72

Таня

преди 1 година

Невероятно е как един актьор, без никакъв политически и военен опит, раздава звучни шамари на набедения за велик световен лидер. Такъв срам никой руски лидер не брал.

71

Бум бум бум

преди 1 година

Синоптиците казаха прогнозата за времето, а тя е, че ако "отбранителния съюз" ОТАН продължава да се меси в Окрайна ще настане доста по топло време дори от пустинята Сахара поради изгрели няколко слънца както над Окрайна така и над някой други техни поддръжници.Честито на печелившите.

70

Опашка на финландска

преди 1 година

От три дена има огромна опашка на финландската граница от руснаци, които бягат от 'частичната' мобилизация на мармозетката путин. Тези дни Русия ще въведе изходни визи, като в СССР. Когато въведат изходни визи можете да сте сигурни, че на путин му остават месеци на власт.

69

бай работник

преди 1 година

Днес празнуваме "Незавизимост" каквото и да значи това. Кое е назависимото на тая треторазредна васална територия?

68

Анонимен

преди 1 година

Тяхна територия? Дето се говори руски от памтивека. Територии подарени на Социалистическ република Украйна от украинеца Хрушчов, смазал въстанието в Унгария и Пражката пролет!!!! Другия украинец Брежнев прати съветските войски в Афганистан. Ама руснаците... Където има дивооотия е еврейн - Ленин, грузинец - Сталин, украинци - Хрушчов и Брежнев. А териториите на Полша, Словакия, Унгария и Молдова заграбени от Украйна? К'во праим?

67

БАНко

преди 1 година

ВРЕМЕ Е ДА СПОМЕНЕМ : МОХАМЕД АЛИ ( КАСИУС КЛЕЙ ) Е СВЕТОВЕН ШАМПИОН В ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ БОКС И Е ВКАРАН В ЗАТВОР ПРИ ОТКАЗ ДА ПОСТЪПИ В АРМИЯТА НА САЩ , КАТО ВОЙНИК ВЪВ ВИЕТНАМ , ПРИ ПОРЕДНАТА ( ДЕВЕТ ДО СЕГА ) ЧАСТИЧНА МОБИЛИЗАЦИЯ В АМЕРИКА !!!

66

Петров

преди 1 година

Бългерианите като по прости, за да угодят на Запада се отказаха от Македония ей така, за кеф. Русия не е България, отстоява историческите си земи до край.

65

Винаги с Русия

преди 1 година

До Чудя се - жалко е, че все още има такива като теб ! Как разбра за моята необразованост, инфантилност и заслепяващо умопомрачение да не ти говорят звездите или си така по рождение? А оптимизма ти ще повехне, защото си в голяма заблуда, че сме МАЛЦИНСТВО. Напротив мнозинство сме и скоро ще го разбереш. Много си малък за да определяш кой е маргинал и кои не. Елементарно и непочтено е да не помниш историята и освободителите си, защото ако не бяха те ТИ сега щеше да си Хасан. НЕБЛАГОДАРНИК.

64

ddd

преди 1 година

До Трета чеченска войнаTe с тях 10 години война водиха а чечня са 1 милион народ без модерните оръжия които изсипва целият свят в Украйна

63

Анонимен

преди 1 година

Фашистка Русия сама се наказва, като търпи диктатора си вместо да го детронира...

62

Трета чеченска война

преди 1 година

Вчера едни от най-масовите протести против мобилизацията бяха в Чечня. Кадиров се скри - там меко казано не го обичат и го смятат за предател. В Украйна има една голяма група доброволци биещи се срещу русия и даже не крият, че се готвят за третата чеченска война. Русия ще я изгуби. Четвърта няма да има.

61

Анонимен

преди 1 година

До русия ще страдаКои са"смелите"? Не ги ли видя льохманитте, дето омонците прибираха в бусовете? Да бягат. Полза от *** няма. Да се чистят. А кадрите с уличните безредици в Омск, ако не се лъжа. Силуети на непълнолетни с характерни прически подравнени отгоре. А, аз да изляза и само да развея руско знаме в"демократична"София. Иначе се кефехте когато от"Възраждане"правеха митингите пред НС и искаха да нахлуят в министерства или придружаваха Радев с руски песни.

60

Анонимен

преди 1 година

Наказанието на Русия е да има продажни съседи като Окрайна! Скоро обаче няма да има такава съседна държава!

59

Извънреден коментар

преди 1 година

БЪЛГАРКАТА е СЕСТРИЧКА на МАКЕДОНКАТА, а БЪЛГАРИНЪТ е БРАТ на МАКЕДОНЕЦЪТ!Единствената БРАТСКА страна на България, всъщност това е Македония!Осъзнайте и поумнейте и разберете, че това всъщност е така!

58

Петров

преди 1 година

Бългерианите с по 300 евро заплата и висящи по опашки на шенгенските граници са бетер украинците като кандидати като любими жени на запада.

57

Анонимен

преди 1 година

Много напъни срещу Зеленски.

56

Анонимен

преди 1 година

Ми накажи я ти, бе. Какво само ревеш като мома за ...

55

Анонимен

преди 1 година

Кви *** коментари има не е истина :)))

54

Анонимен

преди 1 година

Споко пич тя сама се наказва :)

53

Чудя се

преди 1 година

До Винаги с Русия - жалко е, че все още има такива като теб!!!! Чудя се, как може толкова необразованост, инфантилност и заслепяващо умопомрачение да се концентрира в даден индивид. Оптимист съм, че сте МАЛЦИНСТВО и определено сте маргинали. Елементарно и непочтено е да смесваш събития, случили се във време, когато лилипу ткин не е съществувал с настоящата му безумна, империалистическа, колонизаторска псевдополитика.