата на глава от населението от Русия. Русия е велика защото направи велик провал в Украйна. България ще стане скоро просперираща, а Русия ще гладува като Северна Корея.

40

Анонимен

преди 1 година

да,някакви чужди граждани ги извозват организирано и ги настаняват до живот в хотели на първа линия с пълно изхранване,здр.грижа и отопление,а родните ни съграждани студуват и гладуват с по 467лв.на месец с по 40г.трудов стаж, голяма толерантност и демокрация..преди се кланяхме на Русия,сега на Америка и Брюксел.

39

Анонимен

преди 1 година

"тъжната истина за състоянието на нещата в страната ни и че никой отвън не ни е виновен" ----- хахахахах, айде поредният на грантаджийска хранилка! Да, 30 години никой отвън не е виновен, че се наливат едни пари тука за да има послушно управление, което да изпълнява всичко, което му се нареди... и 30 години вместо да си оправим кочччинката, за нас е по-важно да изпълняваме чуждите заповеди и да защитаваме чуждите интереси... ай сииктир "мръcен евpеиH" (това е цитат от статията!)

38

До 42

преди 1 година

Демек на сила те карат да купуваш? Между другото "не подкрепям никого" пак е глас за някои. Осведоми се