98

пуйката

преди 1 година

Преди часове четох статия тук,че според британското разузнаване на руснаците им свършили и боеприпасите дори и нямали приятели от които да вземат.Какво е това разминаване?Чие разузнаване е по-по-най?

97

Анонимен

преди 1 година

Повече от 100 ракетен ракетни удара срещу цивилни и граждански обекти, а убити почти няма. Нещо не се връзва.

96

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов - Мчи те, укрите, още на 10.10. рекоха, че прекратяват изнова на ел.енергия, считано от 11.10. доооо... неясно до кога, до когато трябва ))

95

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама в изречението "Зеленски изказа надежда, че те ще бъдат със среден и дълъг обсег." трябва добре да се запомни думата "среден", която в случая върви в комбинация с "пpъст"

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Това британското разузнаване вече ми звучи като нарицателното британските учени. Там заради грантове те се занимават с всякакви глупости и стъкмяват "научни" изследвания, само за да гепят някой гранд. От там идва и карикатурното име "британски учени". Същото вече става с "британското разузнаване" - всеки си прави отривки с тях.

93

Анонимен

преди 1 година

До ТЕ ГО СНАБДЯВАТ Абе толкова си се заплеснал по любимите ти англо-сакси, че запчна да пишеш само с главни букви като тях? Те пишат само с главни букви, защото им е скапана азбуката и има букви, които иначе може да се четат като други букви. Ама ти нали си глупав повтаряш всичко от тях нали? И какво помогнаха до тук всичките ПВО системи на украинците - независимо дали са модерни или не? Точно нищо. Ха успокой се малко.

92

Анонимен

преди 1 година

Зеленски остава да поиска и космически щит срещу марсианци и ще има пълен шлем от аса в ръкава си, когато го арестуват руснаците за да бъде съден за престъпленията си.

91

Кмета на Бургас

преди 1 година

Зеленчо не осъзнава нещо много важно. Зимата западняците като се вдигнат на протести и стачки за газ и ток, на Урсулата ще й е през шушоната за този еметикон.

90

Анонимен

преди 1 година

Ей плазмодий гнусен по добре вземи ,че се гръмни Скот долен или изчезни при любимците си от Америка,гнусно влечуго

89

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама какъвто и "щит" да му предоставят, нарко-нацисткият клоун-резидент едва ли ще може да спаси електропреносната мрежа, електроцентралите и военните инфраструктурни обекти, които РФ е решила да омете. Да не говорим какво ще стане, ако РФ реши да спусне един билюк диверсантни групи да свършат работата. Славните белоруски партизани също са в готовност, а те добре знаят как се вършат големи поразии

88

Анонимен

преди 1 година

Русия има около половин милион контингент от контрактори. 150 хиляди вече са участвата от началото на военната операция. Новите мобилизирани няма да бъдат пращани на фронта, или ако се изпращат ще осигуряват тила. Ще бидат изпратени 300 хиляди професионални контрактори, мобилизираните трянва да осигурят попълнение на тяхната бройка.

87

абстановка соу-соу

преди 1 година

Андрей Ермок, ръководител на офиса на президента на Украйна: Как у вас абстановка? - Абстановка, ааа, ааа, абстановка - соу-соу ***/Russiacalling/558

86

Анонимен

преди 1 година

Британското разузнаване: Обрат във войната в полза на Украйна.Отбелязва се, че руските сили са изтощени, а използването на затворници за подсилването им, както и мобилизацията на десетки хиляди неопитни запасняци, говорят за безнадеждната ситуация, в която изпада Русия

85

Анонимен

преди 1 година

Свободна Европа: "Всички са пияни, няма униформи, няма храна". Какво разказват роднини на починали мобилизирани. Обявената в Русия мобилизация за войната в Украйна е белязана от хаос. Явилите се мъже разказват за глад, липса на екипировка и елементарни условия. Дори вече има смъртни случаи на мобилизирани, които още не са тръгнали за фронта. А какво точно се е случило с тях, остава мистерия."

84

Antinwo

преди 1 година

Москва не вярва на сълзи !!! А генерал Армагедон,бандерки ще ви накара да съжалите че сте се родили . Но най лошото за фашитата тепърва предстои с идването на 70.000хиляди кадировци . Ще е*@т фашагите като жени !

83

Европеец

преди 1 година

Добре е, че ще дойдат 10 милиона работливи украинци в ЕС, икономиката на ЕС е във възход, имаме нужда от работна ръка.

82

Кравари

преди 1 година

Кравари, не кравари не може да се отрече, че външната им политика е без аналог в световен мащаб. За последните 100 години, с изключение на малоумщината на Линдън Джонсън във Виетнам, САЩ води изключително облагодетелстваща самите тях външна политика. И тук ще спечелят, Зеленото човече в момента не се усеща как трупа борчове, но скоро ще му запали...

81

Иво

преди 1 година

Тоя зелен нар коман минута по скоро трябва да го махнат иначе ще ни вкара в голямата беля от която няма връшане

80

Бизнесмен

преди 1 година

Споко, идват 10 милиона украинци, работливи, евтина работна ръка, ще уволним местните и ще правим печалби.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95 сблъсъци няма да има едните са паразите и не работят а тия ще работят като евтина работна ръка за запада нали затова е целия цирк яама не се усещате виж че ония спряха да правят атентати продават наркотици и живеят на помощи от гостоприемните еврпгейци драма няма