96

Анонимен

преди 1 година

Именно немска фондация създаде най-бруталната престъпна организация, наречена "партия", внедри я в България и тази "партия", а именно Гроб, ограби милиони българи и за 12 години въведе трайно корупционния модел на олигархично престъпно обогатяване! Иначе казаното от тия хора е вярно, но голяма заслуга за тези факти имат и някои личности от Германия.

95

Еми

преди 1 година

Какво да ни кажат Германците , като ние се натискаме за Шенген , твърдим че всичко ни е наред ,а от Естония долита един неиндетифициран самолет Чесна каца в България , и нашата милиция търси пилотите в тревата около пистата ?! И изобщо разбра ли се кой е пилотирал и кой е бил в този самолет или по нашенски потулихме работата " да не се излагаме пред чужденците " ?!

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 - Не те ли е малко срам да говориш глупости , просто за собственно самоуспокоенир , че си нас--ран до ушите , след като изкупи всички таратайки втора ръка на Германците , а сега на ръба на война въздушното ни пространство го пазят други , защото трябваше първо да си "направим" магистарлите а чак сега след 20г. в НАТО сега да търсим самолети на лизинг - И пак Германците ти виновни , Сърбите , Гърците ... ! То бива простотия ама чак дотам !

93

Реалността

преди 1 година

И проблемите не спират дотук ! Раздаваме го засегнати , но неграмотните ни Роми успяха да осъдят държавата в Срасбург за нарушаване на елементарни човешки права , улиците ни гъмжат от престъпници под закрила на "законодателната ни система " , карат с 200 км/ч с по 9-10 висящи дела и никой не реагира , хора със статут на бежанци прекарват други бежанци с автобуси , блъскат полицаи , в центъра на градове на стотици километри от границата - За какъв Шенген се бутаме и как да обясним това на ЕС ?!

92

Анонимен

преди 1 година

Напълно са си прав германците,България е всичко друго но не и държава.

91

Реалността

преди 1 година

Не са ни обидили хората , а сани го казали направо че сме нахални и безочливи , след като ни приеха буквално по милост в ЕС без да сме готови с нищо , след като 20г. пак се тътрим на пашката плачейки колко сме бедни ( но пък сме достатъчно прости да демонстрираме охолен живот със скъпи коли , имоти , почивки и простотии ) , доказахме на целия свят че Полиция , съд , прокуратура и закон не означават нищо щом полицията разнася стълби на надрусани рецидивисти и помага на трафиканти на бежанци !

90

Анонимен

преди 1 година

До Ха ха - Корупцията в България е начин на живот не само фолклор , но това не е нещо което не си го знаем и без Кьовеши да ни го каже ! Нашият проблем , е че ние никога не си признаваме проблема и не се мъчим да се преборим с него а винаги търсим вината някъде другаде ! Ако са си наши пари , никой няма да го интересува , но ние си повярвахме че можем да крадем парите на Европейците и тази волност няма да ни се размине - Ще ни накажат много по-лошо отколкото можем да си представим !

89

Анонимен

преди 1 година

Знам че не е приятно , но ако имахме истински мислещи и интелигентни политици , би трябвало да се вслушват повече в такива критики като на Бек и Реил , защото другите от лицемерие не ни го казвата направо ! Не е редно да сме в ЕС и НАТО вече почти 20г. а още да нямаме нормално въоръжение , да ни куцат хиляди неща в държавата , но да изчезват милиарди в разни корупционни схеми , чекмеджета и къщи за тъщи ! Казах Ви и преди - ВСИЧКО СЕ ВИЖДА и се ЗНАЕ в Европа - НЕ ЛЪЖЕМ НИКОГО !

88

Анонимен

преди 1 година

Мизантропията е голяма работа ,много ми харесва вече

87

Анонимен

преди 1 година

Цитирам дословно политическия елит от Вашингтон,САЩ някъде около 1995 година трябва да беше:"Европейският съюз не трябва да е затворен(разбирай само за германците) а в него трябва да се приемат Канада,РУСИЯ,САЩ...............и още по старо изказване на Маргарет Тачър цитирам дословно:"Трябва да се ЗАБРАНИ обединението на ФРГ със ГДР защото Германия предизвика Две Световни Войни и вероятно Третата Световна Война пак ще ....... Германия"............. Копайте БУНКЕРИ юнкери

86

Ха ха

преди 1 година

Отворят ли шенген масово ще се исипем - бьлгарите само афганците ли да са по добреБьлгария е пословична с корупцияКьовеши каза - корупция в бьлгария това си е фолклор

85

Анонимен

преди 1 година

Почакайте само да дойде зимата и като започне всеки да се спасява както може ще се изненадате колко ще се увеличи броя на Гуидовците в "прекрасното и щастливо семейство" на които такива като нас ще им тежат и пречат - И донякъде може и да са прави с " политическа класа" като нашата ?!

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 - Ама тя борбата за дъното ли била - Е нас оттам никой не може да ни бутне !

83

Анонимен

преди 1 година

До Хаха - "Стига простотии бе тате .. " - Първо направи съпоставка колко е населението на Германия и България , и после се замисли , защо ние бягаме натам , не те насам !

82

Хаха

преди 1 година

Престъпността в Германия е в пъти по висока от тази в България...факт

81

Анонимен

преди 1 година

Свърши вече немското превъзходство, германия без колонии и отдавна изчерпани ресурси е едно нищо, а вече няма да има и човешкии материал, ние поне си знаем, че отдавна сме на дъното.

80

Анонимен

преди 1 година

То пък щот в германия хич няма престъпност и корупция.. Просто немеца си носи манталитета за превъзходство над по-"низшите" и понеже не смеят да говорят против евреи и цветнокожи, си го изкарват на източноевропейците.

79

Агенти на Путин са..

преди 1 година

Тези двамата...... Говорят от името на Путин....Няма да им мине интригата....

78

Анонимен

преди 1 година

Ългария наистина трябва да бъде изхвърлена от ЕС и тези германци казаха на глас това което е известно отдавна.Държава завладяна от криминални отпадъци като Доган, ПееЦки, Тиквочев и т.н. няма място в ЕС.Време е да ви бият шута.И пак гласувайте за Копейкин и Разбойко.

77

Анонимен

преди 1 година

не е ли по-добре да ни извадят от ЕС, само ни крадат от там (под кражба имам предвид, изтичане на мозъци и работа като роб)