16

Анонимен

преди 1 година

Германци, да ви го сложат отзад арабски бежанци без лична хигиена!

15

Анонимен

преди 1 година

Ква обида пък е тва! Направо си е истината !

14

Анонимен

преди 1 година

Двамата немски **** **** да разяснят, че след като смешната им държава разруши половин Европа, а след това не можеше да си изплати репарациите и че в Англия им разделиха сумата на 100 и че въпреки това все още дължат пари на гърци и поляци. "Дивата" България отдавна си изплати дълговете набарбакани заради саксонската свинщинa на Балканите. Да не говорим какъв им е външния дълг на Германия!!! Външен дълг по 65,000$ на човек!!! Лукс назаем!!! Слуги на Зеленски!!!

13

Анонимен

преди 1 година

С тия партньори ние ще отстояваме евроатлантическите ценности? Те са срам за евроатлантизма! Не че не са прави, де:)))

12

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 1 година

Тоя немец знае ли че когато България спаси 50 000 евреи,неговата велика нация ги избиваше в газови камери?Жени,деца?6 000 000?

11

Дедо

преди 1 година

Ами вярно е, наистина си е див запад или по скоро "Анадола"! И България и Румъния са пародия на европейски държави, това е като да сложиш на един Трабант емблемата на BMW.

10

Зеле

преди 1 година

Чакат да вкараме Лойко в затвора и тогава ще ни приемат.

9

Да

преди 1 година

Би било страхотно да ни приемат в Шенген. Край на опашките на Маказа, край на опашките по Дунав мост. Все хубави неща. А каналите за мигранти минават през Сърбия, така че не виждам те какво общо имат с Шенген? С или без Шенген каналите си ги има и са покровителствани отвън, а не от някой от тукашните индивиди. Тука всички са пионки

8

Момо

преди 1 година

Кое не е така? Полицаите съпровождат открито хора от криминалния контингент, като го играят дори частна охрана и лични асистенти. Та кое не е така, както са казали немците?

7

Анонимен

преди 1 година

Кой ги покани "бежанците"? Не беше ли вашият канцлер? А тези които не ви пасват на икономиката да ги връщате в първата страна на пристигане.

6

ХИЧО

преди 1 година

В европейския парламент гледаха ли филмчето :с микробус през българо-турската граница?

5

Анонимен

преди 1 година

по-добре немец да те обиди отколкото руснак или американец да те похвали!

4

Анонимен

преди 1 година

До черния ми не ходи в софия

3

Ами

преди 1 година

Принципно, само истината са си говорили. Както ние не сме читави, и те не са цъфнали та вързали. Те мигрантите масово в Германия искат, така че там е крайната дестинация и не е ние да ги пращаме там. Някой си ги кани на гости

2

черния

преди 1 година

Аз като мина по центъра на София се чувствам толкова обиден, колкот никой германец не може да ме обиди! А в България има и други места, които показват българския народ още по-зле...

1

Слава на Царя

преди 1 година

Тия пък швабчетата... Въобще нямат право на глас. Убиха нашия Цар Борис III, убийци!