118

Иван

преди 1 година

Аз едно нещо не разбирам, до преди 10 дни в Новините говореха как Русия изнемогва няма армия сила, сега обратното, вече ми е смешно.

117

Анонимен

преди 1 година

А какво ни интересува какво искал Зелко ??

116

Анонимен

преди 1 година

И ЩО СА МУ? - ПУТИН КАТО МУ БЛОКИРА ПАК САТЕЛИТИТЕ, ЩЕ СВИЕ САРМИТЕ. КАК ПЪК ТОЧНО НАКЪДЕТО СА НАСОЧЕНИ РАКЕТИТЕ САТЕЛИТИТЕ "УМИРАТ".

115

Анонимен

преди 1 година

Зеленски: Продължаваме промяната!"

114

До били сме ги яко..

преди 1 година

Еееех колко хубаво бе като бях на 18.:)))БГ на 3 морета ааа? Референдум и присъединяване на вс от тук до Италия. Колко инфантилно :) Ами хайде. Успеууу

113

Зеленски вече

преди 1 година

Получи подаръка. Да му мислят гостите:)))

112

БИЛИ СМЕ ГИ ЯКО! :-)

преди 1 година

Евреите в Покрайна не са автентични, защото са наследници на приелия юдаизма Хазарски хаганат, с който цар Симеон Велики, хан Крум Страшни и други български владетели са имали тежки войни. Византия е използвала хазарите а после и унгарците за да удря българите в гръб. Но ние, българите добре сме трошили носа на византийците, а хазарите сме смазали напълно, пък унгарците така сме ги разбили, че останките им сме прогонили от днешна Украйна в днешна унгария. ГОЛЕМО БЕГАНЬЕ Е БИЛО...ХАХАХАХ БЪЛГАРИ!

111

Да си поиска от съпл

преди 1 година

Амиии... Зелената жаба да поиска назаем Железния купол от съплеменниците си,а не постоянно да проси и изнудва Европата.

110

Анонимен

преди 1 година

Искам Ботокса да мобилизира колкото се може повече пушечно месо за "денацификация". Колкото повече от своите прати на заколение, толкова повече недоволство и бързо отправяне към вечните червени полета.

109

Анонимен

преди 1 година

Какъв е проблемът с цените, така и не разбрахме. От цените реват само неудачните биологични единици, дето не могат да си платят масрафа, нищо че са станали на по 40-50-60 години. Точно тия, дето гласуват за иzраждане и чакат я Вова, я някой друг да им оправи бъркотията в живота и да им изплати бързите кредити.

108

Анонимен

преди 1 година

"Киев си е върнал контрола над 5 населени места в Южна Украйна"Не им трябва помощ. И без помощ руснаците ще ядът куршумите. Не знам дали гледахте видеото, което показва какво ръждясало целязо има в руските бронежилетки. Руснаците са просто обречени.

107

Анонимен

преди 1 година

Нали затова беше упражнението с Керченския мост. Да предизвикат нарцистичния Джуджи навръх рождения му ден. И понеже Джуджи клъвна на въдицата, сега ще има поредната доза оръжия на Украйна. Как пък точно гернамското кнсулато било бомбардирано. В Германия спорят от седмици дали да дадат установки на Киев. След понеделник вече не дебатират по въпроса.

106

Ха ха ха

преди 1 година

Тоя пак риве, що не си шмръкне малко бело, че да се успокои.

105

абв

преди 1 година

Ох, отдъхнах си! Тъкмо се 4удех как ли ще изкарам деня без новите искания на смърка4а!

104

пуйката

преди 1 година

"Протекторат Бохемия и Моравия" е създаден от Хитлер върху остатъчната територия на Чехословакия март 1939 след Споразумението през октомври 1938,когато Чехословакия е притисната от Франция и Англия да остъпи Судетската област на Германия,в която се намира дълго строената единствена отбранителна линия известна като малкото Мажино,като гарнти са Франция и Англия за останалата и територия,окупирана пет месеца след това.История от времето,когато е нямало ядрено оръжие.

103

Анонимен

преди 1 година

Превзехте ли Москва, какво става?

102

Банкеръ

преди 1 година

Досега Русите не са ползували авиация.Интересно ми е какви разрушения може да направи изтрбител от пето поколение.Колко ли пиратки може да носи в багажното?По всичко изглежда,че Киев ще бъде сринат до основи,като Белград.Зеленски е,като наакан,жалко за обикновенните Украинци и те ще пострадат сериозно при въздушни удари.Предстои капитулация,въпрос на време е.

101

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми от тоя ревльо. 7 месеца не могат да се оправят с агитката на Спартак Москва. След мобилизацията в Русия се включва и агитката на Динамо, тогава наркомана сигурно ще иска помощи от космоса.

100

Мишо

преди 1 година

А аз искам да спрем да страдаме заради Украйна, да спрем да им плащаме сметките! парите за вашата измислена война излизат от нашия джоб. Цените в БГ вече са трайно с минимум 50% нагоре и това не е предела.Наркомана да мълчи и да капитулира.

99

Анонимен

преди 1 година

Тоя освен да иска друго не знае. Америка им праща най модерното оръжие и некадърните хохли не могат да направят нищо, и то не срещу две три руски армии например с срещи някакви тактически батальонни групи.