58

Анонимен

преди 1 година

Колко ли сбъркан трябва да си за да вярваш, че ще върнеш мечока обратно в бърлогата....И да продължаваш да го предизвикваш. За жертвите от майдана и Донбас трябва и да се отговаря.

57

Зеленото нещо

преди 1 година

Зеленото нещо пак храчи-грачи грозно, зловещо!

56

Анонимен

преди 1 година

Киевският режим е минирал огромни територии преди 24-ти февруари, наскоро се обърнаха към Канада за помощ за разминиране. Но продължават в същия дух: унищожили са почти всички пътища, мостове, ж,п. линии към Беларус. най-малко от всичко мислят в дългосрочен план и за населението си. Полски генерал е казал, че на Полша и били останали двайсетина танка. А Полша се счита за най-боеспособната армия в ЕС. А гориво откъде? Нали в Средиземно море непрекъснато патрулират натовски самолети. ...

55

Анонимен

преди 1 година

Наркомана краварски роб не печелеше ли войната ? Нали отвоюваше територии ?

54

Анонимен

преди 1 година

Голяма новина, то тоя само иска - я пари, я оръжие.

53

Анонимен

преди 1 година

Американците го държат този,щотуу им е удобен наркоман.Само не се сещам,защо украинците не го линчуват?

52

Анонимен

преди 1 година

Американците ако им доставят Пейтриът, ще си решат проблемите с ПВО, но това е натовска техника, незнам дали НАТО ще реши да им достави това противъздушно оръжие :)))

51

Анонимен

преди 1 година

ХАХА КЛОУНЪТ СЕ ГАВРИ С ДЖУДЖЕТО- ВЕЧЕ Е КАПО ПУТИН, НО ВСЕ ОЩЕ ХАПЕ...

50

Анонимен

преди 1 година

Украинската ПВО знае пътищата на руските ракети и дронове и свалиха голяма част от тях. Затова сега реуснаците пренясят иранските дронове до Беларис, за да могат да обстрелват Киев от друга посока. Но ВСУ знаят това и са поставили и от север защита.

49

Анонимен

преди 1 година

До 62 - Да, четох този материал, ама те, как и ти - можете ли да смятате? 180 дена (половин година) по 100 ракети - 18000 ракети, а не на 1860 )))))) Толкова за разведката на САЩ ))))

48

Анонимен

преди 1 година

Зеленяшка щом пищи като прикрипан - значи руснаците са уцелили бая важни неща. Хахахах.

47

Анонимен

преди 1 година

До 64 - А ти от коя държава си, бре? От кой народ? Га че ли си страничен набюдател някакъв? А?

46

Анонимен

преди 1 година

До 60 - Искаш да кажеш, че британското и задокеанското разузнаване не струват? Донякъде мога да се съглася с теб )))

45

Judish too much cry

преди 1 година

До хаха;)))

44

Анонимен

преди 1 година

Рядкостно неприятна физиономия има Зелебоба, квадратната глава. И като говори, то са едни мимики, едно чудо. Криви ни се насреща като баба Яга.

43

Анонимен

преди 1 година

Защо се делите на кравари и русофили. Вие сте българи, подмятани от най-различни империи и нито една от нях не ви е приятел. Били сте царство някога и отдавна нямате такива позиции и никой няма да ви позволи да имате. Вие все пак сте поданици на подчинена държава, клатена от вятъра на борбата между различни империи и режими. Само слушам как си сравнявате под кое робство ви е по-добре и при кой шеф е най-комфортно и коя империя си предпочитате за годподар. Това са ви споровете тук.

42

Анонимен

преди 1 година

До 58 - Ама сега така се получава, че Укр. викат "Ние ще ги стреляме тия, ние ще ги убиваме, вие само ни давайте с какво (т.е. оръжие) и ни пазете от тях!" Т.е. сюжета на патето Яки и големия пес Чопър...... Каквото и да нарави Яки - Чопър скача и го защитава! Но Яки не правеше дивотии, като укропитеците.........

41

до 57

преди 1 година

До Анонимен Всъщност се появи стятия на един мозъчен американски тръст, за който се твърди, че работи за Пентагона, та в статия се говори, че руснаците разполагат с минимум 1860 конвенционални ракети към момента, без да се броят тези, които се произвеждат в момента за попълване на запасите- това ще рече, че за близо 6 месеца напред, могат да ги удрят с по сто ракети на ден. При подобни масирани атаки, ако щат ПВО от луната да докарат, ефекта ще е около 5% свалени ракети.. Дроновете не ги броим

40

Анонимен

преди 1 година

Все още ли не разбирате, че това е театро? Случайно ли е избран актьор за главната роля? Не се заблуждавайте! Всички освен клетите обикновени украинцие са на яка далавера от случващото се...

39

Анонимен

преди 1 година

Не бих застанал зад никоя империя, независимо дали е Китай САЩ или Русия. Когато някой сее война не мога да му симпатизирам и да му вярвам, че това е начина за решаване на проблемите и борбата за надмощие. За мен Украйна е нападната страна в позиция на пълно право да се защитава.