133

БГ

преди 4 месеца

И от космоса се виждат платените с руски кървави пари коментари. Трагедия

132

До Ямболия

преди 4 месеца

Нерде Ямбол, Нерде Стамбул.... Светът вече е многополюснен. За нещастие на бай Дън и сие!

131

Пашата

преди 4 месеца

Извратено еврейско *** !

130

баце

преди 4 месеца

Клоун, наркоман, пиянде и болен в главата. Този го крепят службите за репресии в украина, както и западните демокрации. Дотам го докараха - да поддържат един нов фюрер.

129

Анонимен

преди 4 месеца

Когато аргументите и фактите ясно показват обречената позиция на кравароробите,те започват да се изявяват като Нострадамос,Ванга или като спящият пророк Едгар Кейси. Най-вече като последният,така и русофобите изведнъж се събуждат и виждат съвсем друга реалност,но вече е късно-русофобията така ги е заслепила,че премреженият им поглед вече прече на нормално възприемане на действителноста и те вече започват да я изкривяват през призмата на мистичното и религиозното!Да ви се изпразня на очите нещаст

128

ЯМБОЛИЯ

преди 4 месеца

До Интересно... А нима руския агресор атакува сам? От къде ли няма подкрепа: ирански дронове,плацдарм за атаки от Беларус, средства за война,чрез продажба на нефт и газ от Китай,Индия,Турция,Кадировски мисюлмански войски,сирийски войски и т.н. А другите демократични държави сме длъжни да помагаме на Украйна,защото Светът е изправен пред един Нов Хитлер. И той ще бъде унищожен.

127

В. Путин

преди 4 месеца

Хаайде накаажииме...Хаайде накаажииме...нека мее бооли !

126

Анонимен

преди 4 месеца

В Украйна ще влезе 300К Руска армия нали се сещате, че 155К направи Украинската армия на луди калинки а сега ще имат подкрепление. Направо не ми се мисли какво ги чака фашисткия режим на Зеленски. Искам да видя каква ще бъде реакцията на сащ знам, че ще бъде никаква. Путин издебна удобния момент да нанесе своя удар сащ се управлява от деменцията Байдън а джендърска Европа от Урсула фон дер Лайне която си няма и представа защо е на този пост.

125

Интересно...

преди 4 месеца

....нали украинците и лично Зеленски наказваха Русия - защо сега други трябва да го правят?

124

Анонимен

преди 4 месеца

Нашенските демократодерталци, никога няма да спрат страстно да лИбят краварите, защото знаят, че само чрез тях могат да съществуват и осъществяват мръсните си античовешки наклоности, да карат другите да вършат това, което за тях е престъпно, незаконно, но облечено в красива опаковка, надявайки се на наивността и добротата на индивидите, да трупат състояния и да властват над социума, чрез измислените от такива като тях през вековете понятия като демокрация, държавност, традиции, благосъстояние!

123

Винаги с Русия

преди 4 месеца

ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ТРИЕТЕ БЕЗ ДА Е НАРУШЕНО КАКВОТО И ДА БИЛО.ЩЕ СТАНЕТЕ КАТО ПИК. НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ЧЕТЕ И ЩЕ СТОИТЕ ГЛАДНИ.

122

Анонимен

преди 4 месеца

Поискал в драматично видео........Нали само за това го държат там, драматично да се изявява. Не че и за това го бива треторазрядното актьорче. Всеки ден с *** драматични призиви, а дано го вземат да играе в някой нискобюджетен филм, ако оцелее.

121

пуйката

преди 4 месеца

За какво печели време Русия от дипломацията?Някакви предположения какво има в предвид?Нали вече няма чипове от хладилници и миялни машини за армията им каза онзи ден Урсула.Или не са измислили как да му се предадат?

120

Анонимен

преди 4 месеца

Никой не може да попречи на Русия да доведат нещата докрай и да постигнат целите си в Украйна. В най скоро време Русия ще прекрати специалната операция и ще обяви война на Украйна. Колективния изток е вече готов за това но колективния Запад издиша още преди да е почнала. Всички видяхме, че ЕС е гола вода същото мога да кажа и за НАТО имат един сащ и Англия. Ще става интересно ние пак сме на губещата страна.

119

Анонимен

преди 4 месеца

Нашенските комунопитеци от сутринта рано са започнали да плюят по Украйна с надежда да спасяват имиджа на Русия. Ей, малограмотни тараканчики. кплкото и да лаете - все такива ще си останете. Последното действие на Путин е. че ще се опита да взриви ядрените си оръжия на собствена територия и да погуби част от цивилизования свят заедно със себе си. Въпросът е дали обслужващия персонал ще е солидарен с него. Е гълта ли ви се радиоактивен прах или вашата кожа е оловна? За главите, че са кухи знаем

118

туз

преди 4 месеца

ЗЕЛЕ още ли си жив ? ти си виновен за всичко

117

Анонимен

преди 4 месеца

Американците му плащат да говори против Русия. Комична работа. Ако не бяха дадени тези подкупи в Украйна това нямаше да го гледаме.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Хохлата да се радва че Русия не е обявила обща мобилизация щото срещу 2 милиона руснаци спукана му е работата, колкото и оръжие да му праща запада. А и там ната не вървят на добре защото запасите от западно оръжие почват да се изчерпват.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Даже и Шотландия снощи не се смили над жалкият украински национален отбор! Вече на нормалните и цивилизовани, а и не само на нормалните и цивилизовани, а и на най-нормалните и най-цивилизованите хора в Европа и света им стана ясно що за режим е узурпирал властта в Украйна и как без никаква съвест и страх от бога тези изBepги унищожават собственият си народ за да си пълнят сметките с милиарди долари. Цялата фашистка хунта е натрупала милиарди долари в сметките си, а запада изнемогва заради тях!

114

Зелената тениска

преди 4 месеца

Го уважавах като актьор, но разбрах, че и за актьор не става.