91

Анонимен

преди 1 година

и преди не можех да се отоплявам, не могат да ме бутнат ))))

90

Собствен опит

преди 1 година

Когато лепите СТИРОПОР /безвреден е слагайте в лепилото дървени финни стърготини.,. Такава изолация намалява рязко проникващ дигитално холограмен и електромагнитен смог..

89

ДА сме живи и здрави

преди 1 година

Климатиците са исключително вредни за здравето.. Създават непоносим вреден шум и опасни вибрации.. Измамиха милиони да си купят опасно вредна техника.. Правете ВЪТРЕШНИ ТОПЛО ИЗОЛАЦИИ не са скъпи ПАЗЯт..

88

Анонимен

преди 1 година

Четиристаен апартамент, четири инфрачервени панела, температура 23 градуса, терморегулатори. Това плюс изолация с вата 10 см. и дограма с три стъкла. В нестуден месец - 25 - 35 лева. В студен месец 55 -60 лева.

87

Анонимен

преди 1 година

Аз съм на дърва, няма по хубава толина,кой каквото и да говори

86

Анонимен

преди 1 година

На парно - ако има газ, на климатици, ако от ЕС не кажат вдигайте цената на тока.

85

при киро и асен

преди 1 година

цените на въглища и пелети скочиха най много,нЕма такава процъфтяваща спекула - олио и слънчоглед родно производство на двойни и тройни цени и има хорица отново за тях гласували

84

Анонимен

преди 1 година

Тия откриха топлата вода...българите щели да се топлят на климатици и парно! Какво откритие...!

83

Пич

преди 1 година

Сега всички тия отворковци, които обясняваха как климатиците били тъпотия, как парното било най-добре, и т.н., е се юрнат да си инсталират климатици. Разбира се, ще има проблем с натоварването на мрежата, и цената на тока ще скочи. Браво паалячовци роби на топлофикация, всички ще страдаме, няма да сте само вие. Доволни ли сте?

82

Грета Тунберг

преди 1 година

Как смеете?!!! Какви дърва? Какви въглища? Как смеете? Няма ли за вас евтини китайски слънчеви панели, и вятърни перки за балконите ви? Как смеете? Освен това, дори и да измрете от студ, е добре за планетата, както чичко Геитс казва!

81

Име

преди 1 година

Когато няма газификация, ще се топлим на климатици и парно. Иначе не бих се топлил на климатик или да ползвам *** от топлофикация.

80

От Вселената

преди 1 година

Мъжкият мозък работи, когато тялото чувства студ. Женският мозък работи, когато тялото на жената чувства горещина. Когато двете тела се съберат, става много горещо, мъжкият мозък престава да работи, женският мозък се активира и обира всичките пари от портофела останали в панталоните на мъжа! Затова Мъже, един съвет: Не отоплявайте къщите и апартаментите през зимата, а си носете пояса на кръста, така както нашите дядовци са го носили и са биле здрави хайдуци!

79

От Вселената

преди 1 година

Защо хората са тлъсти? Тлъсти са понеже ядат много хляб, захарни изделия, въглехидрати, пият сладки смутита о какво ли не още, които се превръщат в тлъстини. Тлъстините се изгарят от организма за поддържане на температурата на тялото. Е как няма да си тлъст, след като се напапаш и в къщата ти е горещо, стоейки около печката и пушилката излиза през комина. Тлъстината ти се увеличава и отива за подържане на топлина в гробищата!

78

От Вселената

преди 1 година

Аз не се страхувам от Студа, страхувам се от Герещината! Защо така? Когато е студено дишаш дълбоко чист въздух чрез отворен прозорец, даже и по време на спане и поддържаш температурата си чрез изгаряне на мазнините в тялото си. Когато е горещо за да не умреш чрез топлинен мозъчен удар си отваряш очите и гледаш нагоре към небето. По този начин охлаждаш мозъка си и поддържаш живота си. При студ подържайте топлина с пояс на кръста за поддържане на функциите на черния дроб и бъбреците.

77

От Вселената

преди 1 година

Не използувайте климатици за отопление и охлаждане. В климатиците се развъждат бактерии който хората вдишват и се разболяват от бронхопневмония... това е същото все едно вдишваш и издишваш въздуха чрез маска и бронхопневмониините бактерии живеещи в горната част на белия дроб (понеже там няма кислород понеже не дишаме дълбоко) излизат и влизат обратно.

76

От Вселената

преди 1 година

През зимата къщите, апартаментите се проветряват два пъти по 15 минути сутрин рано и вечер преди лягане за да дишаме чист въздух и след това отново се затварят за да се поддържа температурата нормална за живот. Сега това е невъзможно. Примерно в квартала е достатъчно някоя къша или някой апартаменти да се отопляват чрез изгаряне на дърва в печките и дима да излиза чрез комините. Само като отвориш прозорците и влиза такъв дим от съседите и цялата им пушилка влиза в искашите да дишат чист въздух.

75

Анонимен

преди 1 година

Не може на хотел - българите ще си плащат.

74

Махлата

преди 1 година

Голяма новина голямо чудо.

73

Анонимен

преди 1 година

Искам през цялата зима да настанят мен и семейството ми в хотел на морето на издръжка на "държавата".

72

Малък хотел

преди 1 година

Абсолютно невярно твърдение приготвил съм 20 кубика дърва със 3 тона *** и въобще не ме вълнува вашият ток.