214

Аноним

преди 1 година

Бюлетините са най демократичното за гласуване в България незнам защо е тази истерия в коментарите а *** вече не могат да разчитат на мадуровките техните хора да ги манипулират тръшкане викове *** реват

213

Аноним

преди 1 година

Черепа вече няма пари жалко за черепите а България А българите които плащат 2 год сметките на тези какво кой ги мисли

212

Аноним

преди 1 година

Най после може да избираме при гласуването България е ЕВРОПА НАЙ ПОСЛЕ ДЕМОКРАЦИЯ

211

Аз

преди 1 година

Единственото което ги интересува тия 240 ...... е да са пак в играта.

210

Радослав

преди 1 година

Парламент който 3 дена неможе да си избере председател, парламент които 1 месец неможе да започне формиране на правителство и най важното които е избран с едва 20% от гласовете на народа няма никакво легитимно, морално, правно право да гласува промени в изборният кодекс! Този изборен кодекс стана като закона за движение по пътищата, 15000 пъти променян и все по зле с всяка поправка! Първо си оправете редиците, съберете поне 50% подкрепа и едва тогава може да променяте закони!

209

Х

преди 1 година

В Дания гласуването беше в работен ден, хората си гласуваха онлайн и никой не е правил опашки да се реди да гласува на хартия. Активността беше ниска до 84% гд с население 5 милиона. В България ни връщат в миналия век с хартиено гласуване и въпреки че и тук населението е гд 5-6 милиона нямаше и 50% активност. Верно си е срам и позор

208

Радослав

преди 1 година

Това решение както и всяко на това НС са нелигитимни защото цялото НС не събира дори 20% подкрепа от гласовете на народа! Цялото НС е нелигитимно! С 20% искат да управляват и да харчат държавни пари!

207

Анонимен

преди 1 година

До 308 А как ги броят, ако не отворят пликчето? Иначе сега се връщаме на стария отработен режим, кебабче-глас-отчет.

206

Анонимен

преди 1 година

Също така всеки получава електорална карта където му слагат печат,че е гласувал.В България къде имаш доказателство че си гласувал.

205

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте тиквеници за г-н Хелоуин а после искайте да ядете дини.

204

В ПЛИКЧЕ

преди 1 година

Важна Забележка!Във Франция се гласува с хартиена бюлетина,но ти дават хартиено пликче където я слагаш преди да я пуснеш.Така не може да ги драскат и да ги правят невалидни или други врътки.

203

Радослав

преди 1 година

До 305: да си изтегли парите от банкомата за това, че е изцвъкал 12 пигмейчета им стига мозъка, а като е да гласуват с машина и се почва:бате, бате, машина лоша, краде душа, ще ми вземе денекъто на чаавето, ще ми командва мозъка да гласуваме за грешното кебапче. Един ***, неук, перманентно пиян бойкопигмей може да си изтегли парите от банкомат, а вие твърдите, че машините били сложни, хаха! Един бойкопигмей е по умен от цялата ви сбирщина! Неандерталци ще правят избори с цветни клечки!

202

Радослав

преди 1 година

До 305 щом един бойкопигмей му стига подобието на мозък да изтегли от банкомат детските на 12-те си бпйкопигмейчета, значи никой няма извинение, че машините са сложни! Ниската избирателна активност не е защото се гласува с машини, а защото за 4-ти път бойкотиквите гласуват за бойко мъжа, а получиха бойко страхливата банкерка която пак се скри под полата на дуловската! Няма проблем с машините, а с кандидатите за дупедати! Хората искат да гласуват за личности, а не за копейки и комунисти!

201

Анонимен

преди 1 година

Нищо не се е случило! Ще имат избор хората! Едно време,че и досега някъде по света гласуват с отпечатък от пръста! Ако няма доверие сред обществото ,нищо няма да помогне!

200

Анонимен

преди 1 година

Знам само ,че много хора не умеят да боравят с дистанционното от телевизора дори! И много по възрастни имат чувството че ги лъжат с машините!

199

КАКВИ ОБРАТИ САМО?

преди 1 година

С МАДУРОВКИТЕ ВКАРАХА ЧАЛГАРЯ, МАЯ, ТАНЯ И БАБИКЯН, АМА ТЕ МНОГО АЛЧНИ И ГИ ИЗКАРАХА. ЗАЛОЖИХА НА КИРО И АСЕН, ПАК СТАНА ГРЕШКА? СЕГА ПЪК ИЗКАРАХА МАДУРОВКИТЕ И ГЕРБ СЕ ВЪРНА ТВЪРДО НА ПЪРВО МЕСТО? БСП - 5ТИ!

198

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Престанете да обвинявате машините - те са хардуер. Софтуерът е важен. Това,което непрекъснато повтаряте, но не разбирате е все едно водачът на лека кола да се назоба с амфети, да удари и 0,5 л. коняк и на първия остър завой да катастрофира. Нали е виновен шофьорът, а не колата бре, лаици?!Толкова ли не може лидерите на парламентарните партии да натоварят екип софтуерни специалисти да изготвят програма за гласуване със съответните защити?Могат, но тогава няма да могат да бъркат в нея

197

Радослав

преди 1 година

До 282: със смартфона, дето мога да ти го взема от ръцете и да гласувам както сметна за добре ли? Направо ако искаш партиите да се събират в ефир, да правят едно публично наддаване и кой дава най много той да взима изборите? Или е сложно? Дай да е още по лесно, никакво гласуване, направо всяка партия да вкарва депутати на база на парите които има в касата си? Нищо им няма на машините, просто технологията е страшна за всеки които се разписва с Х защото може да му изсмучи душата!

196

Петю

преди 1 година

БСП яко се запъти към Чертата на Влизане в Парламента-точно така Другари Боядисани Социалисти-Комунисти.

195

Рик ЦИК цак

преди 1 година

Азъ предлагам да гласувате с от по пет до столевки. После ще броим и делим комисията.