208

Анонимен

преди 5 месеца

До РАДЕВ НЕ ВЪРНА ИК __ЗА КАКВО ТОЧНО ГОВОРИШ ЧАДО??!!!ИС 2013:ВСИЧКО - 227 В 56 ДЪРЖАВИ; В ТУРЦИЯ - 86.ИС 2022:ВСИЧКО - 755 В 62 ДЪРЖАВИ; В ТУРЦИЯ - 166.УНИВЕРСАЛНОТО РЕШЕНИЕ Е ГЛАСУВАНЕ САМО В ИС В БЪЛГАРИЯ. КОЙТО ИСКА ДА ГЛАСУВА ДА СИ ДОЙДЕ ДОМА!!!

207

Преминаващ

преди 5 месеца

Направо недейте да правите избори...толкова много ги познавате на тея проучвания...!

206

Анонимен

преди 5 месеца

След като вече познавм нивото на образование не вярвам, че са пресметнали вярно статистиката и за това Възраждане при това на семейни начала!

205

Зозо

преди 5 месеца

Аз ще пусна за ДПС за да станат втора сила. Плащат хората, файда имам дебела :)))))))))))))))))))))))))))))

204

Желев

преди 5 месеца

Абе тия пропадналите още ли се надяват на " глас народен - глас божи " ?! Нахалството и арогантността им са пословични, а лъжите ги нямат за нищо, отделно дето ни докараха до това положение едвам да свързваме двата края ! Чиба, чиба !

203

Гласувайте

преди 5 месеца

До Не гласувайте: Турчин!!!

202

Гласувайте

преди 5 месеца

Като не гласувате, пак ромите и турците ще ни определят, как да се развива държавата- ромската партия ГЕБ - 23%- първа, турската - трета!!! Нищо не правете , не гласувайте и после чакайте от небето вълшебната пръчка да ви оправи живота!!! Има ли българи в България? Много вече се чудя!

201

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да гласувам за ПП, но това за вдигането на максималния осигурителен праг е наложително отдавна! Защо най- бедните да плащат най- много, трябва да е обратно, както на запад!!! Нали все на запад, гледате!!! И да се вдигне данък печалба за бизнеса - пак по западен маниер!! Тук е 15- 20%, там 50-70%!!! Какви пътища ще имаме , и градинки, и тротоари не само в центъра....!!!

200

Задача

преди 5 месеца

При 12-год. управление на ГЕРБ България се стопи с 900 хил.При един нов 4 годишен мандат с колко ще намалее България.Аз и децата ми сме родени Тук.Внуците ми не.Те не възприемат България като тяхна родина.В БГ-училище къето учат едно даровито дете спечели Есе в което казва.В моето швейцарско училище България не се споменава.Дори я няма на картата.Значи светът ни е отписал а такива като ГЕРБ,ДПС вършат усърдно България да се обезлюди.Трябва да си лишен от разсъдък за да избереш статуквото.

199

Случаен минувач

преди 5 месеца

Само че: отидем ли на избори през март 2023, ще стане много интересно. Възраждане ще станат втора, а може и първа сила. И тогава ще станем като Италия, където Джорджия Мелони спечели убедително. Отсега в ЕС започнаха притеснение и тревоги какво се случва в Италия. Гинеколожката фон дер *** направо почна със заплахи за спиране на всякакви финансови помощи. Става интересно.

198

Случаен минувач

преди 5 месеца

Нищо няма да се получи и в тоя бъдещ парламент, отсега е ясно. Герб ще имат 64 депутати, Пълен Провал - 56. Дотук 120. Възраждане ще имат 33 места, ДПС - 30, БСП - 17. ДБ - 15. ИТН - 13, генерал Янев - 12. Герб е опита коалиция с ДПС и генерал Янев, но пак стават 106... Пак не излиза аритметиката... Пълен Провал ще опитат с БСП и ДБ, но - общо 88 гласа... Никой няма да иска коалиция с Възраждане. И пак нищо - в началото на 2023 - нови избори. Май че ще е по-добре да сме президентска република.

197

Анонимен

преди 5 месеца

България е сбъркана държава,хората нямат политическа култура.Пример-как IT специалист с 8000 лв заплата или финансист с 4000лв ще гласуват за партии,които ще се коалират с комунисти-ПП и ДБ????Вече стана ясно,че тези партии вдигат максималния осиг.доход,просто няма как иначе да изпълнят популиските си обещания.В цял свят хората го гледат това,тук сме сбъркана държава..

196

Анонимен

преди 5 месеца

Най-смешното е, че като Путлера натисне зимата малко по-силно и всички тези ще се разбягат като мишоци а поддръжниците им които се явяват спонтанно на протести ще са първите дезертьори обаче за пред хората всичко правели за България.

195

Анонимен

преди 5 месеца

За пореден път моят глас няма да отиде за абсолютно никой от тези корумпирани бандити. А и не искам да си губя времето по опашки, така че си гласувайте. Ама нали знаете , че има значение само, как се брои после, а не как се гласува. Или не го разбрахте толкова години.

194

Про Комбо

преди 5 месеца

ПП,ДБ и Гроб са русофобски извратеняци.Те са за разтрел.Доведоха България до просешка тояга.Рано или късно ще бъдат съдени.ЕС и ФАЩ които ги финансират няма да са вечните господари.

193

Козяк

преди 5 месеца

До Анонимен Спокойно ! Флашките работят за извратеняците с демократични ценности .

192

Мутри Вън

преди 5 месеца

Без Гроб.12години им сърбахме попарата.Толупа трябваше да е в затвора,заедно с Иван Костов и още много други юнаци-разбойници.

191

Анонимен

преди 5 месеца

Възраждане. Тоеа са пажовете на Путин.

190

Щирлиц

преди 5 месеца

Стъкмистика,30 години я гледаме.

189

Анонимен

преди 5 месеца

Платили са ви. И затова герб води с 6%.