187

Активна позиция

преди 1 година

Нечувано!Днес.бг ми изтриха коментара, че най-разумната активна позиция в момента е да не се гласува, защото системата е опорочена и е необходим Рестарт: Избори за Велико Народно събрание и мажоритарен вот за личности издигнати от населените места където живеят или работят. Да си носят личната отговорност пред хората които ги познават.Явно Днес.бг е част от опорочената система.Не се отчайвайте изход има. Няма да им дадем да ни приспят.

186

До Чапаев

преди 1 година

Петка и Чапаев отишли на разузнаване. Внезапно в далечината се показали белите и двамата се скрили, Чапаев се качил на едно дърво, а Петка в храстите. Дошли белите, видяли Чапаев на дървото, смъкнали го, набили го и го нае..ли. Заминали. Минало време, двамата пак отишли на разузнаване. Пак се задали белите.-Сега-казал Чапаев-ти си на дървото. Дошли белите и смъкнали Петка от дървото.-Чакай-казал главния-тоя от дървото вече го е..хме. Намерили Чапаев в храстите и пак го опнали.

185

Анонимен

преди 1 година

В днес бг "вдигат" с 5 пункта процента на възраждане.Така,че смятайте!

184

Анонимен

преди 1 година

Агенции предполагат , машините мадурови разполагат

183

До провокатор 205

преди 1 година

Възраждане - никога с предатели ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, БСП, ИТН, Възход и т.н.

182

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ГЕРБ+ДПС+Възраждане =52-55%. След изборите към тях може да се преметне ДБ. Ако Възхода случайно влезне в НС , може да обърка неприятно нещата. БСП може да виреят само в комбина с ПП.При евентуално влизане на ИТН ГЕРБ става армиран бетон.

181

ИСТИНСКО ПРОУЧВАНЕ

преди 1 година

ГЕРБ - 20%; Възраждане-19%; ДПС+турските-15%; ПП- 11%; БСП-8%; ДБ- 5%; ИТН-4%.Франкещайн - ГЕРБ+ПП+ДБ. Зимата ще скъпне всичко+режим на ток и правителството пада, ще рипнат и софианци - парно по 1500лв. Догодина - пак франкещайнско правителство до 10 мес пада и накрая идва Възраждане и цените падат, взимаме си златото и доходите нарастват.

180

Анонимен

преди 1 година

Ха, да си дойдем на думата. От 10 процента за 10 дни разликата стана 6. Ха, смятайте какво предсказват купените така наречини агенции към 15-20, когато са правени изследванията и какво ще се случи на 2? Мъка и герберски рев, че отново ще са втори и то с разлика отново от поне 5 процента. Язък им за милионите дадени на тъговците от агенциите. Никой вече не им вярва след като от 2 години винаги се провалят с прогнозите.

179

Анонимен

преди 1 година

До Болен Блокът,който ще се нагърби да състави правителство, трябва да е наясно, че вероятността около Коледа и целия януари да няма природен газ е 80-90%, столичани ще се вдигнат и пометат и кабинета, и президента с него. ББ е петимен за власт,но трябва да е наясно, че следващ кабинет *** ГЕРБ и коалиция след очакваната януарска катастрофа няма да има. Тримата от Харвард няма да изкарат и толкова. По-добре би било правителство на Националното спасение до пролетта,но това е много съмнително.

178

това ни чака

преди 1 година

Девет партиен Парламент? Народът ни умно е заключил: "Девет баби - хилаво дете!" Изводът - слабо правителство, ако се сформира такова!

177

Heavy Metal

преди 1 година

Вън чaлгapя от Парламента!!!

176

Исторически парк

преди 1 година

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

175

Анонимен

преди 1 година

В подготовката за парламентарните избори ярко се оформиха два блока : единият около ГЕРБ-ДПС,към който след изборите може да се присъедини Възраждане и вторият ПП, ДБ, БСП. Нито единият, нито другият не биха желали да приемат в състава си ИТН и вече обраха доста от неговите привърженици. Така че нищо чудно ИТН да не влезе в НС.

174

До 154

преди 1 година

Кой вярва на поръчаното и платено от платената телевизия БТВ социологическо проучване? Само някой, който не е в състояние да мисли и разсъждава!

173

Не се излагайте!

преди 1 година

До Анонимен 183 Свършиха мокрите сънища на фенките на напушените лидери на ПП и ДБ!!!

172

анонимен

преди 1 година

Платон е казал, че най-добрата форма на управление е диктатурата, стига да си изберем точния диктатор.На кой му пука кой е крал и кой не е крал. За това си има компетентни органи , а вие дето ежедневно вкарвате някой в затвора сте никои и мнението ви струва колкото кош б-ок-лук. При Бойко, независимо какво е правил , държавата вървеше на пред , при ПП включи на задна и ни заведе в отвратителни времена, които се надявахме никога да не се върнат. Уви, зомбясването зарази чат от сънародниците ни.

171

Дон Пепино

преди 1 година

20% от хората ще гласуват.Безмислено е .1-во-всичко в Бг.е мафия.2-ро-решенията и управлението на Бг.идва от САЩ и ЕС.

170

Анонимен

преди 1 година

Вече имам усещането, че им се плаща на тези да ги пишат тези резултати. От 2000 човека има 3 - 4-*** за тиквата, а на тези проучването отчита съвсем друго. Явно искат да ни втълпят нещо, но българина не се лъже толкова лесно. Вече дразнят с тези измислици.

169

Анонимен

преди 1 година

НЕ МЕ ГЛЕДАЙ ТЪПО БЪЛГАРИНО. НА 2 ОКТОМВРИ ИЗЛЕЗ И ГЛАСУВАЙ С РАЗУМА СИ ЗА ДА ПРАТИМ В ИСТОРИЯТА ШАЙКАТА ГЕРБ-СДС И ДА НАМАЛИМ ПРИСЪСТВИЕТО НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ДПС В ПАРЛАМЕНТА !!!

168

Болен

преди 1 година

мозък трябва да си за да си дадеш гласа за ГЕРБ, ДПС и БСП не че другите партии и те не са същите , промяната обаче трябва да дойде с изцяло нови партии , не такива дето са във властта от десетилетия на ред. Иначе каква промяна очаквате , само се назначават нови министри , изпират се едни пари и после пак в този порочен цикъл ....