97

аа

преди 1 година

кадри има, но на булгариан бизнесмен не му се плаща и оди по тв-тата да реве че няма ЕФТИНИ кадри. Булгариан бизнесмен иска млади , ефтини иработливи за без пари. Други въпроси има ли.

96

Анонимен

преди 1 година

"Този в който работя. Заплатата е 4 хиляди лева бруто. Няма кандидати или ако се появи един на месец, иска 6 хиляди. Кол центърът е в София. Работи се от вкъщи и даваме 30 дни платен отпуск." Твърда ли е заплатата или пак нереален таргет който и виртуоз не може да постигне :D

95

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

И у наше село има глад за кадри. Ей го, няма кой да кара трактора вече. Стария тракторист Бай Кичо е вече на 83. Ни вижда, ни чува като седне зад волана. Жив труп. За нищо не става.

94

Анонимен

преди 1 година

До 106 ама само колове ли се правят или е основно чатове и мейли

93

Анонимен

преди 1 година

4 момичета бачкат за мен на Мировяне. Цифри нема да ви казвам, че ще ревете на гладно като чуете.

92

Анонимен

преди 1 година

До 105 щото лекарят е в държавна болница, а държавата е лош стопанин ;)

91

До 101

преди 1 година

Този в който работя. Заплатата е 4 хиляди лева бруто. Няма кандидати или ако се появи един на месец, иска 6 хиляди. Кол центърът е в София. Работи се от вкъщи и даваме 30 дни платен отпуск.

90

Странно как

преди 1 година

един лекар взема 1800лв заплата а една сервитьорка 2000лв....

89

Анонимен

преди 1 година

Нормално е да има глад на кадри. Мениджмънта е малоyмен. Последната си работа - DXC я напуснах още на втория месец, сложиха ми инструктор някв с по-ниска заплата от мен дето 2 месеца не ми показа нищо и ми обясняваше, че е в депресия. Казах на мениджъра 3 пъти да ми смени инструктора, а оня 3 пъти ме убеждава, че ще поговори с него и ще изглади нещата... Накрая си изключих лаптопа и не им вдигах 2 седмици. Толкова са жалки, че дори не ме уволниха, а ме молиха да остана да работя.

88

Има внос

преди 1 година

Ами като няма - то си има внос. Вече има масирани групи имигранти от Непал например. У нас има фирма с персонал 1 000 непалци. Не е за вярване, но е факт!

87

nice try

преди 1 година

"4000 лева заплата даваме в кол център на 18 годишни лапета, но и те отказват." хаха кой е този колцентър :D

86

Анонимен

преди 1 година

До 91 браво колега аз неделята взимам 54 000лв щото заложих на лула да силва в бразилия ;)

85

Анонимен

преди 1 година

До Христо Ако е за евро може 5-6 хиляди евро е в ЕС. Което е 15 хиляди лева, защото имотите са в евра.

84

комарджия

преди 1 година

"Да бъдем честни! Аз съм на 19-20 бона на месец от еврофутбол. Споделете и вие!"------Аз само от рулетка правя по 30к на месец, отделно съм накупил около 10 апартамента и от наеми правя още 10к на месец ако нещо ударя на камък с хазарта :)))

83

Анонимен

преди 1 година

А бе не си ли Наш човек пари нема да видиш как искайте го разбирайте важи навсякъде из това кълбо наречено Земя

82

Корупция

преди 1 година

В европа печалбате е каквото остане след плащането на заплатите. А тука заплатите са каквото остане след печалбата и панамерите. Докато всички тарикати не фалират - няма да се оправи бизнеса. Само който плаща - той ще има работници и производство. Само трябва да умре държавната хранилка с крадените пари и всичко ще си дойде на мястото.

81

ИВАН

преди 1 година

БЪЛГАРИНА Е АЛЧЕН, ЗАТОВА! АЛЧЕН И НАГЪЛ!

80

часно фирми

преди 1 година

След 40 г. не вземат никого и за какви заплати. А и пенсия не дават като не дават работа.

79

Христо

преди 1 година

4000 лева заплата даваме в кол център на 18 годишни лапета, но и те отказват. Реално младите искат 5-6 хиляди лева и са прави. Как ще гледаш семейство с 4 хиляди при положение, че разходите само по едно дете са хиляда лева на месец?

78

Анонимен

преди 1 година

Да се успокоят работодателите....съвсем скоро ще трябва да работят предимно с пенсионери и роми. Така пожелаха, така ще бъде.