92

Анонимен

преди 1 година

До 120 виж снимки от Афганистан през 60-70те години на миналият век. Преди талибаните да дойдат на власт. Все едно си в Европа. Талибаните бяха спонсорирани от САЩ в борбата срещу СССР и резултатите са видни. Все едно са се върнали 200 години на зад с бурки.

91

Анонимен

преди 1 година

Копейкаджиите се събудиха и почнаха с дежурните пpocтотии...

90

Джанго без Окови

преди 1 година

Слава РОССИЯАХМАТ СИЛА

89

Мдаа

преди 1 година

Само да вметна началото на бунтовете в Иран. НЕ американци убиха това момиче. То не е първото. Вижте снимки от Иран от 70-те години. Запомнете това.

88

Твърдо съм убеден

преди 1 година

До Винаги с Русия - тая демонстрираща и потвърждаваща инфантилността ти "реч", митрофанчето ли ти я написа или кобилата лавров!? Нито една от моите тези не опровергава, а напротив доказва, че не си с всичкия си! МАРГИНАЛЕЕЕЕЕЕ!

87

Бум бум бум

преди 1 година

До 108 А ти си се предал на ФАЩ и като техен роб си длъжен да отидеш да се биеш за техните интереси срещу лошите руснаци като ти връчат повиквателната, защото това ще стане. Та кой казваш е Наведен, беден, безгръбначен кравофиле ? Аз съм българин и ме интересуват само българските интереси, но и не забравям кой ни е освободил от робство, за да се наречеш днес българин. Хамерите ли те освободиха или наглосаксонците, които и тогава и днес са с османската империя ? Мисли ако имаш с какво.

86

Анонимен

преди 1 година

До 16 имаш Гугъл потърси колко жертви има в Ирак - над милион са умрели от американските оръжия, защо това не беше излъчвано постоянно по телевизията както сега Украйна.

85

Аз

преди 1 година

Кк руснаците имат нерви да търпят тоя наркоман и фашост

84

Анонимен

преди 1 година

Този клоун няма ли кой вече да го свали освен да зарива държвата си нищо друго неп правиникпой вече не говори за преговори? хората са озверяли тотално от злоба към русия Пълен цирк

83

Анонимен

преди 1 година

Ми наказваме я, ей на, купуваме скъп демократичен газ, цените се повишиха, сега на студено ще стоим, няма да се къпем. Колко още да я наказваме?

82

до 103

преди 1 година

Напълно си прав. Как не ги е срам тези украинци да не се предават пред матушка. Щом не се предаваш и не изпълняваш, то значи искаш ядрен удар. Наведен, беден, безгръбначен русоробе.

81

стефчо

преди 1 година

Важното е че сме терикати и ще купуваме газ и нефт от Хонолулу и Папуа Нова Гвинея,щото ни е по-близко и по-йевтинко!

80

ха ха

преди 1 година

На руско - грузинската граница е същото хиляди бягащи руснаци

79

руско грузинска гран

преди 1 година

Руско-финландска, руско-казахстаснка, руско-грузинска - граници с километрични опашки от руснаци бягащи от путин. Самолетни билети вече се продават само с разрешение на военното окръжие. Който не е разбрал - мобилизацията няма да помогне - путин изгуби войната.

78

;p;p

преди 1 година

Наполеончик хочет кокаин

77

Бум бум бум

преди 1 година

До до бум бум 99 Без значение е чии граници ще минат и накъде ще се разпространи, важното е тези окраинци да получат така мечтания от тях загар, защото си го искат и то като гледам доста настоятелно. Е как да не им удовлетворят желанието руснаците ?

76

Анонимен

преди 1 година

Двете джуджета си мерят ония работи.

75

Анонимен

преди 1 година

До Танятаня а вие интелектуален инвалид ли сте?

74

ха ха

преди 1 година

Руско - монголската граница е задръстена с хиляди коли бягащи руснаци

73

до бум бум

преди 1 година

Ама тази топлина и изгорели слънца някак магически ще действат само в територията на Украйна, но няма да навлязат в границите на матушка защото нямат паспорти, нали?