76

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно са си прави Германците. Кой е обидил? Нашите болшевики из ча ди я ли?

75

Реалист

преди 1 година

Който е ходил и живял във Западна Европа,би трябвало да си прави пас на такива забележки,неточно определени като ,,обиди" във тази статия.И основният проблем не ни е инфраструктура и слаба икономика,а ориенталският ни манталитет и простотия.Да не говорим за изкривената социалистическа идеология,където за властимащите у нас означава да са на власт до гроб,а след това и децата им и внуците им,сякаш и държава и народ са им частна собственост.Корупцията идва точно от тези 70г, ,,вечни и несменяеми".

74

Кори

преди 1 година

До Принцип, ПСВ я започва Германия, Германия губи войната. "На глава" с репарации обаче най-много не е натоварена Германия - България е натоварена най-много!!! Въпреки това след ПСВ в България идват "изпаднали германци", за да търсят препитание в България. Между двете войни България силно помага на Германия, като и внася промишленото производство, а и изнася храни! От ПСВ, Германия и Австро-Унгария и от ВСВ Германия ОЩЕ дължат пари на България.

73

Девиз на 2023 г.

преди 1 година

Сите екзотически братчеди у Немачко! Да ги интегрират и цивилизоват там, защото ние явно не успяхме да се справим. Халал да са им!

72

Анонимен

преди 1 година

Какво са ни обидили, казали са истината.

71

Кори

преди 1 година

Ако Германия не беше загубила ВСВ, в Румъния и България нямаше да има комунизъм, които доведе страните до бедност. Германия губи войни - всички плащаме! Ама германците се надуват!

70

Айде, юруш!

преди 1 година

Сите братчеди у Немачко!

69

Царят е гол

преди 1 година

и все някога, някой трябваше да го каже. ромеите безчинстват ежедневно и навсякъде. турците наглеят, а властите са си заровили главите в пясъка. Евроатлантическа България е варосана гробница, бяла отвън и проядена от червеи отвътре. Евроатлантическа България е трагедия. Не такава искахме да бъде, когато искахме да бъдем в ЕС.

68

Принцип

преди 1 година

Принципно са прави, но все пак тия депутати са от страна разкатала преди 80 г. цяла Европа, малко олекват.

67

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази драма? 1. На малко хора у нас им дреме за шенген. 2. швабите не са използвали нито един обиден епитет. 3. Всичко, което са казали е вярно.

66

Уау!

преди 1 година

Сега като ви пратим братчедите от маалите, за да им дадете жилища у Немачко, защото ние тук нямаме парички да им ги построим, тогава да видите каква държава за пример ще станем.

65

младен

преди 1 година

Не че не са прави!Отворете си границите че да ви поефтинее белото. Пазар - като се наводни с една стока и и пада цената.

64

истини

преди 1 година

не ви искам нито Шенгена, нито еврото. Вие западняците ни считате за втора ръка хора, а не за парньори. лицемерие. трябва сами да си изградим държавата. първо да започнем с политиците бандити.

63

Анонимен

преди 1 година

Най интересното е, че това не е обида а самата реалност. Кофти е, но тези германци казват истината.

62

Анонимен

преди 1 година

Гледайте Клипа Цанов Напред и Нагоре !! Хиляди Украински деца са потънали в Турция за трафик на хора ! Срам за БГ Граничарите !! Срам и погнуса

61

Кънчо

преди 1 година

Ами много са прави... И ние взехме да се питаме какво правим в ЕС. Я да вземем да излизаме и ние и румънците па да видиш как рязко др песен ще почнат да пеят тия ***, щото мн им е важна именно тази територия.. и без др вече и пари не дават или ако дават са под формата на кредит. За макетата не ни подкрепиха, в шенген не ни пускат, в лидл и кауфланд ни цакат с двойно по скъпи едни и същи стоки, набиват канчетата на политиците ни...ами то май няма мн смисъл да сме в ес, прави са

60

Анонимен

преди 1 година

Той говори за Румъния, но явно никога не е бил в България, да види що е лоша инфраструктура. Румънците имат направо страхотни пътища.

59

Анонимен

преди 1 година

"Няма да има чиста арийска нация." - Арийска нация има и тя е Иран. Преди години са се казвали Арианам. Немците чули-недочули, се припознали в персийците, нарамили на индийците свастиките и тръгнали да се мислят за богопомазани. Слуги на евреи. Първо на Хитлер, сега на Зеленски.

58

Анонимен

преди 1 година

И защо казването на една истина се счита за обида?

57

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам едно обаче защо причисляват Румъния с България при положение че първата е супер държава а втората е държава от психичноболни