174

Анонимен

преди 1 година

МВР ДЕМЕРА ще дери ГЕРБ-ери на тия избори.

173

Радослав

преди 1 година

Ако ще и с рапанчета да се гласува като от 20 години все същата *** се предлага на изборите, е напълно нормално избирателната активност да е ниска! Ако направят само с хартия и задължителни избори, с калашници да ни закарат пак 70% от реалните бюлетини ще са с нарисувани мъжки полови органи, надписи с пожелания за роднините на тези и онези, избирам Чък Норис и всичко друго, само не и гласувам за мършата в бюлетината!

172

Направо

преди 1 година

В настоящето народно събрание партиите са: ГЕРБ-създадена от немска фондация, ПП-САЩ, ДПС-Турция, Възраждане-Русия, БСП-Русия, ДБ-САЩ, Български Възход-с всички. Две про-американски, две про-руски, една про-турска, една официално създадена от немци, една обща, която повече парламент няма да види след поведението си този месец. НИТО една БЪЛГАРСКА! В предния парламент ни предадохте за РСМ, сега превърнахте армията в донор на чужда. Узаконихте си фалшифицирането на изборите.Направо отменете избори

171

Анонимен

преди 1 година

До Чао ПП и ДБ! - иска ти се. Ние сега идваме. Те първа ще ни гледаш от сега докато умреш, понеже предполагам си ДЪРТ и до 5-10 години... с това здравеопазване на Толупа. Повече от 50-60 години не ти давам.

170

Анонимен

преди 1 година

Васил

169

Анонимен

преди 1 година

Когато пищят Левите като на умрело значи се движат нещата в Правилната посока .Хартиените БЮЛЕТИНИ имат Евро сертификат а Машините на Мадурото от Венецуела нямат нищо освен чесната дума на Мадурото

168

Чао ПП и ДБ!

преди 1 година

Довиждане на слугите на Олигарха Прокопиев ПП и ДБ, влезли в Парламента с фалшивите машини на Прокопиев ! Не сме глупави !

167

ОЙ ДЕМЕР!

преди 1 година

ДЕМЕРА ще арестува всеки помиaр, който си позволи да търгува с изборни гласове.

166

До Трябва

преди 1 година

Всеки, който твърди, че машините се манипулират, трябва да го докаже. Иначе и аз мога да говоря разни неща за сестрата, която нямаш. Иначе броят недействителни хартиени бюлетини показва, че истинските манипулации се правят с тях.

165

И кво?

преди 1 година

ГЕРБ ги биха като мече в Дувар и на 100% хартиени бюлетини. Не знам на какво се надяват. Особено е сега, както Демера е на власт в МВР, като им затегни чакрите, ГЕРБ-авите ще изквичат като Мадоня.

164

Трябва

преди 1 година

Да се организира и озакони гласуване и по Интернет. Машинките се манипулират през софтуера. Хартията дава възможност на повече хора с ограничени технически познания да гласуват. Нека има от всичко. Кой се страхува от избора. Киро, кокорчо и чорапа.... Довиждане!!! Мър.ши. ще лъжете ли още черепа ...

163

Радослав

преди 1 година

И сега на следващите избори избирателната активност ще е поне 50%, в маалите на бойкопигмейте ще е почти 100% и гробарите ще са щастливи, БеСраПак ще намажат и те някой друг процент и се връщаме стабилно назад. И за какво дадоха пари за машини? И, то точно тоя които днес гласуваха против машините го вкараха! А да, защото си мислеха, че с гнила стока за продан, но с машини ще излъжат хората да гласуват, но хората не им искат изгнилите БКП-ци и затова изборната активност лъсна каква е в реалност!

162

1 ПЕЧЕЛИ, ДРУГ ГУБИ

преди 1 година

КОЙ ВЪВЕДЕ МАШИНИТЕ? БСП И ЗАГУБИХА - КАКТО ВИНАГИ. ДПС СПЕЧЕЛИХА - ПОДКРЕПИХА СРЕЩУ ТОВА ДА СЕ ВДИГНАТ ОГРАНИЧЕНИЯТА НА БРОЯ НА ИЗБОРНИТЕ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ? ИТН, МАЯ, БАБИКЯН, ДОНЧЕВА, ТИЯ БЯХА УПОТРЕБЕНИ И ИЗХВЪРЛЕНИ! РАДЕВ - СПЕЧЕЛИ ВТОРИ МАНДАТ. ПП И ДБ ИЗКАРАХА САМО 7 МЕСЕЦА И СЕ ПРОВАЛИХА, СЛЕД ЯКО ПРЕЛИВАНЕ С МАДУРОВКИТЕ. И НАЙ-МНОГО СПЕЧЕЛИХА ГЕРБ - ПАК СЕ ВЪРНАХА И СТАНАХА ПЪРВИ!!!

161

Анонимен

преди 1 година

Пука му на Борисов за хартиената бюлетина.Гледа си третото внуче и хич не му е на "маракуята"! ГЕРБ на всички избори вземат поне 22-23%,с машини или без тях! Другите да му мислят как ще гласуват техните избиратели!

160

Анонимен

преди 1 година

Така става в България, който пипа корупцията и организираната престъпност.

159

Нормално

преди 1 година

Хартиените избори са по-евтини за манипулиране. Едно е да плащаш на калпак, огромни суми пари, да ги водят придружители, а съвсем друго, да платиш само на тия дето влачат чувалите. Много по-на далавера излиза.

158

Радост за ушите

преди 1 година

Разградската мафия на Прокопиев и Атанасов *** - гууд бай ПП и ДБ - слуги на Прокопиев - без фалшиви машини !

157

Не е лошо

преди 1 година

ГЕРБ ще се охарчи пак. Горкичките ми те.

156

Boikikev Hristo

преди 1 година

Лошото за нас Костовистите е,че ГЕРБ и Бойко са винаги фаворити на ЕНП.Нас от ДБ ни нямат за нищо,че даже и след това къде управлявахме в коалиция с БКП там в Европа ни мислят за Руски предатели и петоколонници.Аз му казвах на Радо Дълбоката да не се *** там в Брюксел с Елена Йончева,ама той мека китка,ходят да пият с нея ликьори и ядат разни торти гараж.

155

Гамен Грипенов Ветов

преди 1 година

До троловете на Продължаваме с Простотиите,*** и секакви подобни измети!!Саобщение от Кирето и Кокорето,дневните и режийните ще се изплащат всеки ден зад Парламента лично от Кокорчо в БРОЙ,след приключване на заседанията на Парламента!!С предимство разбира се са разните ВОДЕЩИ И ДЖУРНАЛИСТИ от БТВ,НОВА!!Набивайте в главите на БГ плебса,че сме най умните,единствените и неповторимите в ЕС,защо не и в света!!Правителствата на Европа,САЩ,КАНАДА,АНГЛИЯ са нелегитимни щот са мадуронегативни!!