14

Честито

преди 1 година

Отново ромите на ГЕРБ и турците на ДПС ще ви определят съдбата. За 50 лв и 4 кебапчета. Щото е инфлация все пак

13

Анонимен

преди 1 година

БСП няма да мине бариерата на следващите избори и Корнелия отива при Доган.

12

Н. 2022г-2023г.

преди 1 година

Какво ревете,като гладни хиени в ЗОО-парк.И с машини ,и без машини , та и смесено Батето Бойко ви бие. Така ще бъде и на следващите избори.Победа за ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 1 година

Да върнат и 75 г. проф. Мишо Шашмата в Информационно обслужване и ще видите вие как гласуват мъртвите ще изкочат от отвъдното за да гласуват, а действителните бюлетини бързо-бързо ще стават недействителни. А ромите? - Те най-обичат хартиената бюлетина, на която пише 50, ама вече ще искат да пише 100, щото и те знаят що е това инфлация!

10

Истукан

преди 1 година

А сега де. Или на хартия, или на машина. Ще се обърка още повече следващият вот, който ще е догодина. ГЕРБ няма да направят правителство, нито пък ПП. Чакат ни избори и дълбока криза с шокови цени и хиперинфлация. ПП лъжат хората, че като дойдат на власт ще качат пенсиите с 30%. В момента инфлацията е почти 50%. Ако продължаваме така, догодина няма да може с 5 лева да си купим и един хляб, камо ли тоалетна хартия, която стана вече 4-5 лева за 4 бройки. Направо да убият народа и да се отървем.

9

Анонимен

преди 1 година

Дайте да си говорим истината - с това решение се отваря наново вратичката за изборни манипулации, корпоративен вот, индиански нишки и всякакви форми на изборна измама!!!

8

Аноним

преди 1 година

Най после можем да имаме избор при гласуването

7

Някой си

преди 1 година

И сега Ристьо и Кирето отиват в небитието!Ха ха.

6

Анонимен

преди 1 година

Луций Корнелий Сула се изложи.

5

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, който иска честни избори може да използва машини, който иска да манипулира и да прави корпоративен вот може да използва хартийки. Връщаме се обратно в дните на манипулации!!!

4

Machine gun voting

преди 1 година

Едва ли.

3

Анонимен

преди 1 година

Естествено, ромските гласове са важни, а ромите не се справят с машините. Друго си е просто да задраскаш номера, който са ти казали и за който ще получиш петдесетак...

2

Анонимен

преди 1 година

Типично. Светата тройца пак оцапа кълките. Назад към ренесанса. Вместо да подобрят софтуера на машините ще харчим пари за хартиените небивалици

1

Андрешко

преди 1 година

Вредните отново се осветиха.