234

Идея

преди 1 година

Поставите всеки преброен глас на Правителствен Сайт." !!!!!!!!

233

Реалист

преди 1 година

Системата за гласуване не може да бъде хакната, тъй като принтерът за гласуване и броячът за гласуване могат да бъдат включени само от щепсел и не са свързани с интернет. Освен това нищо не се съхранява на компютъра и всичко може да се провери. Така например можете да поставите всеки преброен глас на Правителствен Сайт." !!!!!!!!

232

Мнение

преди 1 година

Средноевропейската норма за Невалидни бюлетини е между 2 и 4%. В България недействителните бюлетини са стигали 15% !!!

231

Българско Танго

преди 1 година

една напред и 2 назад. Сега е важно, кой ще брои, кой ще носи чували и кой ще прави фалшиви списъци. Забележително -Герб,ДПС и БСП са най-големите подръжници на тва нещо. Очаквайте най-честните избори скоро в кварталната изборна секция. Честито

230

Алекс

преди 1 година

Др.Нинова си въобразява,че хартията ще увеличи гласовете за БСП.Ще остане неприятно изненадана.На следващите избори БСП-то ще има по-малко депутати от сегашните.Проблемът е в лидера,не в бюлетината.

229

Анонимен

преди 1 година

На практика с машините имаме и хартиено гласуване - нали фиша се пуска в кутията. Хайде да се преброят хартиените отрязъци от машината и то ПРЕД КАМЕРИ и НА ЖИВО! После да се сравни резултата с този на машините. Но не - ние искаме майймоните да гласуват с връвчици и в *** нишка... Защото някои партии може да изпаднат, а са на власт. Благинка!

228

хехех

преди 1 година

До Реалист.......................При Баце няма олигарси! Там всички са обисновени, бедни българи! То бива да си заблуден, ама чак толкоз!!!

227

карачанаков

преди 1 година

По време на цирка в НС в петък едно клоунче предполагам от ПеПитата ни обясни нагледно как се прави недействителна бюлетина.Значи в СИК човек от ГЕРБ си надрасква палеца с химикал и го натиска в-у бюлетината и така 169 000 пъти толкова били недействителни.Само че клоунчето пропусна умишлено или от незнание да каже че в СИК има още доста човечета които са от други партии и внимателно следят и броят.Само искам да го питам това с надраскания палец от опит ли го знае.

226

Анонимен

преди 1 година

Българите отново ще си изберат същите, от които се оплакват, защото са лицемери !

225

Реалист

преди 1 година

Междуредовете.ПП тата са шарлатани и държат народа в залог на един два олигарха и техните свръхпечалби с цената на двойна инфлация сравнена с ЕС,целта им е да не влезем в еврозоната и излизане от НАТО като докарат държавата до фалит.

224

Офшорки мухоморки

преди 1 година

ПП,ДБ и БСП ни направиха 40% по бедни с двойната в сравнение с РС инфлация-ФАКТ ,другото са маркетингови лъжи и реклами у фейсо на ПП тата.

223

ПП неокомунисти

преди 1 година

Имаме нова коалиция на машинките на неокомунисти и неорусофили - ПП,ДБ и Възраждане.Тия Венецуелси машинки май са *** .

222

Машинките на Мадуро

преди 1 година

Цела Европа гласува с хартиени бюлетини само нашите ПП и ДБ се правят на хакери .

221

питащ

преди 1 година

Нинова махай се от БСП! Заради теб хората не гласуват за тази партия. То бива самочувствие, но това твоето е извън всякаква мярка. Ти просто си се самозабравила.

220

От мен

преди 1 година

Гласуваха оръжието за да са доволни шефовете им от Европа и Америка, гласуваха за бюлетините за да си подсигурят участие в парламента отново, с две думи решиха най важните въпроси на държавата, могат и да разпускат седянката вече.

219

Анонимен

преди 1 година

Избирам бюлетината!

218

....

преди 1 година

Е как,трябва да оберат гласовете на бабите и дядовците.

217

До 323

преди 1 година

Каква корупция бе еййййййййй, СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ ХОРАТА - видя се, че и с бюлетини, и с машини, все са едни и същи резултатите !! Оставете хората да избират начина си на гласуване, стига сте им се натрапвали, аман !

216

Ами да

преди 1 година

Така е най-добре, всеки да избира как да гласува !

215

Анонимен

преди 1 година

Ко унистите от бсп, герб и дпс връщат корупцията и купуването на гласове