98

Винаги с Русия

преди 2 месеца

До Твърдо съм убеден "митрофанчето ли ти я написа или кобилата лавров!?" Тези не ги познавам и няма нужда някой да ми пише каквото и да било,защото мога и сам. Защо мислиш, че след като ти си неспособен да скалъпиш 2 изречения и другите са като теб? Е приеми,че има и по-умни от теб и могат сами. На теб господарите ти пишат какви да ги дрънкаш,явно ти нямат доверие ако те оставят сам какви ще ги натвориш. А със смешните си квалификации не можеш да ме засегнеш,но продължавай да ме забавляваш

97

Анонимен

преди 2 месеца

До 120 виж снимки от Афганистан през 60-70те години на миналият век. Преди талибаните да дойдат на власт. Все едно си в Европа. Талибаните бяха спонсорирани от САЩ в борбата срещу СССР и резултатите са видни. Все едно са се върнали 200 години на зад с бурки.

96

Анонимен

преди 2 месеца

Копейкаджиите се събудиха и почнаха с дежурните пpocтотии...

95

Джанго без Окови

преди 2 месеца

Слава РОССИЯАХМАТ СИЛА

94

Мдаа

преди 2 месеца

Само да вметна началото на бунтовете в Иран. НЕ американци убиха това момиче. То не е първото. Вижте снимки от Иран от 70-те години. Запомнете това.

93

Твърдо съм убеден

преди 2 месеца

До Винаги с Русия - тая демонстрираща и потвърждаваща инфантилността ти "реч", митрофанчето ли ти я написа или кобилата лавров!? Нито една от моите тези не опровергава, а напротив доказва, че не си с всичкия си! МАРГИНАЛЕЕЕЕЕЕ!

92

Анонимен

преди 2 месеца

Никой от тези, които пишат тук, никой не е слушал и чел Путин. Фантазиите на свободна тема вече започнаха

91

Бум бум бум

преди 2 месеца

До 108 А ти си се предал на ФАЩ и като техен роб си длъжен да отидеш да се биеш за техните интереси срещу лошите руснаци като ти връчат повиквателната, защото това ще стане. Та кой казваш е Наведен, беден, безгръбначен кравофиле ? Аз съм българин и ме интересуват само българските интереси, но и не забравям кой ни е освободил от робство, за да се наречеш днес българин. Хамерите ли те освободиха или наглосаксонците, които и тогава и днес са с османската империя ? Мисли ако имаш с какво.

90

Анонимен

преди 2 месеца

До 16 имаш Гугъл потърси колко жертви има в Ирак - над милион са умрели от американските оръжия, защо това не беше излъчвано постоянно по телевизията както сега Украйна.

89

Аз

преди 2 месеца

Кк руснаците имат нерви да търпят тоя наркоман и фашост

88

Анонимен

преди 2 месеца

Този клоун няма ли кой вече да го свали освен да зарива държвата си нищо друго неп правиникпой вече не говори за преговори? хората са озверяли тотално от злоба към русия Пълен цирк

87

Анонимен

преди 2 месеца

Ми наказваме я, ей на, купуваме скъп демократичен газ, цените се повишиха, сега на студено ще стоим, няма да се къпем. Колко още да я наказваме?

86

до 103

преди 2 месеца

Напълно си прав. Как не ги е срам тези украинци да не се предават пред матушка. Щом не се предаваш и не изпълняваш, то значи искаш ядрен удар. Наведен, беден, безгръбначен русоробе.

85

стефчо

преди 2 месеца

Важното е че сме терикати и ще купуваме газ и нефт от Хонолулу и Папуа Нова Гвинея,щото ни е по-близко и по-йевтинко!

84

ха ха

преди 2 месеца

На руско - грузинската граница е същото хиляди бягащи руснаци

83

руско грузинска гран

преди 2 месеца

Руско-финландска, руско-казахстаснка, руско-грузинска - граници с километрични опашки от руснаци бягащи от путин. Самолетни билети вече се продават само с разрешение на военното окръжие. Който не е разбрал - мобилизацията няма да помогне - путин изгуби войната.

82

;p;p

преди 2 месеца

Наполеончик хочет кокаин

81

Бум бум бум

преди 2 месеца

До до бум бум 99 Без значение е чии граници ще минат и накъде ще се разпространи, важното е тези окраинци да получат така мечтания от тях загар, защото си го искат и то като гледам доста настоятелно. Е как да не им удовлетворят желанието руснаците ?

80

Анонимен

преди 2 месеца

Двете джуджета си мерят ония работи.

79

Анонимен

преди 2 месеца

До Танятаня а вие интелектуален инвалид ли сте?