78

С времето

преди 1 година

Да си призная в началото симпатизирах на Зеленски, но в последно време е като изоставена госпожица обикаля и хленчи за щяло и не щяло пред таткото ( Запада ) за това и онова. Зелен, и САЩ и ЕС и НАТО са предпазливи и никой не се втурва да те подкрепя директно, защото в тези държави също живеят хора и те са много чувствителни. И недай си боже да излезнат по улиците, тези с които сега си бъбриш от Г7 са чао. Кой народ ще е съгласен собствените му синове да стават курбан без остование ?

77

Анонимен

преди 1 година

Бежанците от уркайна са вече 7 милиона, очаква се да станат поне 15 милиона до зимата. Сблъсъците за подялба на територия с местните бежанци от Африка и близкия изток са неизбиежни.

76

Анонимен

преди 1 година

До Кире много си прооос Кире това беше схема да оберат европейците а ония си мятат пиратки по сгради война няма чат пат някой убит то и при пиратките някой пострадва ръката му ще карате на гориво по 3 лева и ще обеднеете щото сте жеендъри

75

Анонимен

преди 1 година

Искам, искам, искам...Нали щяхте сами да се справите бе, greenсмотльо!

74

Споко

преди 1 година

Споко, генералният секретар на Норт атлентик трийти оргенизейшън мистер Йенс Столтенберг обяви в реч, че Русия загуби.

73

Битидаблю

преди 1 година

Битидаблю, България може да изпрати малко месо 50-60 хил да мобилизираме по фронтовата линия да съпортнем да пипал ъв Юкрейн.

72

Анонимен

преди 1 година

комик по професия и трагикомик в живота ,кукличка на конци !

71

Анонимен

преди 1 година

След ударите украинската енергосистема не може да достигне предишната си мощност. В началото на зимата. Това може да изведе цялата страна извън строя. След вчерашните удари хората започват масово да напускат Украйна.

70

Кире

преди 1 година

Леле колко изгубени в превода хорица пишат. Нали разбрахте, че това беше тест за руската "велика" армия, който тя не издържа. Цвета на руската нация напусна страната, а всички знаем какво остава след тях-бананова република без технологии. Виждали сме го в Иран, С.Корея и цяла Африка. И като погледнем "невероятните" автомобили, които се готвят да произвеждат ми става смешно. Очаква ги велико бъдеще:)

69

Анонимен

преди 1 година

Зеленски не разбра ли, че само с оръжие не става. Нека моли да дойдат натовци да се сражават срещу русняците, вместо украинците! Меджу другото украинците вече се осъзнаха и не искат да участват в тази безсмислена война и масово се изнасят от Украйна.

68

Анонимен

преди 1 година

украинците си заслужават съдбата щом са сложили наррркоман начело ако нашите избраха слави от дивана щеше да е сътщото

67

Анонимен

преди 1 година

До 86 - Първо не си го представям как укрите ще изметкат 100 ракети по някой руски град, преди всичко защото те намат толкова! Второ, руското ПВО се справя с такъв род проблеми, докато укр.ПВО - не.... Трето, МВнР на РФ неколкократно предупредиха, че отговорът на Русия на разни такива закачки като с Кримските мост ще бъде асиметричен. Както рече Кадиров вчера - "За всеки преминал границата куршум към нас, ние ще пратим обратно 10 ракети!" )))

66

Бибо

преди 1 година

Омръзна ми от този постоянно нещо да иска......

65

Анонимен

преди 1 година

"Володимир Зеленски е повторил пред лидерите на Г-7, че няма желание за преговори с руския президент Владимир Путин, защото "не може да има диалог с руски водач без бъдеще".И така безмислено завърши поредния безмислен епизод на филма "Болен здрав носи" Поне си играрае ролята с мерак човека...

64

Анонимен

преди 1 година

До 91 - Не си ли разбрал разликата, бре? Къде си видял бойци от Опъчението да избиват ей така за кеф своите съграждани от Луганск, Донецк и други, както правят ония тиккви от "Азов" и "Кракен" в Купянск, Изюм и Балаклея?!

63

Анонимен

преди 1 година

До 88 - Аха, те руснаците няма ПВО и спят по границата )))

62

Гиб Мелсън

преди 1 година

А памперси няма ли да поиска Зелински от Запада? Или още не му е дошло времето и за това?

61

Анонимен

преди 1 година

Колелото на историята неумолимо се върти.Новият 9-ти май е неизбежен.Треперете сорошки мършляци.

60

Анонимен

преди 1 година

Значи майдана в Украйна за болшевиките било преврат... Цветните революции са преврат... А преврата през 1917 г. е "революция"...

59

Анонимен

преди 1 година

Ако дадат на Украйна ракети с дълъг обсег нали се сещате какво ще следва?... Някой руски град може да го сполети същата съдба, която сега украинските градове. Нищо не пречи на украинците да кажат, че в блоковете се крият терористи или, че населението на Русия се използва като щит за да се крият терористи (същите мантри, които сега се използват от Путин)... И тогава интересно руснаците в Русия какво ще кажат? Ще плачат ли за убитите си? Ще оплакват ли съборените си блокове? Гадно ли ще им е?...