71

аз

преди 1 година

Имам 2 климатика дайкин уруру-сарара, по 6500 лв парчето. Гъзето дето ги монтира, твърдеше че с тях ще е по-икономично отколкот на газ (преди да станат събитията). Ще ги видим тази зима как са.

70

Анонимен

преди 1 година

който не скаче от студ, този е москаль. Не вярвате? питайте украинците. Така младежите пищяха в Киев

69

Христо Иванов

преди 1 година

Това НЕ СЕ българи, които ще се готвят на топло да изкарат зимата това са долнии мръснии Русофили и Путинофили. Тези хора са против Европа, САЩ и Еврото. Трябва да се продкрепят всички европейски санкции да се живее на тъмно и студено. Ние сме европейци и трябва да подкрепяме европейските директиви.

68

Евро-Атлантик Паси

преди 1 година

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ никакво БЕЗ ТОПЛО. Хората, които ще се топлят са ПРЕДАТЕЛИ на ЕВРОПЕЙСКАТА КАУЗА за борба срещу Путин.

67

Анонимен

преди 1 година

Засега все още става отоплението на ток, но ако ГЕРБ се върнат на власт, не знам как ще го караме. Токът за бита и той ще мине на свободен пазар и ще има яко поскъпване.

66

Анонимен

преди 1 година

Че те селяци те винаги са предпочитали дървата, сега климатици за да изглеждат по модерни.

65

Анонимен

преди 1 година

А миналата как беше хавата? С какво се топлеха?

64

анонимен

преди 1 година

Защо тези с газово отопление искат компенсации - може и злобно да изглежда, но когато ние използувахме много по-скъпия ток, да не би да имаше такива? Стига с тези помощи, детски и темподобни, изгонихте що читаво имаше тук!

63

Тираджията Z

преди 1 година

2 години се топля с климатик в хола.на час климатика ми думка 0.5кв/ч.Тая година си купих още един.Много изгодно излиза

62

Анонимен

преди 1 година

Това се казва специалистка. От едно кило брашно, прави три килограма хляб.

61

Hulk Hogan

преди 1 година

Жената ще ме топли!!!

60

До75

преди 1 година

Викаш твоето апартаментче изолирано,всичките съседи не и си решил проблема?Няма такъв филм,не запечаташ ли(изолираш)цялата сграда или къща ефекта отново клони към нула!

59

изолация, изолация..

преди 1 година

Българските драми и те нямат край! При нас не е много читаво изолирано, но при дъщерята и зетя, изолирах всичко възможно с 10-12см стиропор отвън и всички тавани отвътре, има и с вата, има и с фибран. Те са с три малки деца, а в горния апартамент, съседите им са с две. Държат норм температура за деца, само с климатици и случайно са еднакви. Сметките им се различават почти двойно, до три пъти. Горният апартамент е без изолация, но с някаква пластмасова дограма. Там търсете истината!

58

дядо Мраз

преди 1 година

А когато сняг забръска, вълнените гaщи топлят те зимъска!

57

Анонимен

преди 1 година

Хич да не идва тази зима:(

56

Анонимен

преди 1 година

Аз крада нафта от държавата и *** боли фара ...

55

Московские новости

преди 1 година

Българите се още имат с какво да се топлят, защото много-много не се занимават с европейски ценности. На Запад, понеже са много "прогресивни и модерни", ще трябва да избират дали да се топлят с европейски ценности или да ядат европейски ценности. Защото там сега друго няма.

54

Анонимен

преди 1 година

До 64 - Втора рака, Панасоник бате - пушка върви, ама е баят шумен.

53

Анонимен

преди 1 година

До 68 - Тея програми не са безплатни.

52

Анонимен

преди 1 година

Според нашите умници,едва 9500 домакинства могат да се възползват от планът за устойчивост и развитие като си монтират субсидирани фотоволтаични системи,при средно три лица в едно домакинство,това означава че едва 28000 "облагодетелствани"българи или грубо казано едва 0.4 процента от населението ще може да се възползва от това благо,ами да ви го наблъскам и в плана и в краденето което отново сте замислили!