167

анонимен

преди 1 година

Със сигурност ПП ще е 3та пол. сила в парламента. За доброто на България да се напънем да я хлъзнем към 4то и още по-долно място. Това е спасението, който не го е разбрал е тотално зом-би-ран.

166

Анонимен потребител

преди 1 година

Възраждане са първи, не лъжете!

165

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ + Възраждане = 33%, ДБ+БСП+ПП=35%, 12те на ДПС няма да стигнат на никой а и никой няма да ги иска (официално). Шанс за правителство = към 0%. Други комбинации не вярвам да има. Ако хората не излязат да гласуват, променяйки статистиката сме от служебно към служебно без надежда.

164

Анонимен

преди 1 година

Мокрите сънища на дебеланките фенки на Бойко не свършиха ли?

163

Анонимен

преди 1 година

УжасТ!

162

Точен

преди 1 година

Възраждане бяха 1 % зад ПП. Но след вчелашния мач с "македония" Възраждане са вече 2 % пред кирчококорчовците.

161

Анонимен

преди 1 година

Ето последния пример, гербаджийската фирма Трейс Груп как прилапа едни 17 млн, за некадърното редене на жълтите павета, които са вече за ново пренареждане! Ей така ще е оттук нататък отново.

160

FINAL COUNTDOWN

преди 1 година

ТОВА Е НЕСЕРИОЗНО. ТО ПОКАЗВА САМО ЕДНО, ЧЕ ПРОУЧВАНИЯТА СА АЛА-БАЛА ПАРЛАМА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЛЕД КАТО МИ ЧУ УШЕТО, ЧЕ "ПРЕДНИНАТА" НА ГЕРБ-СДС ПРЕД ПП Е ОКОЛО 1% !!! ЯВНО ИМА ДВОЙНА СТАТИСТИКА ЕДНА ЗА БАЛАМУРНИЦИТЕ ТОЕС НИЕ ГРАЖДАНИТЕ И ВТОРА КОНФИДЕНЦИАЛНА ЗА ТОЗИ КОЙТО СИ ПЛАТИ !!! ЕСТЕСТВЕНО - ПЪРВАТА Е НАДУТА В ПОЛЗА НА ПЛАТИЛИЯ. ОЧАКВАЙТЕ ТОЧНАТ ПРОГНОЗА СЛЕД ДЕН !!!

159

Росен М.

преди 1 година

ГЕРБ ако не купуват гласове ще имат максимум 10-11 %. Не си продавайте гласовете! Кажете НЕ на мутренското им управление!

158

Анонимен

преди 1 година

До Иво Спокойно, не ги подценяваме. Глупостта винаги се "оценява" подобаващо. След няколко месеца италианците пак ще се "смеят". ИТН, Бареков, Костадинов - изборът на объркани, доста неподострени хора, които гласуват сякаш очакват да им се падне джакпот. Ама не става!

157

Марков

преди 1 година

Вие не помните ли какво се случваше в последните 10-12 години при управлението на ГЕРБ, БСП и ДПС?? По-голямо крадене и злоупотреби аз не помня! Мислете и гласувайте за който и да е но не и за тях! Дори гласуване с опцията НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО също е по-добре отколкото да си правите пас и да си мислите, че нещата ще се нагласят от самосебе си! БЪДЕТЕ РАЗУМНИ!

156

Анонимен

преди 1 година

При такива резултати няма да има правителство, освен ако и другите две антимутpенски партии успеят да прескочат бариерата от 4%.

155

Анонимен

преди 1 година

На предстоящите избори има само два варианта: Или ще има правителство около ПП и ДБ, или отиваме на нови избори и пак служебния гълъб. Както и да го въртите - това е!

154

Психодиспансер

преди 1 година

До НапомнянеВъзраждане е организация която да издигне и подържа новия имидж на фюрера си. Нехомогенна, тестообразна маса лишена от собствена позиция и сляпо повтаряща спуснатото от политбюро

153

Факт

преди 1 година

Тези проучвания спрях да ги гледам от години.Нищо общо с реалността.Видимо през последните години.Аз незнам защо изобщо им се плаща.

152

Иво

преди 1 година

......подценявате Възраждане нарочно..... и в италия се смееха на Мелони и Берлускони

151

Anonymus

преди 1 година

Да посмятаме малко - ако за 1% иска 100к социологическа агенция за да надуе статистиките за определена партия, колко пари са дали ГЕРБ за да излезнат напред с 6%?

150

Анонимен

преди 1 година

Ако се вярва на социолозите те трябваше да спечелят с голяма преднина и миналите избори.Да ама не стана .И сега няма да стане.Миналият път не гласувах но сега няма как.Не искам връщането на ГЕРБ.Тъжно много тъжно че овцете искат техия касапин.И недоумявам толкова факти излязаха и да има наивници които да видят отново начело на държавата този безкруполен гионсурат.Наистина толкова *** народ ли сме

149

ПП ВЪРНА КОМУНИЗМА..

преди 1 година

УЛТРАЛЕВИ ЕКСТРЕМИСТИ- ЕДИНСТВЕНИ СЛЕД БКП - 1944, КОИТО РЕПРЕСИРАТ, ПРЕСЛЕДВАТ ЛИДЕРИ НА ДРУГИТЕ ПАРТИИ, БЕЗ ОСНОВАНИЕ....

148

анонимен

преди 1 година

и това елъжа, герба вече си изпя песента , няма място в Народното Събрание- така се казва тази институция