147

БГ маке..дон на кон

преди 1 година

Мое ли една кълцана наденичка с бира да е 4 лв...??? Ми няма гласиме за них! Толко от мен...Ай стига гювеч вече 30г...

146

Lina

преди 1 година

Значи според босфора тв трябва да се избира между ТОЧНО ТЕЗИ партии

145

ГЕРБ = 36.5 %

преди 1 година

ПП = 11.8 %

144

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще попият националистическия вот. Те това искат. Иначе гледахме Атака, НФСБ, ВМРО.... все велики патерици.

143

Анонимен

преди 1 година

Преди три дни герб водеха с 10%, сега са шест, до 2-ри ще са -3%.

142

ПП=ПЕНСИОНИРАХА ГИ..

преди 1 година

И СЛАВА БОГУ......

141

ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО И

преди 1 година

получаваш Путин и Турски поток. Само, че аз ще гласувам за партия, която изобщо няма да влезне в парламента. В момент, когато почти всички партии, участващи в изборите са пу.тинистки, предпочитам, Господ, чрез гласуването ми да види моето отношение към лъжата, злото, дявола и комунизма. Време е евро-атлантиците у нас да се осъзнаят и направят правилния избор, защото, както е казано в Библията: "...вашият Отец Небесен знае от какво се нуждаете, преди да сте поискали от Него."

140

Анонимен

преди 1 година

Добре, че беше Няма такава държава, да бутне некатърниците Асо и Кики

139

Анонимен

преди 1 година

Пълни щуротии

138

Диана

преди 1 година

До Тома Нещо съвсем се объркаха тези номера...както и да е..ако не разбирате нещо - питайте ме...Та, за Тома...Без празни приказки Тома! На БСП много им се искаше да е така, както ти ги говориш тук, но не можа да докаже нищо! Така че, Бойко нито е крадец, нито е лъжец докато не докажеш противното! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Гласувайте за ГЕРБ да ги подгоним тези не.год.ници...

137

Диана

преди 1 година

До Диана 159. Не знам как числото 158 се превръща в 160, но без съмнение коментарът ми беше до анонимен 158..бих искала да вкарам малко факти - БСП вкара Петков и Василев в политиката, защото били образовани в Харвард. Българинът уважава образованието и лесно се хвана на въдицата им - Петков и Василев са БСПари и по наследство /възпитание, отношение, действия/ и по убеждения, смятайки че само с БСП те могат "да се разбират"..БСП не мисли за България, а използва страната ни за свои цели..

136

Тома

преди 1 година

Такъв народ си заслужава съдбата.Най големия крадец и лъжец довел държавата на последно място в европа води в предизборната надпревара.Народе.........

135

Меси

преди 1 година

Има Такъв Народ ще спечели изборите! " Накрая винаги побеждават селяните "

134

Диана

преди 1 година

До анонимен 160..Ако беше добра партия, нямаше да прави фалшиви протести и преврати..Тя лъже на всяка крачка, манипулира хората най- безсрамно и се окопава в политиката не с цел демокрация, а с цел тоталитаризъм зад нови маски. БСП предаде управлението на страната на враговете ни, прогони половин България, днес харчи популистки пари отделени за капиталови пазари, засилва инфлацията, съсипва всичко, до което се докосне..

133

Анонимен

преди 1 година

Единствената нормална партия в четворната коалиция се показа и доказа БСП. Социална, защити и бизнеса, европейска и прагматична българска. ЧЕСТА КЪМ ХОРАТА. Продаде оръжия за 2 милиарда на Украйна и всичко правеше да цоца и от запада и от Русия на макс. Единствено тя с всичките си действия милееше за България. Тя вдигна и доходите на хората, като изнуди десните да клекнат. Кирето вдигна само самолета в Гърция и инфлацията. Христо Иванов лъсна на пресконференцията а Слави и самолета не вдигна..

132

Диана

преди 1 година

До Анонимен 154. Според моята информация, ц...море от време но са си електорат на БСП! БСП ги научи как да се жалват и лъжат за човешките си права за да осъдят държавата да им плаща обезщетения, БСП ги прикрива и покровителства, дава им информация и т.н. Така че, не ги търси там, където ги няма, значи..По-точно, не лъжи и манипулирай, БСП! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ - БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

131

Анонимен

преди 1 година

на миналите избори казваха същото... и сгрешиха с десетина процента във вреда на Шайката...

130

Гала Димова

преди 1 година

Имаме и първите резултати,кв.Кошарник Монтана и Бойчиновци ДПС печели,Лом на кантар ГЕРБ/ДПС, там МВР-то,НЕ ВЛИЗА

129

Анонимен

преди 1 година

По теоремата на Ицо Хазарта - 1% = 100000лв, след седмица като излязат резултатите ще разберем с колко се е бръкнал бай Бойко.

128

Диана

преди 1 година

До ГОТВЯТ ДПС ЗА ТРЕТА-152. Като променят корупционните ни закони, всичко ще застане по местата си..Не е важна партията и членовете й, а какво прави, за какво се бори..Не можем да се нахвърляме на хората, трябва да атакуваме мисленето и действията им.Може и да нямаме ДПС, а положението да е още по-лошо по въпросите, свързани с него..Лошото е, че тези въпроси не се третират и не се променят от създаването му....