194

Радославе

преди 1 година

Киро е син на доносник тъй че и през ум не може да мине мисълта да подкрепям синовете на убийците от ДС

193

ЧАПАЕВ

преди 1 година

БОРИСОВ ПАК ЩЕ Е ПРЕМИЕР! КИРЧО - НИКОГА! ДПС И БСП СЕ ЦЕЛУВАТ ПАК НА ОРЛОВ МОСТ. МОЖЕ И С БВ, ГРУПОВО? ЧЕРЕПА СВЪРШИ ПАРИТЕ.

192

и те така

преди 1 година

пп така и не разбраха че бяха употребени от този дето ги назначи ( без значение кой е ) , дб пък не разбраха че бяха употребени от пп , нинова се усети и влезна в правия път . убеден съм че чегъртачите най накрая разбраха че всички срещу Борисов беше най грешният им ход .

191

връщане в миналото

преди 1 година

Хартията е скъпа . Колкотрупи трябват за да им вземете целулозата. Ами глобалното затопляне? Древните гърци гласували с камичета . И после теглели на кантара . Няма компютъри няма машинарии и машинации.

190

Радославе

преди 1 година

Аз първо не съм от ГЕРБ безпартиен съм от рождение не симпатизирам на никого в началото тръгнах да гласувам с хартиена БЮЛЕТИНА за СДС но след грандиозния провал на черен ваньо въобще не Гласувам. Но машините на Мадурото са най голямата ИЗМАМА въведена от Сестра Галевица и бкп_бсп .Но ако някога докато съм на тая земя се въведе както Референдума на Слави и Марешки беше за гласуване с смартфона тогава може и да Гласувам ако има за кого .Иначе и на двата Референдума съм се подписал

189

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.255 ББ се кланя на ЕНП и лично на Манфред Вебер, а последният и Урсулата от Лайен свирят на една и съща струна. Киро и Кокорчо се излюпиха под крилото на ген.Радев и ни продаваха и продават на САЩ. Те са треторазрядни маши. Най-големите интриганти и предатели на България са лидерите на ДБ - Ристо Бойкикев и Атанас Атанасое - Гнома.

188

ЧАПАЕВ

преди 1 година

И С МАШИНИ И БЕЗ МАШИНИ ГЕРБ СА ПЪРВИ! НЕ ЧЕ НЕ ТРЯБВА НЯКОЙ ПО-ДОБЪР ДА ГИ СМЕНИ, НООО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МЕРАКЛИИ МНОГО, НО ВСЕ ОТПАДЪЧЕН МАТЕРЯЛ? 15 - 20 ПАРТИИ СЕ ОБЕДИНИХА В ЧЕГЪРТАНЕТО НА ГЕРБ И ЧЕГЪРТАХА, ЧЕГЪРТАХА, ДВЕ ГОДИНИ ЧЕГЪРТАХА, А НАКРАЯ САМИ СЕ ИЗЧЕГЪРТАХА И ГЕРБ ПАК СТАНАХА ПЪРВИ?

187

та така

преди 1 година

пп,дб и възраждане отиват в небитието . евентуално 5-6-7 _ми , ГЕРБ , ДПС , БСП са 1-2-3 _ти , четвърти вероятно Янев .

186

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.251 Виждам, че си ***. Научи една елементарна истина: машините не са виновни за нищо от това,което твърдиш.Те изпълняват това,ковто им заложи софтоерът. Онези ***,които ни продадоха и накрая ни обезоръжиха, можеше да съберат един екип софтуеристи, който да гарантира безотказна работа на машините на Мадurite и при опит за измама да блокира работата на програмния продукт. При 3 опити за намеса да блокира съответната машина.Ама нали сте хем проЗСти, хем нагли чуждоземни слуги!

185

Хубавото е, че

преди 1 година

ПП , ДБ и Янев с гласуването си днес, поне си признаха, че са влезли в Парламента благодарение на фалшивите машини на Мадуро - ИТН бяха непослушни и олигарха Прокопиев не ги пусна в Парламента !

184

ПО ЛЕСНО

преди 1 година

С ХАРТИЕНИТЕ ПОНЕ ХОРАТА ИЗКАРВАТ ПО НЯКОЙ ЛЕВ,. ВЕЧЕ ТАРИФАТА СТАНА 100 ЛВ. И С МАШИНИТЕ ТАРИФАТА Е МИЛИОНИ НО СЕ РАЗИГРАВА САМО МЕЖДУ МАЛЦИНА, ЗА УЛЕСНЕНИЕ! СЪЗДАВАШ /КУПУВАШ/ ПАРТИЯ И ИСКАШ ДА Я ВКАРАШ В ПАРЛАМЕНТА /НАПРИМЕР /БВ/? ТРЯБВАТ ТИ 100 000 ГЛАСА. НЕ ТРЪГВАШ ПО *** МАХАЛИ, А СИ ГИ КУПУВАШ ОТ ФИРМАТА НА ТОА С ОЧИЛЦАТА, ДЕТО ВНЕСЕ МАШИНИТЕ.

183

Е то ясно

преди 1 година

С хартията е ясно-протоколът се попълва на база на това, което някой партиец (защото други не се занимават да са в комисиите, защо ли?) е преброил. За да си върже гащите, ако го проверят и не излязат бройките, като види, че партията му отива назад, почва бюлетините за други кандидати да ги "бележи" и стават недействителни. Наистина ли мислите, че някой ще си вдигне г-за да отиде да пусне недействителна бюлетина? ВСИЧКИ недействителни са станали такива по тази схема. С машините няма как. За това

182

Радослав

преди 1 година

Костинброд вече печата вашият подаден глас за герберопигмейте! Да живее Костинброд и тяхната печатница за герберопигмейска власт!

181

Васил

преди 1 година

Жалко че няма да има кой да им брои бюлетините . СИК-ковете ще са непълни, защото парите са малко, квалификацията ниска , резултата трагичен.

180

Анонимен

преди 1 година

Ти му биеш шута с 200, оно пак драпа драпа да вземе кокала. Нагло, та нагло...

179

Радослав

преди 1 година

До 251: да разбираме ли, че признаваш, че гробарите си купиха първото място с машините на Мадуро? Най накрая гербер да признае, че вожда им пазарува изборите като ром в магазин за алкохол след като са раздали детски! Щом машините са манипулирани, значи първият на изборите си е купил първото място! Значи гробарите са пазарували яко!

178

Мадуро

преди 1 година

Честна дума - машините са супер - още съм на власт - и са честни !

177

Браво Деси Атанасова

преди 1 година

ГЕРБ реши проблемите на хората тази зима.

176

Анонимен

преди 1 година

В голямо заблуждение са нашите политици.Не начина на гласуване, а самите Те са виновниците.Какво страшно има в едни хартии,докато в същото време в Парламента влизат "стари пен.дели" като Атанасов,Рашков,Гечев? Те са лицето на Отвращението, което народа демонстрира с отказа да гласува всеки следващ път все по-малко.

175

Трябва

преди 1 година

И още нещо. Не живееш в БГ повече от 6 месеца, нямаш право на глас. Не ми пука, турчин, българин, всякакъв...