Снимка: Facebook

Актьорът Башар Рахал се възмути в мрежите от състоянието на чистотата по улиците, както и омразата сред хората.

Ето пълният текст от профила му във фейсбук:

"Все повече хора в България осъзнават тъжната истина за състоянието на нещата в страната ни и че никой отвън не ни е виновен, а коренът на изостаналостта ни се дължи на нас самите и себеподобните ни управници - на вярванията ни, на манталитета, на всеобхватната корупция и неуважението към всички и всичко.

Комплексите раждат омраза, омразата ражда още омраза, която най-лесно се оправдава и поощрява перверзно с някакво престъпно разбиране за патриотизъм и национализъм и "традиционни ценности".

Само аз ли виждам и усещам, че всичко е пред разпад.

Това е България в една снимка. Лозенец.. най-скъпият квартал в София. Образованието ад. Политика.. спорт.. дъно. Висшите учебни заведения приемат вече само с матура. Здравеопазването под всякаква критика. Болниците приличат на приемна преди моргата. Културата.. ад. Пошлост, грубиянщина, цинизъм, кофти вредна и скъпа храна, палмово масло, химикали, бедни хора, крадливи хора откраднали милиони и продължават...всеки 5-ти е с психично заболяване.. стрес, надцакване, кой да мине първи, кой да вземе повече, отчаяние.

Децата ни.. надежда, но страх. Вчера играх белот онлайн. Загубих. "Партньорът" с когото играех ми каза.. мръсен евреин.. да умрат децата ти, и майка ти в гробищата да я е..т.

Морето ни ... клоака, нямаме даже пречиствателни станции.

Не сме всички така. Искам да живеем достойно. Да не ни е срам", написа във фейсбука си актьорът.

Коментари Напиши коментар

158

Анонимен

преди 2 месеца

Да де, но с матура само приемат в много държави и в това няма нищо лошо, проблемът е, че университет обяви томбола с награда джип за новозаписалите се студенти, това е пошлост. Живея в Германия и децата масово учат истински професии от 15-16 г. работят на пълен работен ден във всеки бранш и ходят на училище. Истински знания, учене и доход.

157

Ludoto Lenche

преди 3 месеца

...kakva iznenada .....material podpisan ot Neli Hristova ???!! Ne e za viarvane......kak e vazmojno da e izjiviala takav katarzis i nai-nakraia da "raboti " nad neshto istinsko ! Podkrepiam na 100% kazanoto ot Bashar Rahal !!! Istinata e ,che tolkova sviknahme sa svinshtinite ,che veche gi priemame za "normalni" i nie samite zaprilichahme na svine !!!

156

Анонимен

преди 3 месеца

Поредна обида. Арменци и еврени са с класи над всички ни. И аз го подкрепям и се радвам, че преди повече от 10 г напуснаха България. Лъжат ви, в Лондон, Германия, Белгия, нашите близки са щастливи, весели, задоволени и работата не им тежи.