17

Муахаха

преди 1 година

До Тракиец - страаашни цености останах!!! Мързел, далаверджийство, комплексарщина, пиянщина!!! Много боли като ти казват истината, ама ако я осъзнаеш има надежда!Проблема е, че повечето сте си заровили главите в гъзерете и все някой друг ви е виновен!Всичко се разпада в този народ и държава!Всяко поколение одглежда все по лошо ново!Пред 20 години 13годишните пушеха, преди 10години 13 годишните пушеха и пиеха, сега 13 годишните пушат, пият и се дрогират...нормална градация на деградацията!!!

16

Майстора

преди 1 година

България се оказа една от най-чудесните държави на планетата! Щастлив съм да съм тук и съм горд че съм БЪЛГАРИН! Да, има мръсотия, но е несравнима с евигрантските гета в Западна Европа и бездомническите лагери в градовете на САЩ! Да, има невъзпитани, груби и дори престъпни хора, но навсякъде ги има! Поне не могат да те "откажат", понеже си престъпил някакви абсурдни, съчинени ужким-норми за поведение като в woke-частите на света!

15

Аре, бе

преди 1 година

Този араббин, който лично съм виждал да обарва някаква повлекана в студентски на улицата, да погледне себе си първо. Като не му харесва тук, да се връща в Сирия, да види колко е чисто там. Или пък в САЩ, където беше. Защо се върна? Нали замина да завладява Холивуд? България съвсем не е най-мръсното място, нито дори в Европа. Да не говорим за коччините извън Европа. Така, чв този араппин да си гледа киното и семейството и да не дава акъл.

14

Тенгри Кан

преди 1 година

Бегом към Сирия да си я вземаш от Асад;))) Тук си ненужен!

13

Аноним

преди 1 година

Че то отдавна всичко се е разпаднало

12

пришълеца

преди 1 година

Разпада се...вашата лудост:))))

11

анонимен

преди 1 година

На писал е истината малко са хората които имат смелоста да я на пишат .

10

Анонимен

преди 1 година

Башарчо,България беше едно доста по добро място за живот и отглеждане на поколението,системата и времето в което живеем опорочиха всичко включително българина,битието му и неговият начин на живот!

9

Реалист

преди 1 година

Това са "плодовете" за 35 години натрапена "демокрация". Пълно самоунищожение. Затрихме всичко без мисъл, само за да го няма. На негово място не дойде нищо, пустош и беднотия. Лошото е, че идеолозите на Българската ликвидация, като Иван Костов, продължават да се появяват по медиите, а техните последователи, като Христо Иванов са в парламента, за да доунищожат, каквото е останало. Факт.

8

Анонимен

преди 1 година

Тоя много се възмущава, ама вмести да снима и да се прави на интересен да беше почистил, така щеше да покаже, че той не е като другите, които критикува.

7

Шах

преди 1 година

Който не харесва това което има остава и без него .

6

Hehe

преди 1 година

Ми ходи си в Сирия като не ти харесва

5

Анонимен

преди 1 година

и ко праим? ривем? вместо да снима да вземе да събере малко ***

4

Анонимен

преди 1 година

Точно тоя ли седна да чете морал, дето без капка срам се разхождаше с любовницата си пред всички, а жена му ходеше с по-големи рога и от елен лопатар. Айде, сиктИр, псевдо моралисти такива.

3

Анонимен

преди 1 година

От Козяк 16 така искат да бъде ! Там са щастливи, само когато българите са нещастни !

2

То е вече в разпад

преди 1 година

Не се ясновидец! Нужно е само да бъдеш сред хора, да се разходиш един ден в произволен град България вече я няма!

1

Споко

преди 1 година

Споко, България е в ЕС и НАТО. ЕС е могъщ.