56

До 57

преди 1 година

Хахахахахахахахахахаха верно е ;дПреди 10-15 години, като българин, бих се засегнал, но сега са ми забавни. Явно ги чувствам под нивото си ;д

55

Анонимен

преди 1 година

Дваме германски полицаи проверяват документите на човек от улицата. Единия гледа личната карта казва на другия: - Ахмет, гледай го тоя какво смешно име има "Гюнтер". Хахаха!

54

Анонимен

преди 1 година

Корупция има навсякъде, просто тук почти нищо не прави в интерес или улеснение на хората. В другите европейски страни с които аз имам опит(4), се прави много повече. А и само тук манталитета масово е комбинация от бай ***, кварталната батка и чалга звезда. То и едно време не беше много по-добре, но полицията можеше да си върши работата и законите не бяха толкова удобно за някой.

53

Анонимен

преди 1 година

Стерилните европейци ,ще изчезнат след 20 ,30 години .Поне си имат турци и араби бол .Няма да има чиста арийска нация.хахха

52

Анонимен

преди 1 година

Ами прави са германците, не сме заслужили място в Шенген. Но за разлика от нас, румънците постигнаха много по-добри резултати и те го заслужават.

51

Анонимен

преди 1 година

Дивия Запад в средата на Европа са те. В Берлин на всеки ъгъл африканец продава дрога, а немец клошар обиколен от кучета, за които получава социални помощи, смуче амфети.

50

gogo

преди 1 година

До 9Каква истина? Че 11 години чакаш часове по граници, ти европеец ли си, Турски гражданин ли си за да те проверяват?Колко ВРЕМЕ, НЕРВИ, ГОРИВО губиш на Румънската/Унгарската граница не е истина...Има резолюция, изпълняваш условията... другото са шменти-капели и проветряване на устите.Човек стига да иска за най-малкото може да се заяде... дето го няма в протокола!!!

49

Пепи

преди 1 година

Слава богу, че има все още здраво мислещи в Европа. Наистина кенеефа, в който живеем не заслужава да се нарича Европа.

48

Анонимен

преди 1 година

Нима еврофондовете не създават идеална среда за корупция?

47

Анонимен

преди 1 година

Политиците 15 години точат еврофондове и ЕС не са хванали и един. Корупцията тук съществува защото някой от горните етажи на Европа я позволява. Немците да гледат себе си, че дължат пари на цял свят.

46

Анонимен

преди 1 година

Ние реално берем всички негативи от ЕС с малко позитиви. Тука заради еврофондовете им не може да се доредиш във власта от крадци на които иначе не им пука за България.

45

София

преди 1 година

Ами нищо обидно не са казали колегите от Германия напротив истината колкото и да боли!

44

Анонимен

преди 1 година

Нашите продажници иначе пуснаха БЮРМ безусловно в ЕС>

43

9

преди 1 година

Хората не са обидили никой, просто казаха истината.

42

Анонимен

преди 1 година

В Германия наричаха Уркула най-слабия политик на новия век. И точно защото най-слабите политици са най-податливи на корупция я сложиха в Е.С. и надупчиха половин Европа с фалшивите ваксини на съпруга й. Малко сигнали за корупция ли има подадени от българи в Страсбург и Брюксел? Ковеши какво направи? Нали ЕС каза, че Борисов е чист докато цяла България знае, че държеше разпространението на наркотици с Таки, Маджо и Каратиста? ЕС пази корумпираните, а на нас слага епитети? Лицемери!

41

Ердоган

преди 1 година

Булгари-стан е турски вилает!

40

Йона

преди 1 година

До Анонимен Не, сега руснаците са като хитлеристите през ВСВ. Нападат суверенни държави под предлог, че там има руско говорещи/ същото е направил Хитлер уж заради немско говорещите/ убиват жени, деца и възрастни уж са нацисти, рушат домове, църкви, театри, заплашват с атомни бомби и т.н...

39

popa ot razgrad

преди 1 година

няма никаква обида...човека е казал истината...reality bites...

38

Анонимен

преди 1 година

В коя европейска държава полицията пхранява официално престъпници?

37

Анонимен

преди 1 година

А тоя германец случайно вече научил ли е турски, сръбски или арабски? Защото само турците са 2 милиона, а всички други арабели, сърби и т.н. са 5.5 милиона. Какво искате от някакво стерилно адвокатче, дето е от крайно дясна популистка партия, стояща против ЕС?!? Все едно Волен Сидеров, ама немец. И? Нидерландия била против. А геноцида в ЮАР и Апартейда леееко го забравяме? Хитлер е бил по-човечен с газовите камери от тия холандски гадове. Продължава чак до 1990 г. Европейци били? Варвари са!