157

Анонимен

преди 1 година

Да де, но с матура само приемат в много държави и в това няма нищо лошо, проблемът е, че университет обяви томбола с награда джип за новозаписалите се студенти, това е пошлост. Живея в Германия и децата масово учат истински професии от 15-16 г. работят на пълен работен ден във всеки бранш и ходят на училище. Истински знания, учене и доход.

156

Ludoto Lenche

преди 1 година

...kakva iznenada .....material podpisan ot Neli Hristova ???!! Ne e za viarvane......kak e vazmojno da e izjiviala takav katarzis i nai-nakraia da "raboti " nad neshto istinsko ! Podkrepiam na 100% kazanoto ot Bashar Rahal !!! Istinata e ,che tolkova sviknahme sa svinshtinite ,che veche gi priemame za "normalni" i nie samite zaprilichahme na svine !!!

155

Анонимен

преди 1 година

Поредна обида. Арменци и еврени са с класи над всички ни. И аз го подкрепям и се радвам, че преди повече от 10 г напуснаха България. Лъжат ви, в Лондон, Германия, Белгия, нашите близки са щастливи, весели, задоволени и работата не им тежи.

154

Иванов

преди 1 година

Ееее, ок, нека бъде РОМИ

153

Иванов

преди 1 година

Само аз ли виждам и усещам ....Не си само ти, но не е проява на добро възпитание и вкус да натъртваш на единствено число.Не бих ползвал езика на партньора ти на белот, но на база житейският опит, който имам, държа евреи, арменци и *** далеч от мен.

152

До 157

преди 1 година

Нещо се припозна, а?

151

Ник

преди 1 година

Имате софиянци кметове герберасти радвайте им се вече 20г.

150

Ник

преди 1 година

Нали мутрата от Банкя построи милиони пречиствателни станции

149

Анонимен

преди 1 година

къв се ти бе, не се вземай на сериозно.

148

Анонимен

преди 1 година

Не само разни с луксозни возила, но бедни псевдософийски и софийски момичета отиват в "Аджибадем" Лозенец и си плащат тлъсти суми , за да правят аборти. В кв. "Лозенец" стават катастрофите, за да бъдат отразени по новините, няма да блъскат коли и хора в кв. Люлин я...

147

Анонимен

преди 1 година

Ученици преди да отидат в училището на самия булевард пушат цигари и пият алкохол пред входа на метрото, ВУЛГАРНО поведение

146

Анонимен

преди 1 година

мръсотията е на всякъде в София... богаташите имат имоти в Лозенец и Бистрица, едни теглиха кредит за къща в Бистрица...

145

Чичовци

преди 1 година

Мечтата на бкп-дс и техните сателити руснаци,турци,***,помаци,алкохолици и наркомани да управляват България се сбъдна.Ще си останат само те има няма 10-15години.ФАКТИ-ТЕ ГОВОРЯТ..........

144

Анонимен

преди 1 година

Южен Парк... мръсотия, сборище на кучкари, наркомани и наркоманки, самотни майки и техните припознати деца, социални сектанти

143

Лозенец..

преди 1 година

Други "кореняци" софиянци от Лозенец са от с корени и от Бургас, предимно с няколко имотчета в страната - на ул. Козяк, Боровец и село Лозенец, Бургаско. Една позната е единствена дъщеря на някакъв си бизнесмен търговец, а тя е второ дете на майка си... има полубрат, живеещ в чужбина. Тя не благоволи да дойде на опелото на прабабата на нейното припознато дете, баба на нейния приятел.

142

Лозенец..

преди 1 година

на бул. "Черни връх" , в близост до метростанцията има гръцка сладкарница и баничарница "Костис", луксозна, по-точно тузарска, но баничките са ОТВРАТИТЕЛНИ на вкус и скъпи! Няма нормална българска баничарница в квартала, има предимно на "Шами", но там работят роми... Просяци пред метрото и пред тузарската църква с тапети "Въздвижение Господне", влизаш в този позлатен гръко-руски тузарски храм и те гледат само в портфейла! Храмът съществува и благодарение на даренията на Христос и Петя Мурутис.

141

Анонимен

преди 1 година

Прав е Башар за този квартал, качеството му пада, нищо че жителите му от предимно селски произход се бият в гърдите, че са "голямата работа". "Голяма работа" Бо-клу-ци, мръсотия, затворени магазини, няма нормални ресторанти

140

Лозенец..

преди 1 година

Наскоро бяхме на опело на бабата/прабабата в кв. Лозенец.. в тузарската църква в гръко-руски стил "Въздвижение" Всички от родата (предимно са от селски произход) й я считат за коренячка софиянка, нищо че родата й е от Подуяне, а съпругът й е от село... Общо взето "елитът" в кв. Лозенец е от селски произход.

139

Лозенец..

преди 1 година

Има нов храм, "тузарски", само за богаташи, но с изцяло облепен с "православни" гръцки тапети - "Въздвижение на Светия Кръст Господен". Изцяло в руско-гръцки или гръцко-руски стил. Само касички за дарения в този храм, но социална дейност няма, изтрили са имената на техните основни дарители - бившите собственици на хотел "Маринела". "Семинарията" и "Преображение Господне" са чисти и красиви храмове в Лозенец. Само една бедна църква в милионна София се отзова на призивите на Патриарха за помощ.

138

Анонимен

преди 1 година

< " "Партньорът" с когото играех ми каза..мръсен евреин....">Само дето Башар Рахал не е евреин, а сириец... "Другарят" му на игра няма право да обижда и псува евреите.