116

Йордан

преди 1 година

Тези двама души са много прави според мен в случая.Наскоро имах възможността да гледам един клип на една анонимна полицайка от гранична полиция и разбрах че,там корупцията е огромна относно каналите на мигранти.Замесени са ръководни постове от МВР.Камионите били преглеждани надве натри само и само да не се трупа опашка.И така..Аз дебело мога да подчертая, че мястото ни далеч не е за ЕС!

115

Сталин

преди 1 година

Съвременните германци са корумпирани,*** и нечистоплътни.

114

Гошо

преди 1 година

Откога истината се третира като обида.

113

Юнак Балкански

преди 1 година

Всички викаме "Дръжте (крадеца) корумпирания" но всички в България са готови да подкупват или не спазват законите. Проблема лежи в манталитета и мисленето на хората. За съжаление в последните 35 години хората се изродиха и загубиха ценностната си система. Сега това което ги вълнува е пари, футбол и чалга. Жалка картина!!

112

Анонимен

преди 1 година

Ами стойте си в уредената диктатура тогава.

111

Анонимен

преди 1 година

Най-корумпираният управник в историята на България - Б. Б., е германско протеже, личен приятел на меркел, шолц, молц и тн, и една от "иконите" на ЕНП... факт.

110

художника

преди 1 година

Щом ни пускат в Шенген, значи че скоро ще затворят границите заради...... "новият щам" на Ковид. След това ще искат всички в България да бъдат имунизирани с по най-малко 6 бустера, за да можем свободно да се разхождаме из мечтания ЕС.

109

Анонимен

преди 1 година

В България срещу двеста лева полицейски патрул го ползваш вместо дринк енд драйв. Може да си осигуриш полицейски чадър че с години никой да не те пипа, даже и да се позабавляваш с някоя силиконава полицайка. В България, онзи дето ви направи оградата се облажи от обществена поръчка с хотела си.

108

gg

преди 1 година

Ми.... прави са за границата с Турция. А Холнадия ще държи до последно заради пристанищата.

107

Бай Дрън

преди 1 година

Еми прави са си германците. Кога и тук евроатлантиците ще проумеят, че с мафия не става работата. Защото ако нямаше мафия, само 3-4 години след влизане в ЕС, щяхме да станем една средно развита държава. Хората вдигат ръце от нас, защото виждат безнадеждността на положението в глобален мащаб, а не на парче.

106

Дядо Боби

преди 1 година

Европа е пред разпад вие говорите за Шенген!!!!

105

Анонимен

преди 1 година

Тънко като подтекст върви идеята, че видите ли от нас нещо някога е зависело. В момента в който не дай си боже се появи НЕКОРУМПИРАНА власт и държавата започне наистина да върши нещата, за които е създадена, ТЯ ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА. Дава лош пример, освен това не може да бъде командвана отвън. А вие се самобичувайте колко българина бил калпав. Не е. Просто от 1300+ години не живее в собствена държава.

104

Morski

преди 1 година

До Анонимен115- ДругарЮ, националния референдум е направен и се прави ПОСТОЯННО! Да си забелязал накъде емигрират българите? Е ,това е действителният референдум!

103

Анонимен

преди 1 година

"Не са ни обидили хората , а сани го казали направо че сме нахални и безочливи , след като ни приеха буквално по милост в ЕС без да сме готови с нищо"_____И най-важното; без да се проведе национален референдум съгласни ли сме или не. Да си чул ЕС да се оплаква поради липсата на такъв? Сега да ни размахват пръст е меко казано нелепо. Аз не съм ги карал да ни приемат, те ни накараха да влезем.

102

корумпирани сме

преди 1 година

Избрахме Боко ,който спи по гол г. до пачки и кюлчета. Още не ни е мястото в цивилизования свят.

101

Анонимен

преди 1 година

двама германци обидиха България-къде е тука обидата-Ако обидата е истина значи няма обида.

100

Анонимен

преди 1 година

Българската граница с Турция от дълги години била в ръцете на мафията.

99

На мен ми харесва

преди 1 година

На кой му пука за Шенген? Хората си пътуват. Аз се върнах от чужбина за да живея в България точно защото тук е като "дивия запад". На мен това ми харесва. Дивотията и екшъна. Точно този автентичния елемент на изостаналост който присъства навсякъде. Цивилизацията ме бе блазни особено. Бил съм в много държави, обикалял съм Европа и съм видял доста неща. В Африка и близкия Изток също има интересни държави за живеене но там климата е по лош. Много е горещо, сухо и прашно. Няма сезони....като тук

98

Анонимен

преди 1 година

Положението е отчайващо трагично ето защо хората напускат България,от отчаяние,загубили всчкаква надежда,ето затова никой не гласува,политиците отдавна са загубили доверието на народа,мъка,мъка..

97

Анонимен

преди 1 година

Хайде да се променим тогава. Ако утре ви предложат ново работно място "по връзки" - откажете. Ако ви предложат да скриете някой лев и да не платите данък - откажете. Хайде да ви видим корумпирани граждани на република България както корумпираните управници! Разлика няма, разликата е количествата!