128

Диана

преди 5 месеца

До ГОТВЯТ ДПС ЗА ТРЕТА-152. Като променят корупционните ни закони, всичко ще застане по местата си..Не е важна партията и членовете й, а какво прави, за какво се бори..Не можем да се нахвърляме на хората, трябва да атакуваме мисленето и действията им.Може и да нямаме ДПС, а положението да е още по-лошо по въпросите, свързани с него..Лошото е, че тези въпроси не се третират и не се променят от създаването му....

127

Анонимен

преди 5 месеца

Смятам че всички знаете,че 6% при Бойко идват от ц.....ките махали като Факултета и Столипеново, а с машините този електорат не гласува,защототрябва да умее да чете,а той не може.Само пояснява,за да не се чуди някой как Кирчо отново ще смачка мафията и олигарсите.

126

Ние

преди 5 месеца

Симпатизантите на ПП си говорели по мазетата, затова не се виждали по площадите. По форумите също ги няма а били 17%. Май ни подготвят за измама с машините. Аз не познавам човек който да се е застъпил за ПП.

125

Диана

преди 5 месеца

До анонимен 141. Не знам какви ще са процентите, но според мен всеки самоуважаващ се българин трябва да гласува за Герб. Не че Герб са големите политици, но те трябва да изтикат БСПарите по кюшетата на парламента. БСП трябва да напусне политиката изобщо, но не вярвам това да стане точно на тези избори - твърде много са сукалчетата, които хрантути БСП за да запази съществуването си, а и троловете все още са доста..БСП и СИЕ ВЪН! Гласувайте всички за ГЕРБ! МИСЛЕТЕ!

124

Анонимен

преди 5 месеца

Първо по големи комунисти от гербавите няма, вожда им напуска МВР за да запази комунистическата си партийна книжка,факт. Прибра при гербавите всички обидени комунисти, които не се домогнаха до кокъла при Станишев, и им даде кокал! Бочко е доказан и осъден лъжец и крадец.Единствено нещо за ,което не лъже е че ще НАМАЛИ ПЕНСИИИТЕ ЗА ДА ИМА ЗА КРАЖБИ.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Математика: Гласувайки за партии, които няма да влязат, или негласувайки, увеличаваме процентите на партиите, които са в парламента. Колкото повече имат, толкова повече получават.

122

До 142-Диана

преди 5 месеца

А кой е образован от ГЕРБ,бе,Дианче гербава?Като се почне от вожда,та надолу по веригата от образован,по-образован.Ха,ха,ха!

121

Честито Българи

преди 5 месеца

"Нов скъп дълг от вътрешния пазар изтегли правителството": На 26 септември 2022 г. Министерството на финансите пусна в обращение нова емисия държавни ценни книжа (ДЦК) с оригинален матуритет от 5,5-години, деноминирана в лева при среднопретеглена годишна доходност в размер на 4,13 % и с годишен лихвен процент от 3,20% - вторият най-висок от началото на годината.

120

Анонимен

преди 5 месеца

Аз след 97г на 2 октомври тая след толкова години ще ида да гласувам отново за СДС дано не стане фал като през 97г с черен Ваньо агента на дс

119

Диана

преди 5 месеца

До Герб 133...Без празни приказки, БСП! Кажи кое е необразовано на Герб? Една държава не се спасява от пълен колапс с необразованост! Освен това, много хора у нас, специално БСПарите, не само, че не заслужават никакво уважение защото сринаха страната с политиките си, но не заслужават дори да ги погледнеш - ще изцапаш погледа си само...БСП и СИЕ вън от политиката! Едно добро нещо не сте направили за тази страна, като изключим влизането ни в ЕС, което пак не беше ваша идея, разбира се, а и тогава

118

Анонимен

преди 5 месеца

Верваме ви и се смеем на желаните ви прогнозите. Герб ще има над 33 процента от гласовете. А ПП едва да събере 7-8 процента. Съд и затвор за Крадецо и Лъжецо. От тук нататък и властта на президента отслабва независимо от ррзултатите.

117

Анонимен

преди 5 месеца

ГЕРБ-прости,нагли,крадливи,невежи!

116

Нагъзян

преди 5 месеца

Да чуруликаш на чучурката ми...

115

Я

преди 5 месеца

Как са разпределили дружно маалите!

114

Георги

преди 5 месеца

Много ограничен и кух народ , от мен да го знаете докато си пиете ракиджоса пред блока.

113

ПП =ПОДЛИ ПРЕПИСВАЧИ

преди 5 месеца

НЕВЕЖИ, НЕГРАМОТНИ, НАГЛИ.....

112

Диана

преди 5 месеца

До анонимен 122. У нас има само псевдоителигенти, пишещи по поръчка - все пак, човекът трябва да се храни..Никой от ПП не мисли със собствената си глава - само интриги, обвинения към другите за собствените си неуспехи, срам и позор! ПП показаха елементарно неразбиране на политиката, влизайки в коловоза на БСП! Зубрачи, натегачи, технократи, корумпирани и крадливи личности - ето това са надеждите на БСП, както тя ги представя.. БСП и СИЕ вън от политиката!

111

Анонимен

преди 5 месеца

Е, и ПП си имат избиратели де. Например потребителите на Гриндър.

110

ГЕРБ

преди 5 месеца

ЗА 12 ГОДИНИ - ЛЪСНАХА КОЛКО СА НЕВЕЖИ, НЕГРАМОТНИ, НАГЛИ..... НЕУВАЖИТЕЛНИ КЪМ НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ........

109

ПП=ПРОМЯНАТА ПОЧИНА

преди 5 месеца

ЗА 6 МЕСЕЦА - ЛЪСНАХА КОЛКО СА НЕВЕЖИ, НЕГРАМОТНИ, НАГЛИ..... НЕУВАЖИТЕЛНИ КЪМ НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ........