11

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До от 5 Отоплявам се на дърва и въглища, къща 100 кв.м. Сметка та ми за ток е не повече от 150 кинта.На сезон използвам 5 куика дърва. Ай ся сметай кое е по-изгодно !

10

Анонимен

преди 1 година

Топля се предимно с нетфликс, тиндър и момиче под завивките. Парно не пускам, на климатика не знам къде му е дистанционното вече втора година. А за статията ще кажа TLDR - too long didn't read.

9

Помня

преди 1 година

Няма случай до сега някъде де се отворила дупка за евтино отопление и държавата да не е запълнила дупката. Така ще стане и с климатиците.

8

До 10

преди 1 година

Яж... ***

7

мда

преди 1 година

Климатик. Топлоизолация на стените и хубава дограма.

6

от 5

преди 1 година

Да продъжла коментар 5. Ще ме питате как знам колко гори къстъм термопомпата- лесно. Тъй като само тя топли къщата (загрява вода за радиаторите и подовото + за огромен бойлер), е монтирана смарт система за наблюдение на консумацията и знам точно колко е. За последния месец (в планински район сме, студено е много сутрин) е изгорила 80лв. ток. При големи студове- около 300лв.. За апартамент цената на подобно удоволствие е по-ниско от това за 300м2 къща- около 3000лв..

5

На комплексирите

преди 1 година

Им казвам Топлофикация отново ще написва те слагат минуси. Робска ***

4

Анонимен

преди 1 година

Винаги е било най-евтино на ток. От 20 години използваме само климатици. В момента сме в къща. Модифициран хиперинвертор в термопомпа. Цена на системата около 5000лв. (без радиаторите). 300м2 се топлят за не повече от 300лв.- подово и радиатори. В София апартаментът ни е на цял, последен етаж. Около 200м2. 2 инвертора и 2 хиперинвертора. Сметка за ток, барабар с бойлери, съдомиялни и сушилни над 350лв. не съм видял. Ако имате радиатори- задължително климатик, преработен в термопомпа. 3к и кеф.

3

"ДЕМОКРАЦИЯ&quo

преди 1 година

Ааааа, определено ще има и не малка група и с юргана на главата........

2

Таня

преди 1 година

Ние сме с подово и няколко климатика. Отопляват цялата къща без проблем. Спокойно могат да поддържат 28 градуса. За нас това е най-добрия и евтин начин за отопление.

1

Тази

преди 1 година

Зима отново Топлофикация София ще ни клати