12

БАНко

преди 1 година

ЕТО ГО !!! ЖИВО Е ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ !!! ВЕЧЕ ШЕСТ МЕСЕЦА НИ ПОЖЕЛАВА ,, ДОБРО УТРО " С ЛЮБЕЗНАТА ПОМОЩ НА НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА !!!

11

Да плащат

преди 1 година

Ми ще плащат - за разрушените градове и съсипаните човешки животни, изобщо не ми разправяйте кво били правили САЩ и т.н, мащаба на предизвикания от Путин геноцид в сърцето на Европа , безмилостното унищожение на невинно цивилно население отново в Европа е наказуемо, хич не ме вълнува съдбата на *** в Африка или арабите, който си е позволи да си развява коня в цивилизования свят ще си влачи репарациите - иначе ще сме като ония в Африка

10

Б

преди 1 година

Браво.Каква разлика между Зеленски и бункерното джудже. Само да питам нашите 4000 хилядници...по българското крайбрежие има над 300 000 руснаци. Путин каза,че щял да брани руснаците навсякъде по света с всички средства. Значи утре той може ,ако еднолично реши , да нападне България, защото примерно ние искаме лукойл вече да плаща данъци. И какво трябва, да правим.... Украйна показа на света как се защитава родината.Слава на Украйна.

9

Анонимен

преди 1 година

Има една държава която може да прекроява граници - САЩ и един световна кралица - на Англия. Иначе ще настане хаос и няма да е демокрация.

8

Анонимен

преди 1 година

Цяла европа страда с това "наказване" бе. Беги за поредната линийка

7

Анонимен

преди 1 година

Аз викам, ако ще почваме да наказваме държави, да ги подкараме наред, в зависимост от тежестта на "провиненията". Проблемът обаче е, че сащисаните, наглобританците и опърпаните френски петли ще водят по точки с огромен резултат. И то без да се задълбаваме на повече от 40-50 години назад.

6

Анонимен

преди 1 година

зельо вземи си повечко вазелин .

5

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно зеленчука ще бъде свален от свои хора.

4

Ф25

преди 1 година

Тоя почва да ме дразни. Даже много.

3

ZV

преди 1 година

Целият свят ли трябва да слуша бръщолевенето на Наркомана? Рано или късно просяка ще свърши на въжето на някоя круша. Циркаджия!

2

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да я наказваме Русия а ще си стиснем ръцете с Путин.

1

Анонимен

преди 1 година

Внимавай какво си пожелаваш.