51

до Вън от ЕС

преди 1 година

тогаз ще ядеш хурката я, ама то на про3 човек кво му се набива?

50

аз ке се

преди 1 година

топли на слънце у Куба

49

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 48 Купи си климатик за 400 лева и ела да ми се похвалиш.Ако си намерил парите на улицата може.

48

ВЪН от ЕС

преди 1 година

нула за битови нужди , а пари за индустриани центрове за суровини за колониалистите , по лесно да изнасят суровините и без пари, правело се сега карна на полезните изкопаеми и там да се правят центрове и да излезе тока на битовите абонати на свободния пазар Откажете мижавия план като Орбан

47

Анонимен

преди 1 година

Колко пари от многомилиардният прословут план за Устойчивост и Развитие са предвидени за фотоволтаични системи за битови нужди,отговорът е,че числата клонят към НУЛА!

46

Анонимен

преди 1 година

Аз ще се топля с кофтор, като пещерняците. Горя дърва.

45

Анонимен

преди 1 година

Иначе според плана за устойчивост и развитие трябваше да ни се дадат 50% помощ за соларни панели на всички домакинства, но явно на бораджийчетата от борсата в Нидерландия и сатаните от ЕС им харесва да се краде тук от хората и ПП предпочитат да си направят завода за батериийки.

44

Анонимен

преди 1 година

за 2 спални, хол и кухня, реални 100 м2 миналия отоплителен сезон платих 4к парно + 1.5к топла вода. Ако бях на пелети, може би щях да платя същите пари. Вярно, цяла зима ходех вкъщи по тениска и къси панталони.

43

Анонимен

преди 1 година

А големи герои извазахте бълхарите до сега не плащаха ли сметките си за ток

42

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят мързеливите и некадърни русофили --- Е какво да мъ мислят отворко??? Ще му мислят тия дето нямат достатъчно доходи, независимо дали са Русфоби / фили, Атлантици/Анти-Атлантици, ПП/ГЕРБ... Сите не могат да са в правителството или бизнеса... Така че има кой да мисли.

41

Анонимен

преди 1 година

А палното с какво се затопля бу глупци от въздуха ли без дървени средства?

40

Анонимен

преди 1 година

Отоплението на 15 квадрата с климатика е доста по-евтино от 70 лева за стаята това е по скоро за две стаи или климатициите им не са добри, по-скоро около 30-40 лева а във Варна и Бургас още по-евтино трябва да е с климатик A++.

39

Анонимен

преди 1 година

tl;drКой е написал толкова много текст?

38

Анонимен

преди 1 година

С климатици не става. Скъпо и несигурно. При голям студ не топлят. В нашето село зимата често спира тока. Нямаш ли дърва нямаш нищо.

37

Махнете Сградна

преди 1 година

и индивидуален отказ от парно. Ако имате крадливи съседи сметките скачат за двустаен с хол, добра изолация Парно до 200-220 лева. 60-70 лева плащаме само сградна. отделно от подгряване на вода и лична разходвана РЕАЛНА топлоенергия. Или от 4 мегавата лично ползване зимен сезон, слагат ни 2 мегават топлоенергия сградна инсталация, което е БеЗумие. Сметнате 3-4 апартамента на етаж по 2 мегавата това е все едно ЦЯЛ АПАРТАМЕНТ коридорче от 5 квадрата. Сградна е ДАНЪК *** на ЗъБИ.

36

Таня

преди 1 година

За 300 квадрата първи етаж и още една спалня на втория етаж и една малка сауна, която пускаме 2-3 пъти в месеца, плащаме около 700-800лв месечно. На ток е супер евтино все още.

35

Анонимен

преди 1 година

До 45 - Преди 15 години климатиците бяха по 1000 лева, ама среднатаббеле 450 лева. Сега климатици има и за 400 лева, ама средната е 3-4к+ в Софията.

34

43

преди 1 година

Неее, сер вее! Как така 6 бона! Аз моя единия го взейщх за 450 кита интопли оерфе!

33

Анонимен

преди 1 година

До 33 - Ааа не искате да се знае, какви мизерийки си вършите из къшята, нали такива, крайни дяснон психопачеее!!! Ти и останалите q-aninци, покланящи се на Тръмо, Путин, Хитлер и Сталин ... Вие живеете в каменната еря, бе ейййй!

32

Московские новости

преди 1 година

В България вече имате приличен жизнен стандарт и можете да си позволите климатици. А само допреди 15 години климатика се считаше за голям лукс. Все още стоите що-годе добре и в много отношения имате предимства пред Запада. Там, дори да успеят да отделят пари за климатици (което все по-малко хора могат да направят), цените на тока са такива, че всичко се обезсмисля. Затова българи, знайте си цената, гледайте си ВАШИЯТ ИНТЕРЕС и не се осатвяйте на западните варвари да се подиграват с вас.